זה נכון שנעלמה לנו kk_4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה את?‏ הכל בסדר איתך?‏ התגעגענו..
11 תגובות
עמוד 1
  • היי רחלי, איזו מקסימה את....

ת׳אמת שקצת נעלמתי....
    אני עכשיו עוברת תקופה לא קלה....

התבשרנו שכנראה לא נצליח להקלט טבעי ויש צורך להתחיל עם הזרעות....

הפכתי להיות מעין צופה מהצד מידי פעם וכל כך מאושרת בשביל כל הבנות שנקלטו החודש....

אמן וכולנו נפגש בקרוב בפורום השכן....

אני באמת אוהבת את כולכן.
  • אויי מאמי
  • יקירתי למדתי מנסיון שהרופאים יש להם מן תכונה כזאת (נראה לי זה תנאי קבלה באונברסיטה‏‏)‏ שהם יודעים לאמלל וליאש‏ ‏אותנו‏. אנחנו אסור לנו לתת להם כוח וברגע שאומרים לך דבר כזה מיד תיפני לנותן‏ ‏הכל..חיים‏ ‏פרנסה‏ ‏ובריאות שזה אבא שבשמיים ותוכיחו לו שהאמונה שלך היא מעל הכל‏!‏ בהצלחה ומי ייתן ונזכה כולנו לבשורות טובות החודש אמן‏!‏
  • תודה לילוש.....

היום אחרי חודשיים וחצי בלי מחזור, אני סוף סוף הולכת לקבל בעוד כמה ימים....
    אני מרגישה שהגוף שלי צריך להתנקות ;-)

כבר כמעט שנה עברה מאז שהפסקתי עם הגלולות... מקווה שבקרוב כולנו נזכה לביקור החסידה...
  • סיפור שנותן תקווה -
    גיסתי ניסתה להיכנס להריון כמעט שנה ואמרו לה שהיא אינה מצליחה מכיוון שבחצוצרות שלה ישנן הדבקויות ולכן תאלץ להיכנס להריון רק בטיפולים.
    ואכן בילדה הראשונה היא עשתה טיפולים ונקלטה די מהר.
    לאחר הלידה אמרו לה שאין סיכוי שהיא תוכל להיכנס להריון ללא טיפולים והנה אחרי כמעט שנתיים היא בהריון - ללא טיפולים!!!
    פשוט נקלטה

• למה הרופאים סבורים שאת לא יכולה להיקלט טבעי?

הרופאים זה לא אלוהים, אני יכולה לספר לך כמה וכמה דוגמאות מאנשים שסובבים אותי
    שאמרו להם שאין להם סיכוי להיקלט לבד והם נקלטו

• איז מקסימות אתן.... ממש התגעגעתי....

בשבוע הבא אני אמורה לקבל מחזור ואז להתחיל עם זריקות.... מתה מפחד ומקווה שלא יכאב יותר מידי...

• אני גם פחדתי מהזריקות אבל באמת באמת שזה לא נורא בכלל
    המחט כל כך דקה שיש פעמים שהיא כמעט בלתי מורגשת..
    תשימי קרח באיזור לפני ההזרקה כדי לעמעם את הכאב ותחשבי על תינוקות שמנמנים..
  • הזרקת לבד או שעזרו לך?

אני ממש מפחדת ממחטים... מקווה שברגע האמת אהיה גיבורה...
  • הייי KKD

אני מאמינה בך ברגע האמת את תהיה גיבורה וזה יעבור ממש תוך שניות
    בהצלחה
    לילי
  • מחזיקה לך אצבעות שיעבור בקלות, אל תסתכלי על המחט ותחשבי על דברים טובים הלוואי שזה ילך בפעם הראשונה

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה