מעבר לעיר יבנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,

שמי מאיה ואני אמא לשני ילדים מקסימים, נעים להכיר אני נהנית לקרוא את הדברים שאתן כותבות ולומדת רבות....

אני ובעלי עומדים לקראת סגירת חוזה לדירה חדשה בשכונה יבנה הירוקה בעיר יבנה, רציתי לשאול האם משהי מכן מכירה את האזור והאת העיר בכלל והאם היא תוכל לתת לי קצת מידע איך לגור שם? איך החינוך? התושבים וכו'?

אשמח לקרוא תגובות כדי שנקבל החלטה בקלות יותר

תודה והמשך שבוע טוב
13 תגובות
עמוד 1
  • שלום מאיה וברוכה הבאה

יש את גנית היא מיבנה
    אני מאמינה שתיכנס יותר מאוחר ותיתן לך פרטים

• הייתי שם כמה פעמים, אחלה עיר!

ברוכה הבאה לפורום שלנו
  • תודה בנות
  • אני מכירה טוב את יבנה. מבחינת אוכלוסיה יש מכל הסוגים, האיזור שאת עומדת לעבור אליו אמור להיות איזור די טוב מכיוון שמדובר בדירות חדשות ויחסית לא זולות.
    מבחינת גני ילדים ובי"ס יסודי אני מניחה שזה יהיה בתוך השכונה, אבל מבחינת תיכון יש רק אחד וכל הנוער של יבנה מגיע אליו - אז יש אוכ' מעורבת. בסה"כ רוב העיר זו אוכ' חזקה של יוצאי צבא, משטרה וכו' (הרבה טייסי אל-על).
    מבחינת השכונה היא עומדת להיות צפופה, אני חושבת שתהיה שם בעיית פקקים בבוקר (אני רצינית, מדובר על כביש גישה ראשי אחד - חטיבת גבעתי, ותארי לך שבממוצע מכל דירה יוצא רכב אחד בבוקר, אם לא שניים).
    בגדול העיריה עכשיו מאד משקיעה שם בתשתית, עשו גני שעשועים יפים ומתקני ספורט, כי חשוב להם למכור.
    אה, דבר חשוב מאד, יש שם בערב לפעמים בעייה של ריח רע של שריפה (אני חושבת שזה מגיע מאיזור המושב בן זכאי) המון פניות לעיריה לא עזרו. מדובר ממש שצריך לסגור חלונות בערב. קחי את זה בחשבון.
    חפרתי...

• תודה עוגית
  • בתור מי שגדלה בעיר
    מומלצת מאוד
  • היי מאיה

לא הייתי פה כמה ימים, יש לי לחץ נוראי בעבודה, אבל קרן
    אמרה לי שביקשת אינפורמציה אז חיפשתי אותך..

בואי נחליף טלפונים כי יש לי מלא מה להגיד, עדיף לדבר
    מאשר לכתוב זה המון המייל שלי הוא : [email protected]

עוגית אני סחטיין על הידע, בסוף יסתבר שאנחנו מכירות

נגה הלוואייייייייייייי ותבואי לגור פה איזה כיף יהיה לי ולכל תושבי יבנה
  • נגה - אפשר לקבל את זכות הטלת הוטו?
    פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
  • אני חושבת שכבר נתתי את הלינק פה בפורום, אבל באמת שזה שוב רלוונטי.
    אני פשוט גם בחיפושי דירה אז שמתי לב שכולן בעצם שואלות את אותן השאלות...
    אז כנסי ללינק הזה, יש שם מידע על סביבת המגורים שלך. תבדקי איך הגנים וכל זה,
    זה הכי חשוב, אין אפס!

• ברוכה הבאה
  • הי בנות,

נגה, דירת 5 חדרים בעלות1,450,000

אורנה תודה על הלינק

קרן תודה, שהפנת את גנית לשאלה שלי גנית את מקסימה , תודה על האכפתיות , כבר אשלח לך מייל.

בכל אופן מקווה שיהיו לך בעיקר דברים טובים להגיד, כי ביום שני חתמנו על זכרון דברים כך שאת ההחלטה כבר קיבלנו אז אני מקווה שעשינו צעד נכון
  • היי
    ברור שקיבלתם החלטה טובה, זאת הולכת להיות שכונה מדהימה,
    אם כל מה שראש העיר אמר שיקרה יקרה אז יהיו לנו גם קניונים,
    ואפילו מרכז כמו בילו סנטר אולי בשנת 2020 או שנהיה בפנסיה
    אבל העיקר שיהיה

אשמח לקבל ממך מייל ולשוחח..

עינבר מותק שום וטו ושום נעלים תני לנו גם להנות
    נגה שובי הביתהההההה
  • קודם כל מזל טוב ליום הולדתו של ליעד, המון בריאות, נחת ואושר....

גם לאחד הבנים שלי קוראים ליעד, שם מהמם

שלחתי לך מייל אתמול בלילה, לא קיבלת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה