קצת מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעין ביישנית באופן קיצוני. הייתי אפילו אומרת שהיא מפחדת מילדים אחרים. אתמול הייתי איתה בגן השעשועים - מעין בוחרת רק מתקנים שאין עליהם אף ילד אחר. אם אחרי שהיא עולה על מתקן מגיע עוד ילד, היא מיד יורדת ממנו. אם אין לה אפשרות לרדת, היא קופאת על מקומה עד שילכו ולפעמים משפילה מבט. אתמול ילדה טיפה דחפה אותה (לא משהו רציני, אבל זה היה ברור שהיא עשתה את זה בכוונה) ומעין בכתה בכי היסטרי! ונראה לי שהבכי הזה העיד על מצוקה של ממש.
    אני מודאגת כי אין לי מושג איך היא תשרוד את הגן. אולי אם אני לא אהיה בסביבה היא תתנהג שונה?...
5 תגובות
עמוד 1
  • באיזו מסגרת היא עכשיו? ואיך היא שם?
    את צריכה ללמד אותה מיומנויות חברתיות, תעודדי אותה לשחק עם ילדים אחרים (אולי ע"י דוגמא אישית, תתחילי לשאול ילדים בגינה איך קוראים להם, תציעי להם כיבוד שאתן מביאות.. בלי לחץ אלא באופן טבעי, אפילו בלי לשתף אותה, היא תראה שזה בסדר ותחקה את ההתנהגות שלך)
    תזמיני ילד/ה אליכם הביתה כדי שהיא תשחק איתם
    ואפילו תתיעצי עם איש מקצוע,

בעיני מיומנויות חברתיות מאוד חשובות בחיים
  • את מתארת את הבת שלי עד לפני חודשיים- אחד לאחד!!
    בדיוק מה שתיארת.
    אפילו אם הילדים היו קטנים ממנה.

לא עשינו מזה עניין למרות שכן דאגנו. לקחנו אותה מידי פעם לגני שעשועים אבל זה היה נורא מעצבן.

היום המצב הרבה יותר טוב! לא שהיא תדחוף ילדים אחרים או תעמוד על שלה

• נטע

• נטע -
    גם אני חושבת כמוך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה