בנות אתן מדהימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכל המקסימות
    כל פעם שאני נכנסת לפה זה מחמם לי את הלב , יש פה בנות מקסימות תומכות ואוהבות
    אני מקבלת תענוג להיכנס לפורום הזה ( פרט למיקרים שיש פה לחוצות שבא לי להרביץ להן )

אתן נשמות מדהימות ואני מאחלת לכל אחת מכן להיקלט במהרה

ולתותי המקסימה שלנו אני מאחלת להרגיש טוב במהרה ואלי עוד יקרה נס ויתגלה שזו סתם טעות

יום מקסים לכן

הלן
6 תגובות
עמוד 1
  • את נשמה מדהימה בעצמך!!!!
    תאמיני לי רק מלקרוא את התגובות שלך אני מחזירה חזרה את כל המחשבות הרעות שיש לי אני אומרת אני לאכתוב שהיא לא תצא עליי חחחחח
    סתם אני מתכוונת שאני קוראת את כל מה שאת כותבת כדי לעודד שאני כבר ישר מתעודדת בעצמי וכל המחשבות הרעות נעלמות מעצמן!!!
    תמיד את יודעת מה להגיד!!! והכל תמיד כל כך נכון! תודה!!!!!
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עשו ממני פה אשת צבא חחחחח

שיר 26 כבר שאלה אם הייתי במשטרה צבאית

בכל מקרה אני מאוד אוהבת את כל הבננות פה והן מקסימות וקשה לי לראות אותן לחוצות, מגיע לכולן את הטוב ביותר ואני בטוחה שעם מעט סבלנות ובלי לחץ הכל יתאפשר ובקרוב כולנו נהיינה עגלגלות ויפות

הלן
  • מצטרפת לברכות\לפידבקים\לעידודים!!!!!
    ב"ה בקרוב אצל כולנו פרי בטן!!!! אמן!
    שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
  • הלן את מדהימה....מעודדת שצריך....גורמת לחשוב חיובי!!!!

מה
  • תודה רבה
  • גם אני חייבת לציין שכולכן מדהימות
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה