אני עדין מופתעת - אין דברים כאילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב הסיפור הוא כזה:
    היום בבוקר אני מקבלת שיחת טלפון מהעבר השני עונה לי לא אחר מאשר יוגב מצוות ההפקה של....... (לא מפרטת) כולן כבר בטח יודעות
    הוא שואל לשלומה של דנדוש הנסיכה שלי ואני עונה לו שהכל מצויין איתה ושכל יום היא בעצמה מעצמה מדברת עליהם אני אפילו לא מתערבת לה בדיבור בשיחה (הלא ממש רהוטה לגביהם אפילו לא מתקנת אותה ולא משתתפת במשחק איתה)
    ואז שאל לכתבות המדוייקת ואם אני בבית הם שולחים לה חבילה עם שליח עד הבית באמת בסביבות רבע לשתיים דופק להורים שלי שליח על הדלת עם חבילה בשביל דנדוש ממיכל אני עדין

12 תגובות
עמוד 1
  • שלהבת
    בדיוק היום הייתי במשרד של יוגב ברמת גן,
    הוא הפתיע אותי ונתן לי 80 דיסקים עם שירים ועוד 80 דיסקים לDVD
    'הייתי בטוחהשייתן לי רק דיסקים עם שירים. והכל הכל בחינם!
    עכשיו יש לי מתנות יפות לחלק במסיבה של הבנות שלי
    ונטע וסמדר ממש שמחו והתלהבו מכל המארזים שקיבלנו מיוגב.
    את צודקת, יוגב באמת אדם מיוחד [וגם יחצ"ן מעולה]
    איזה כיף שיש אומן לילדים שאפשר לחבק אותו, לנשק אותו וליצור קשר ממשי בינו לילדים. לא כמו רינת וסבא טוביה שבקושי עושים טובה שמתייחסים.
    תתחדשו על החליפה
  • כל הכבוד למיכל המקסימההההה
  • וואוווו

כל הכבוד לה!
  • שלהבת (וכל שאר מעריצי מיכל)...
    אני אף פעם לא הגבתי להודעת שלך עליה, כי דעותיי קצת שונות משל הרוב ולא רציתי להכנס לוויכוחים מיותרים, אבל הפעם החלטתי להגיב בכל זאת...

אני ממש, אבל ממש לא אוהבת את הפרסום האגרסיבי מאוד (אגרסיבי מדי, לטעמי) שהיא עושה על הגב של הילדים הרכים.
  • שולי צודקת ב1000 אחוז , גם אני לא מכירה אותה כי בני כבר בן 5 אז אולי בגלל זה אבל ה"נדיבות " שלה לא עולה לה כסף אלה מה לעשות זה מנוקה ממס , דבר שניבדרך זאת היא מגדילה כמות הדיקסים וחסיפה וגם על זה מרוויחה כסף .
    תמורת חליפה היא משיגה מפרסם בעלות אפסית.
    http://www.holdthatpic.com/
  • גם אני ישר חשבתי על זה שזו דרך פרסומית הכי טובה
    לחלק דיסקים וחולצות אנחנו גם פגשנו אותה בקניון איילון
    היה נחמד וזהו חזרנו הבית שמנו תדיסק שירים פעם אחת והילדים לא רצו יותר
    אני נגד רדחפה אחרי מוצרים ומותגי ילדים
    ולי נראה שזה יותר אצל ההורים מאשר הילדים

שלהבת ממי אם זה עושה לך טוב
    תהני
  • טוב, אני קיבלתי מיוגב 80 דיסקים ואני ממש לא תמימה.
    יש כאן עסקת תן וקח הדדית, הוא נותן לי מתנות לחלק לילדים בחינם וכך יש לי מתנות יפות למסיבה ובתמורה חלוקת הדיסקים מפרסמת את מיכל הקטנה באיזור מגוריי.
    נשמע לי מאוד הוגן ושני הצדדים יוצאים מורווחים.
    ברור שהם נותנים מתנות כדי ליחצ"ן ולפרסם את מיכל הקטנה ולא מתוך נתינה תמימה לחלוטין, יש להם אינטרס. אבל הילדים כל כך מאושרים מהמתנות
    אז אני לא רואה בעיה.
  • מיכל ויוגב הם אנשים מאוד סבלניים ואדיבים, איפה תמצאו עוד אומן שיוצר קשר אישי כל כך עם הילדים?
    משה דץ למשל לא מצטלם אף פעם עם ילדים, היינו בהופעה של רינת והיא לא מצטלמת עם ילדים ,ישר אחרי הופעה נכנסת לרכב ובורח- סמדר שלי מאוד רצתה להצטלם איתה ויצאה מההופעה מאוכזבת.
    דוד חיים ויובל המבולבל עוד עושים טובה ומצטלמים עם ילדים.
    אבל מיכל מחבקת ,מנשקת ,מדברת בטלפון עם ילדים וכו'...
    לא משנה האינטרס שלה, לפחות הילדים יוצאים מהופעה שלה מאושרים עד השמיים.
    יחסי ציבור מושלמים יש לה ,בעיניי זה חיובי מאוד.

• ברור שהם מיחצנים את מיכל
    היא בתחילת דרכה וזו דרך מעולה ליחצן אותה
    והם עושים זו בצורה הטובה ביותר וכמו שצריך

אני לא מבינה מה רע בכך ?

שניי הצדדים מרוויחים גם הילדים שמקבלים דברים ללא תשלום
    וגם ההופעות שלה ללא תשלום
    וגם מיכל שמצליחה ואוהבים אותה וזו המטרה שלה
    לגדול ולהצליח
    ממש לא מבינה מה הבעיה כאן ?

מי שלא אוהב אותה שלא ישמע ולא יראה

שלא מסתכלים ומתייחסים לילדים אז זה לא טוב
    ושמתייחסים אז זה גם לא טוב
    ממש לא מובן
  • העניין הוא כזה ככל עוד היא בתחילת דרכה יהיו "מתנות " ברגע שהיא תחבוש את הבמה יחס שלה תהיה בדיוק כמו יחס של אחרים . יובל המבולבל הצחיל בדיוק באותה הדרך למי שלא יודע . ואז הורים של הילד יתחילו להשלם הרבה מאוד כסף על ה"מותגים ".
    http://www.holdthatpic.com/
  • מי זאת בכלל מיכל הקטנה????
    בחיי לא שמעתי עליה!!
    אני הולכת לחפש בגוגל
    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • שולי מאמי שלי אני לא אומר כלום כי לכל אחת דעה אחרת נכון הדעות שלנו שונות כולנו שונים ולא דומים
    ברור שאני באיזור שלי כביכול מייחצנת ומפרסמת אותה ובאמצעות הדיסקים שנתנו לי לילדי הכיתה של דנדוש היא נעשתה מוכרת באיזורינו עכשיו יותר עם הוט VOD ועכשיו רוב ילדי הכיתה של דנדוש בזכות זה רוצים לראות אותה בהופעות ומבקשים לבוא עם דנדוש
    ונכון מיכל בתחילת דרכה ועד כה כבר כבשה מאות לבבות קטנים והכל תוך כדי אהבה מתן תשומת לב מכירה את כל הילדים לעומק מתקשרת וכן בין היתר מפנקת במתנות והתפתעות קטנות וגם אנחנו ההורים תוך כדי מפנקים את מיכל ואוהבים אותה על תשומת הלב שהיא מעניקה ויש עוד הרבה
    טוב לא רוצ לחפור בזה כי דעתי ידועה כבר
    אגב שולי תודה על המחמאה לדנדוש שלי (היא מיוחדת מכל הבחינות ודבר אחד אני מקווה שיפתר בקרוב ודנדוש תתחיל לדבר בקלות יתרה כמו כל בני גילה)
    אבל זה פרט שולי רק דבר אחד שדנדוש שומעת את השירים של מיכל היא כן מנסה ומתמאצת לשיר והשבוע הצליחה לשיר שיר שלם לבד של מיכל לבד פעם ראשונה אז יש תמורה ובזכות של מיכל החלום שלי מתגשם!!!!!!!!!1

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה