בדיקת הריון.. ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב מהממות.....
    מישהי יודעת כמה ימים לפני האיחור במחזור אפשר לבצע בדיקת הריון....
    הבנתי שיש ערכותשבודקות אפילו 4-5 ימים לפני האיחור כלומר לפני שאמורים (לא) לקבל....

אוווווף אין לי סבלנות.... עדיין יש לי כאבים עמומים בבטן התחתונה ..... אבל הפעם זה קצת שונה מכל חודש .... כי הכאבים האלו כבר יותר משבוע ואני אמורה ( לא ) לקבל ביום שישי.....
    זה יוצא שכואבת לי הבטן שבועיים לפני המחזור????!!!!! מה זה?! בדר״כ היא מתחילה לכאוב לי 4-7 ימים לפני לא שבועיים!!!!!

בקיצור מה אתן אומרות? 
5 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שיש ערכות שאפשר לבדוק יומיים לפני...

אני חושבת שאם את ממש לחוצה, אז הכי בטוח לבדוק ביום שאת אמורה (לא) לקבל.

תהיי חזקה, תנסי כמה שפחות לחשוב על זה (למרות שזה כמעט בלתי אפשרי) וככה הימים יעברו לך יותר מהר עד שישי
  • שיר 26, יש את הבדיקה של יס אור נו פרופשיונל!!! היא מעולה !!! היא מזהה עד 6 ימים לפני האיחור!!!!!!!!!! היא צדקה אצלי תמיד!!!!!!!!!!! ממליצה לך בחום!!!
  • אני ממליצה לחכות לפחות ליום חמישי!!
    בהצלחההההההההה

• אני לא מאמינה בערכות האלו....
    אם המחזור שלך סדיר, חכי לאיחור של שבוע ותלכי לעשות בדיקת דם...

חבל על הכסף וזו הבדיקה הכי אמינה!

בהצלחה

• איחור של שבוע???????????????
    יצמחו לי שערות לבנות עד אז
    אני עוד רוצה לבדוק שלושה ימים לפני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה