אוףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מרגיז... אחרי שבחודשים האחרונים קיבלתי כל 25 ימים, פתאום החודש, אחרי שכבר שמחתי שעברתי את המועד הזה, קיבלתי ביום ה-28...

למה???

והמחזור הזה הוא ממש מוזר... חלש מאוד, כתמים חומים-בורדו, בלי כאבי בטן או גב תחתון, בלי כאבי חזה...

היום זה היום השני למחזור הזה, נראה אם הוא הולך להתחזק או לא... בכל אופן, את הימים אני סופרת מהרגע שבו קיבלתי, גם אם מדובר בכתמים בודדים, נכון???

נו מילא, אולי בחודש הבא...

בהצלחה לכולן, שבוע טוב ורק בשורות טובות!!!
    יפעת.
4 תגובות
עמוד 1
  • כן, סופרים מהרגע שמקבלים, גם אם זה מתחיל בכתמים.
    כמובן תוודאי שזה מתחזק כי אולי זו השרשה...

שיהיה לך בהצלחה בחודש הקרוב
  • לי דווקא הרופא אמר שלא סופרים מהכתמים החומים אלא ממתי שמתחיל הדימום (אגב שני רופאים אמרו לי את זה אחד מהם פרופסור) אז שווה לך לבדוק.......

תראי אם את לא ממש מקבלת את אני מציעה שתבדקי........כי מלא בנות שהיה להן כתמים חומים ואף דימום עדין ובסוף - ה ר י ו ן !!!!!!!
  • לי זה קרה ובסוף הייתי בהריון
  • תודה בננות,
    כנראה שאין ברירה- אם לא אדע את התאריך המדויק של הביוץ לפי המחזור, בעלי יצטרך לעבוד קצת קשה יותר החודש... יום כן, יום לא

בכל מקרה, יום שלישי לדימומים החלשים, עדיין רק שמה תחתונית, אין דימומים בלילה, אין כאבי בטן כמו במחזור רגיל... (מתנצלת מראש על התיאורים הגרפיים).
    אני מפחדת לפתח ציפיות וסתם להתאכזב!!!

בכל אופן, אני אזכור שהכל לטובה.
    המשך יום טוב לכולנו,
    יפעת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה