היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכולם! מצטרפת לפורום...:) בהצלחה לכולנו! שאלה... אני עושה את הבדיקות בשעה קבועה מדי ערב בשעה 6. שלשום קו ההורמון היה די בלוט, אך מעט (ממש מעט) בהיר יותר מקו הביקורת, שעל פי הוראות הערכה זה לא מצביע על עליית ההורמון. אתמול בערב באותה השעה הקו היה בולט יותר מקו מביקורת האופן מובהק. קיימנו יחסים מאוחר יותר בערב בסביבות 10 (זאת הייתה הפעם היחידה החודש, בסיבות רפואיות). יכול להיות שפספסנו את הביוץ?...
3 תגובות
עמוד 1
היי ענת, מנסיוני האישי לא פספסתם, זה זמן הנכון. ככה היה לי בהריון הראשון וכך גם עכשיו בהריון השני. תמשיכו עוד כמה פעמים (אם זה אפשרי) על מנת לכסות את כל האפשרויות. שיהיה בהצלחה ובעז"ה תקבלו תשובה חיובית בעוד שבועיים!
חני.
בהצלחה
חני יקרה, תודה על העידוד, מקווה שהחודש זה יקרה... ואם לא - אז א"כ... אני בעד חשיבה חיובית בהצלחה לך עם ההריון!