הלן בשבילך..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סימן נוסף להריון הוא עצירות. דבר הנגרם על ידי הורמונים מסוימים הנמצאים בשלבים הראשונים של ההריון, אשר ממתנים את פעילות המעיים ומאטים את תהליך העיכול. אלה סימנים שמתנסים בהם בשלבים המוקדמים של ההיריון - אך אין זה אומר שאין אחרים. נשים רבות דיווחו כי התנסו בסימנים "סודיים" אחרים כגון:חוש ריח מוגבר. עייפות. רעב. בכי. צרבת. בעיות בעור הפנים (פצעונים).

מצאתי את זה באחד האתרים.
    לא אמרתי כלום.
    רק הלוואי הלואי הלוואי שגם אצלך זה הסיפור.
    מחזיקה לך אצבעות
    רעות
1 תגובות
עמוד 1
  • רעות מאמי תודה רבה

איזה מותק את

אני גם מקווה שזה אכן הריון ..הלוואי הלוואי

בכל מקרה לא יודעת אני מרגישה מוזר ביומיים האחרונים ואני מאוד מקווה שההרגשה נובעת מזה שאולי יש איזה בדרך

גם אני פשפשתי באינטרנט בימים האחרונים כדי לחפש את מקור הבעיה לפצעים הכואבים ( בדרך כלל כן יש לי פצעים אבל לא כאלה ) וגם מצאתי שזה יכול להעיד על הצד בו בייצה השחלה או שינוי הורמונלי כלשהו כמו הריון, זה יכול להעיד גם על בעיה הורמונלית.

בכל מקרה הפצעים כבר התייבשו תודה לאל, זה היה כואב וארוך ממה שאני רגילה
    עכשיו רק נשאר לחכות ל 21 לחודש ולראות מה המצב

תודה מתוקה

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה