מסיבת סוף שנה+ עדכון קטן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי היתה לנו מסיבת סוף שנה במעון בשעה שמונה וחצי ליהודה ובעשר וחצי לחיים.
    ךמרות שזה לא סוף שנה והם לומדים עד תשעה באב אבל בגלל ששלושת השבועות מתקרבים עשו את זה עכשיו.
    אין לכן מושג איך נהניתי!!!
    אצל יהודה עשו ממש הופעה של הילדים על נושא הנתינה והם רקדו לפי שירים שקשורים לסיפור על עוגה של נתינה.
    בקיצור הסיפור הוא שאפו עוגה גדולה ויפה ואז נשארה רק פרוסה אחת במקרר.
    אמא רצתה לאכול אותה ואז החליטה לא אלא לתת אותה לתינוק, התינוק החליט שהוא נותן אותה לאבא, אבא החליט שהוא נותן לסבתא, סבתא החליטה שהיא נותנת לנכדה ובסוף כולם החליטו לתת אותה לאמא כי אין כמו אמא בעולם.
    מבטיחה לכן שהיו לי דמעות בעינים!!!
    איך הקטנים החמודים האלה רקדו ושרו ושיתפו פעולה כל כך יפה!!!
    אצל חיים עשו להם הפעלה יחד עם האמהות אבל חיים לא רצה לזוז, הוא רק ישב עלי כל הזמן ולא הרשה לי לקום עד............. שהגיעו הממתקים!!!
    לא נורא, יש לו עוד הרבה שנים להנות ולהשתתף.
    כנראה שהוא נבהל או שפשוט כי הייתי שם אז הוא נדבק אלי (יש לו קטע כזה שאם אני לא נמצאת בשטח הוא מסתדר מצויין, אבל אם אני נמצאת אז הוא קצת דבוק אלי ופתאום נהיה בישן כזה...)
    אין, פשוט אין על הגן שלנו.
    אה, ועוד עדכון קטן-
    בליל שבת יצאה לבובה שלנו שן ראשונה קטנה וחמודה!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • וואיייייי איזה יופי של סיפור
  • איזה מרגש

• איזה מקסים ומרגש!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • חכי זה רק ההתחלה של מסיבות סוף שנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה