לבנות שמבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהי הסיבה לחסימה בחצוצרות.?? אני דואגת כי בצבא היתה לי דלקת בדרכי השתן ולא טיפלתי בזה בזמן!!!! בקשה עזרה...חיבת להירגע

מה
4 תגובות
עמוד 1
  • אובחן שיש לך חסימה,עשית צילום רחם?כי אם לא ואת מודאגת רק מהדלקת שלא טיפלת אז אין לך ממה לחשוש. זאת לא הסיבה לחסימה

• נראה לי (אני מקווה שאני לא טועה) שחסימות יכולות להיות מולדות, או כאלה שנגרמו מניתוח או במהלך לידה..
    אבל בטוח שזה לא קשור לדלקות בדרכי השתן. דלקת כזו שלא מטופלת בזמן יכולה לפגוע בכליות, אבל לא בחצוצרות..
  • חיפשתי קצת באינטרנט,
    וזה מה שמצאתי:

מי בד"כ סובלת מבעיה של חסימה בחצוצרות?

קיימות סיבות שונות לחסימת חצוצרות וביניהן: דלקת של החצוצרות חריפה או כרונית, דלקת אגנית (PELVIC INFLAMATORY DISEASE) בעבר או בהווה, אנדומטריוזיס

(ENDOMETRIOSIS), שרירנים (MYOMA), פקקי ריר ושאריות תאים
    אני לא חושבת שמשנה מה הסיבה לחסימה שלך (אם יש) ואין צורך להיכנס לפאניקה,
    מה שחשוב זה שאם קיימת חסימה וניתן לפתוח אותה...אז תפעלי בהתאם והכל יהיה מאחורייך...הפרוצדורה לא מורכבת,
    במידה ויש חסימה שלא ניתנת לפתיחה יש צורך בהפריה - לצורך הבאת ילדים,
    כי הביצית מגיעה מהחצוצרה, ואם המעבר חסום היא לעולם לא תפגוש את הזרע,
    מבינה?
    בקיצור, אין סיבה לבהלה...ימה שהיה - היה...
    נסי לפעול לפי המלצת הרופא מעכשיו
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• תודה לכן בנות יקרות....לא עשיתי שום צילום רחם אני מנסה פשוט להכנס להריון 5 חודדשים..אז חששתי טיפה אבל תודה לכןןן:)
    מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה