עדכון מהביקור אצל הרופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

בהמשך לפנייתי אליך בסוף השבוע הבוקר שוב הייתה אפיזודה חד פעמית של הפרשה אדמדמה (בת 39.5 הריון שלישי היום תחילת שבוע 6 בטא ב3/7 1290.)

החלטתי לא לחכות ונסעתי לרופא הוא ביצע אולטרסאונד ראה שק הריון בתוך הרחם ושק חלבון אני חושבת שראיתי אפילו דופק אבל הוא לא אמר לי כלום אמר שאכן יש מעט הפרשה אבל לא משהו חריג ושאבוא שוב בעוד שבועיים. במידה ויהיה דימום לבוא קודם.

האם זה תקין שעשיתי רק בטא אחת והוא לא ביקש יותר? אני פשוט רואה פה בנות שעושות יותר מבטא אחת.

בכל אופן עכשיו צריך לחכות עוד שבועיים בינתיים גם הגיעו הבחילות והעייפות הבלתי נסבלת )-:
    אעדכן בהמשך ושוב תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

תודה על העדכון
    אין צורך בבתא נוסף (זה לשלבים של לפני שרואים משהו באלטרה סאונד)
    רק לחזור על האולטרה סאונד כפי שהמליץ לך רופא שלך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה