כועסת על עצמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב,
    החלטתי לשתף אתכם בכעס על עצמי.
    כמו שכבר כתבתי בעבר עוד לפני כמה חודשים כשהתחלנו לנסות החלום שלי היה להיקלט כך שאלד באביב, באפריל הקרוב ביום הולדת שלי ( מתנה נחמדה ליום הולדת לא )
    בכל מקרה כתבתי לכם לפני יומיים שכבר כ 5 ימים יש לי פצעים כואבים בצד שמאל של הפנים ליד הסנטר והשפתיים, לשמחתי הם מתחילים לעבור.
    אני כמובן מצאתי את עצמי מחפשת בימים האחרונים למה זה קשור כי אף פעם אין לי קקה כזה על הפנים. מסתר שיתכן שזה מעיד על ביוץ או שינוי הורמונלי כלשהו יכול להיות גם הריון.
    בכל מקרה מצאתי את עצמי חושבת על זה הרבה ביומיים האחרונים ואתמול בצהריים פתאום גם התחלתי להרגיש לא כל כך טוב, חולשה ועייפות מצד שני כבר יומיים אני נכנסת מתה למיטה ולא מצליחה להירדם, קיצר משהו מוזר קורה איתי.
    אתמול הלכתי לישון מוקדם יחסית ולקח לי איזה שעה להירדם.
    היום קמתי ואני מרגישה קקה, יש לי בחילות ועייפות וחולשה ואז אני מוצאת את עצמי חושבת עוד יותר על האפשרות שכן נקלטי וזה מעצבן אותי !!!!!
    אני מקווה מאוד שאני לא מפתחת את התופעות האלה בגלל מחשבות מפגרות על העניין.
    אוף!!!! אני כועסת עליכן כשאתן מתעסקות בזה ורוצה להקל עליכן ולשכנע אתכן לא להתעסק בזה ומוצאת את עצמי מתעסקת בזה בימים האחרונים
    אני כמובן מטיפה לעצמי חחחחחחח אבל זה לא עוזר !!!
    הלן
13 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר הלן, טבעי לחלוטין.... גם אני מוצאת את עצמי מטיפה לא פעם לבנות המקסימות כאן על כך שהן לחוצות ודואגות יותר מידי ועל כך שהן עצובות.... וגם לא פעם אני מוצאת את עצמי בדיוק כמוהן.... שבורה ועצובה, זה טבעי לגמרי, אבל מה שחשוב שאת מתאפסת על עצמך מהר, וחוזרת
    לחשוב בריא ובהגיון...
    יהיה בסדר אני יודעת בינתיים אני שולחת לך  
  • האמת אני לא לחוצה וגם לא עצובה , ומקבלת הכל על הצד הטוב ביותר ובאופטימיות

אני פשוט עצבנית על עצמי שאני חושבת על זה כל הזמן !!

• זה טבעי לחלוטין. אני רוצה לראות בחורה אחת בכל היקום שלא יהיה לי מחשבות על זה:)

מחזיקה לך אצבעות

מה
  • לה*

מה

• זה טבעי לחלוטין
    אבל כל עוד את לוקחת את זה בפורופוציות ולא משתגעת מזה זה בסדר
    ואין לך מה לכעוס על עצמך.

יש לך אותנו להגיד לך מתי את מרחיקה לכת ולהחזיר אותך "למוטב" כמו שאת עושה בשביל הבנות פה
  • תודה

אני לא מתחרפנת וגם לא נלחצת אני לוקחת הכל בפרופורציות
    פשוט לא נהנת מזה שהנושא מעסיק לי את הראש כל הזמן
    לצערי לא יכולה לשלוט בזה ואני מוצאת את עצמי נודדת עם המחשבות לנושא הזה כל הזמן

אני נוזפת בעצמי להתעסק במשהו אחר ומיד אבל זה LOOP

הלוואי והחודש הוא של כולנו

הלן
  • אני כל חודש הייתי מחפשת סימנים, כאבים פה בחילות שם והגעתי למצב שזה פשוט עצבן אותי, כל הסימנים מראים שכן אבל זה לא. עד שיום אחד החלטתי שאני לא מחפשת יותר, אבל זה הגיע אליי לבד ואני מנסה בכל כוחי לא לחשוב על זה, הכי קטע שבע"ה שאני אהיה בהריון לא יהיו לי סימנים בכלל.
  • גם אני מנסה לא לחשוב על זה תאמיני לי
    והאמת אני לא מחפשת סימנים בחודש שעבר בכלל לא היו לי סימנים
    אני פשוט לא רוצה לחשוב על זה וזהו אבל לא מצליחה
  • את ממש מזכירה לי את עצמי...
    הייתי מתעצבנת שכל הזמן הייתי במחשבות על להיכנס להיריון, ולא ידעתי איך להפסיק לחשוב על זה...
    אז זהו - שאין דרך
  • אני מאחלת לך להכנס להיריון ולא לעבור את מה שאני עברתי
    משבוע חמישי היו לי בחילות , הקאות , מצבי רוח , פצעים , עצירות
    ירדתי 4 וחצי קילו , כאבי גב , כאבי בטן , התכווצויות דימומים ומה לא ....

מאחלת לך שההריון יעבור בלי הזוועת עולם הזאת
    זה פשוט היה סיוט , סבל אמיתי והייתי נראת כמו סמרטוט רצפה
    שניקו איתו 30 שנה את אותו השירותים !

ובכל זאת , תינוק שווה את כל מה שרשמתי למעלה
    כך שלא היה אכפת לי להמשיך ככה עוד חודשיים

הלן בע"ה את הבאה בתור !!!
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • בע"ה שיגיעו הסימנים ואיתם הריון מבורך!
  • תודה מתוקות שלי
    איזה כיף להיכנס על הבוקר ולראות את התגובות שלכן
    אני שולחת לכולכן המון המון

בכל מקרה כן אני די ריאלית ואופטימית ולא מכניסה את עצמי ללחץ או לסרטים.
    אני מקווה פשוט שזה אכן החודש שלי, בוא נגיד שיש לי מן הרגשה פנימית כזאת
    אבל היא עשויה להיות שגויה ואני יודעת ומבינה את זה ולכן לא בונה על זה
    פשוט רוצה להפסיק לחשוב על זה !!! -את בטח מבינה אותי מצוין לילוש
    חחחח

תותי מאמי אני מסכימה עם מה שאמרת בהחלט כל התופעות שרשמת מצדיקות את את התוצאה הסופית והחמודה שתבוא בסוף התהליך המדהים הזה - תחשבו בנות ניחנו במשהו שהגברים לא ניחנו בו
    יש לנו את הזכות להרגיש כיצד מתפתחים בנו חיים ולהיקשר לתינוק עוד לפני שהוא יוצא לעולם

אני מאחלת מתוקות שלי לעצמי ולכולכן שניקלטנה במהירות ונהיה בקרוב מאוד הריוניסטיות ואמהות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה