היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא עשיתי אני מפחדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, מפחדת להתאכזב.. מפחדת להידקר.... פשוט מפחדת!!!!!!!!!! אין אפידורל לזריקות??? אה בעצם גם אפידורל הוא זריקה
את רציניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ? לא עשית ???????????????????????????
מה את מחכה ????????????????????????????????
למה? מה זה חובה???? אני לא יכולה פשוט ללכת לשקיפות עורפית וזהו???
לא חובה לעשות בדיקת בתא להיריון. עושים אותה כדי לראות התפתחות תקינה של ההיריון בשלבים שלפני שאפשר לראות משהו באולטרסאונד. אם את לא סקרנית או יכולה להתאפק- אל תעשי. היום בדיקות ההיריון הביתיות מאד אמינות. תקבעי תור לרופא נשים לעוד שבועיים-שלושה לראות דופק.
..וזה דקירה לא זריקה אם כבר...
שום בדיקה לא חובה... אני אישית לא הייתי הולכת לשקיפות מבלי לעשות בדיקות כמו בטא או דופק לפני.
שיראלי את מפתיעה אותי
אולי את לא הולכת כי הבדיקה לא עולה כסף חחחחחחחח את אוהבת לבזבז כסף על בדיקות את אני לא מבינה בזה הרבה , אבל אם יש אפשרות לא לעשות בטא ומיד ללכת לבדיקה הבאה אז תעשי מה שטוב לך תמיד חשוב לעשות מה שאת מרגישה נוח איתו
הכל שהכל יהיה מושלם ותקין ושיהיה עגול ויפה
הלן
ועל זה נאמר, ליטל לרשות הממשלה!
פאני...
חחחח אני באמת מפיעה... גם את עצמי.... אני בדר"כ הרבה יותר סקרנית.... קבעתי תור למחר בשש ועשרה בערב לרופא משפחה ואז נראה מה הוא יגיד לי לעשות.... בטח הוא ייתן לי ישר הפניה לבדיקת דם ואולטרסאונד... אז אעדכן כבר...