היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזל טוב יקירתי את בהריון ערכים מעל 5 מעידים על הריון , ההריון שלך מאוד צעיר כבן 3 שבועות עכשיו רק תראי שהבטא מכפילה את עצמה בבדיקה הבאה ו
שיהיה הריון קל ותקין
הלן
ונאי כעזה כיףףף איזה חודש מדהים שיהיה במזל ושיהיה ארוך וקל
אין ספק שזה חודש המזל
כבר אמרתי לכן שנשמע החודש הרבה חדשות טובות
הלן
דיייי רציני אני לא מאמינה איזה כיףףףףףףףףף
היייתי בטוחה כבר שזה שלילי לעומת התוצאות של שאר הבנות
יווווווו אתן לא מבינות בורכות לי דמעות של אושר מהעניים אני מאוווווווושררררררררת תודה בנות מתה עליכןןןןןןןןןןן לילי
מזלללללללללללל טוב!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי, הריון קל ותקין איזה חודש מבורך.......רק שימשיך כך אני מתפללת..............אמןןןןןןןןןןןןןן
בשעה טובה יקירה מזל טוב אני מאחלת לך הריון קל ומשעמם
ה - ר - י - ו - ן - ! רק בקלות ובכייף..!
מזל טוב
מזל טוב שיהיה הריון קל ותקין
ואווווווווווווואווו איזה כיף!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב נשמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי!!!!!!!!!!!!! הייתה לי תחושהההההההההההההההההההההההה !!!! הרבה מזל טובבבבבבבבבב שיהיה הריון קל בריא ומשעמם....
בשעה טובה!!
שלום לך. אני התחלתי את ההריון עם בטא של 15 אז את בחברה טובה.
ווואי תודה בנות לכולכן אתן מקסימות קבעתי טור כבר לשבוע הבא כדי לראות הכפלה וכמובן שאני יעדכן אתכן דרך אגב עדיין לא ספרתי לבעלי אתמול היו אצלנו חברים אז לא יצא לי לדבר איתו יש לכן רעיון מקורי להפתיע אותו? לילי
מזל טוב
מזל טוב!!
כייייייף לקרוא את כל התגובות ולדעת שזהו הריון שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
את יוכלה לקנות ביבדול... ולרשום עליו אני בהריון.....(בתחתון...)...זה יהיה מהמםםםם
לעשות בדיקת שתן בבית...( שברור שתיהיה חיובית)... לששים אותה באריזת מתנה ולתת לו אותה...
ביג לייק
מזל טובבבבבבבבבבבב אמן שהכל ילך הכי טוב הריון קל ותקין
תודה בנות לגבי הרעיון של הבדיקת שתן אצלי זה לא עובד זה נותן לי תמיד תשובה שלילת בגלל זה הלכתי ישר לבדיקת בטא הרעיון של הביבידול נישמע נחמד מאוד לילי