הפרשות חומות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לדעת עם למישהי היה הפרשות חומות שבוע לפני המחזור ומה הסיכוי שזה הריון ולא מחזור? זה לא ממש הפרשות על התחתון זה היה רק פעם אחת בניגוב אבל כשאני בודקת עם בד בדיקה יוצא קצת חום אני אשמח לעידוד עם קרה למישהי משהו כזה כי אני לא יודעת איך אני הולכת לעבור את השבוע הקרוב.  
11 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

לי זה קרה!

אומנם לא שבוע לפני מחזור אולי 4 ימים משהו כזה.

ופתאום הפסיק ואז גיליתי שבאמת אני בהריון אומנם ההריון היה לא תקין והסתיים בהפלה אבל זה לא אומר כלום!!! כי יש לי חברה שבהריון עם הבת שלה היה לה דימום מאוד חזק והרופא אמר לה שזאת הפלה, היא קיבלה את זה והמשיכה הלאה ואז כשראתה שלא מגיע מחזור עשתה שוב בדיקה וגילתה שההריון ממשיך בכל מקרה

• שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
  • די תפסיקי עם זה!!!!! אני גם במתח כולי עם כאבי בטן תחתונה כבר שבוע וגם אני מחכה ליום שישי.... אבל די צריך להרפות זה לא יעשה לך טוב להתעסק בזה כל הזמן..
    כבר אמרתי לך.... הכל יכול להיות זה יכול לקרות לפני מחזור לי זה ככה כל הזמן אבל גם יכול להיות שזה הריון..... בקיצור אי אפשר לדעת חכי ליום שישי......
    אני מבינה אותך גם לי קשה....
  • אוף!!!!!!! די זהו עכשיו אני בטוחה שהכאבים שלי בבטן מבשרים על בואה של המכשפה... פשוט אין מצב שלא אני כל כך מכירה את זה.... איזה בעסה
    הדמעות עומדות לי בגרון, אני עכשיו בעבודה מול אנשים ואני לא מצליחה לשלוט בעצמי....
    אני כל שניה אומרת ״ תסלחו לי רגע...״ ויוצאת מהמשרד.... בא לי לדבר עם בעלי לשתף אותו אבל אני יודעת שאיך שאני אשמע את קולו אני אתפוצץץץץץץץץ בבכי... ולא בא לי שכולם יראו אותי עם שני פנסים אדומים בעיניים.....

סליחה....
  • שיר26 - קודם כל תקבלי ממני
  • לא מסוגלת אני נמצאת עכשיו בתאי השירותים( מהאייפון אני גולשת). פרצתי בבכי אין מצב שאני יוצאת ככה עכשיו אני נראית כאילו נתנו לי שני בוקסים לפרצוף.....
  • שיר יש כי הרגשה טובה לגבינו החודש אז תהיי אופטימית תאמיני ועכשיו תשתפי פנים תחייכי ויהיה טוב
  • את חושבת?! קשה להיות אופטימית אני כל כך מכירה את הכאבים האלו... קשה לי להאמין שזה הריון, אני חווה את אותם כאבים בבטן בכל חודש...

איזה מצחיק זה, אנחנו משתנות כמו הרוח.... רגע לפני אני עודדתי אותך רגע אחרי יש לי נפילת מתח ואני בוכה כמו איזה ילדה קטנה ....

אבל אני בסדר עכשיו כנראה שהייתי צריכה לפרוק... חזרתי למשרד משתדל
    להתנהג כרגיל....
  • האמת גם לי יש ספקות כי גם לי יש הפרשות חומות כל חודש נקווה לטוב
  • ווואי בנות מה נסגר איתכן !!!!
    כל פעם שאני נכנסת הנה ורואה הודעות כאלה כואב לי הלב

אתן מעציבות אותי, אתן חייבות לקחת את הדברים בפרופורציה, הזמן של כל אחת מאיתנו יגיע בסוף.
    אל תלחמו בעצמכן ותרגמו לעצמן נזקים נפשיים, זה רק ירחיק אתכן מהמטרה
    ולמה לעזאזאל אתן מתחילות להספיד את החודש אם טרם קיבלתן מחזור , לא ראיתם מה קרה לתותי ולשיראל והיו פה עוד כאלה שהיו בטוחות שהן עומדות לקבל.

די !!!! די די די !!!! אני משתגעת מכן !

אתן עושות את זה לעצמכן, גורמות לעצמכן נזק ולא סוגלות לנהל חיים שוטפים ורגילים !

אני מבינה פה כל אחת מכן, גם אני חושבת על הנושא הרבה, גם יש סביבי מלא חברות שילדו ובהריון וגם אנשים חופרים לי בנושא.....זה קורה לכולנו ....אבל קחו בפרופורציה אל תביאו את זה לכדי בכי או קריסה.
    המצב הנפשי שלכן לא תורם לכניסה להריון להיפך הוא הנכון אתן גורמות לעצמן להתרחק מהמטרה שהצבתן לעצמכן....
    אז למען עצמכן ....בני זוגכם .....ולמען המטרה תרגיעו ומיד !!!!!!!!!!!!!!!

הלן
  • את מזה צודקת הלן מזה קל להיסחף זהו מעכשיו אני מחכה ומנסה להיתנתק מה שיהיה יהיה הכי הרבה עם לא ילך החודש כבר לקחתי הפניה לבדיקות פוריות אז מה שנשאר זה לעבור את השבוע ולקוות לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה