יום הולדת, הפעלות ומתנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
    לגאיה יש בקרוב יום הולדת 3!!!
    הוחלט שלא נעשה לה השנה הפקה כמו בשנים הקודמות אלא נתרכז יותר ביום ההולדת בגן, וכמובן ארוחת ערב עם המשפחה המורחבת לכבודה ,בקטנה...
    כבר שאלו אותי מה לקנות לה, ביקשתי אופניים של גדולים עם גלגלי עזר
    אבל מה עוד אפשר לבקש לגיל הזה?
    אילו עוד משחקים אתן מכירות שכדאי לבקש? אני פשוט לא מצליחה להזכר במשהו ספציפי שהיא רוצה או שאני רוצה עבורה מלבד אופניים.

ודבר נוסף, הגננת אמרה לי שאני כמובן יכולה להכין הפעלה קטנה לילדי הגן, בגן של גאיה ילדים מגיל 3 עד 4 וחצי...
    איזו הפעלה קצרצרה אני יכולה להכין? חשבי על משהו מתוך ספר כמו 5 בלונים וכו...אבל איך מבצעים?
    תודה למי שיש לה כח לעזור לי לחשוב
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    את יכולה אם את רוצה את 5 בלונים בעזרת הילדים לעשות מהן הצגה כזאת לפי הסיפור זה מאוד נחמד.

• נזכרתי שבגיל 3 עשיתי לאביאל יום הולדת ואז עשינו את הסיפור של כספיון כל הילדים השתתפו הם היו הדגיגונים ואחרי זה עשינו יצירה תמונה של דג עם מסגרת והילדים קישטו אותה וזה היה מאוד נחמד.
    רחל

• תודה,רעיון יפה.
    עוד?????
  • חמישה בלונים = את יכולה לעשות יצירה אח"כ

תירס חם - זה הכי מגניב...אפשר להמחיש את זה

אליעזר והגזר - הצגה של ממש

יש באינטרנט דפי צביעה של כל הסיפורים, כנ"ל איה פלוטו
  • אני יכולה לעזור לך במתנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ואו יקר
    חשבתי על זה
    הוא יציב???

זו אחלה מתנה
  • הוא יציב, וזה אכן יקר, אבל שווה כל שקל!!!
    שקד ממש נהנה ממנו!
    צד אחד- לוח גירים, צד שני- לוח לטושים, ובנוסף ניתן לתלות עליו בריסטול גדול ולצבוע בציבעי ידיים, גואש וכו'... כיף גדול!!!
  • אני רוצה להוסיף- תקני/תזמיני את זה רק בתנאי שהיא באמת אוהבת לצייר.
    שקד מאוד אוהב לצייר, והוא היה מחסל לי דפי מחשב בשפע!
    אז החלטתי לקנות את הלוח- אותו אפשר פשוט למחוק
  • בקשר להפעלה את יכולה לעשות חבילה עוברת
    ומתנות - יש לה עגלת בובות? אני למשל ביקשתי מאחותי עגלה כזאת שווה כמו שאני תמיד חלמתי ולא מהפשוטות. יש למלא משחק קופסא שאת יכולה לקנות פאזלים וכו שקד כבר עושה פאזל של 25 חלקים שכתוב על זה לגיל 4,קופמפי יש לכם - את יכולה לבקש משחק לקומפי

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה