סייקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סקר מוצצים
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
16 תגובות
עמוד 1
  • סקר מוצצים

1. כמה מוצצים יש לכל ילד באופן כללי, בבית?שהיה מוצצים היו לפחות -4-5 בזמנית .
    2. האם יש כמה סוגים או רק סוג אחד, ואיזה?היה רק סוג אחד "NUK " סיליקון מס' 1 ואז בגיל חצי שנה 2
    3. עד כמה זה אסון לשכוח מוצץ בבית מ-1 עד 10? כאשר 1 זה שלא יקרה כלוםוזה לא מורגש ו- 10 מדובר באסון בגודל בינלאומי לא שככנו אף פעם - אין תשובה
    4. מאיזה גיל נתתן מוצץ ומתי הילד נגמל או מתי אתן מתכוונות לגמול?מוצץ ראשון קיבל עוד באסף הרופא מסוג הזה , בגיל שנה וחודשיים הוא זרק אותם בלילה בגלל השיניים ככל הנראה ומאז לא החזרנו . אז מגיל הזה אין לנו מוצצצים (נשארו ימבה ספרים שהיו באריזות סגורות ).
    5. כמה זמן במהלך היממה הילד עם מוצץ?הוא היה אם מוצץ בעקרון רק בזמן השינה למרות שתמיד היה בהשג יד שלו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • 1. 0 ו0
  • 1. כמה מוצצים יש לכל ילד באופן כללי, בבית?
    יש לכל אחת 2 מוצצים.

2. האם יש כמה סוגים או רק סוג אחד, ואיזה?
    לגדולה יש ביבי, לקטנה אוונט.

3. עד כמה זה אסון לשכוח מוצץ בבית מ-1 עד 10? כאשר 1 זה שלא יקרה כלוםוזה לא מורגש ו- 10 מדובר באסון בגודל בינלאומי
    לא קרה
  • הדס- אני מעריצה אותך..
    נטלי -4
    אמילי (בזמנו) 4-6
    נטלי-נוק
    אמילי-הבלון הפשוט
    3. עד כמה זה אסון לשכוח מוצץ בבית מ-1 עד 10? כאשר 1 זה שלא יקרה כלוםוזה לא מורגש ו- 10 מדובר באסון בגודל בינלאומי
    נטלי- בנסיעה זה מאוד קריטי לה, אבל היא התחילה להבין שלפעמים שוכחים אז אפשר לאכול משהו במקום :)
    אמילי- לא קריטי בכלל..
    4. מאיזה גיל נתתן מוצץ ומתי הילד נגמל או מתי אתן מתכוונות לגמול?
    מגיל 0 שתיהן
    אמילי נגמלה בערך בגיל שנתיים וחצי
    נטלי כנראה תלך לבקו"ם עם מוצץ..
    5. כמה זמן במהלך היממה הילד עם מוצץ?
    נטלי- לא מעט, היא מבקשת אותו כל פעם שהיא נזכרת בו...אבל אני משתדלת שלפני שעושים משהו (לדוגמא לצייר/לשחק) לשים אותו במיטה.
    אמילי- רק לפני השינה..

לאיתי יש 3
    לליאבי בזמנו היה 3-4

איתי עם MAM בעיקר ויש גם את טומי טיפי
    לליאבי בהתחלה היה עם אוונט ואח"כ עבר ללייף

5
    לאיתי לא קרה עדיין ששכחתי חוץ משאני הולכת לאימא שלי ואז יש לו שם מוצץ ספייר

4. מאיזה גיל נתתן מוצץ ומתי הילד נגמל או מתי אתן מתכוונות לגמול?מהלידה לשניהם
    את ליאבי גמלתי מהמוצץ בגיל 2.11 בדיוק חודש אחרי שאיתי נולד

איתי רק בשינה לוקח
    וליאבי שהיה קטן עד גיל שנה וחצי לפני שנכנס לגן היה לוקח רק בשינה ואחרי חודש בגן היה לוקח כל הזמן !!!

• הקטע הזה כבר מאחוריי לשמחתי....

1. כמה מוצצים יש לכל ילד באופן כללי, בבית?
    אצל הגדול היו 15 בערך אצל הקטנה 30 +

כל סוג אפשרי מכל חברה, גודל, צבע ומין.....

אצל הגדול לא קרה ששכחנו כי בכל חור היה מוצץ, אצל הקטנה היה סיוט.

הגדול החל לקחת מוצץ רק בגיל 3 חודשים ונגמל בדיוק שנה לאחר מכן.
    הקטנה לקחה בגיל חודש ונגמלה בעצמה לאחר שבועיים. לאחר מכן סירבה לקחת.

הגדול היה כל הזמן עם מוצץ. הקטנה רק בזמן בכי של רעב ושינה.
    [url=http://pitapata.com]
    צריך רק לחייך!
    3 מוצצים.

המוצצים הפשוטים מגומי.

שקד משתמש במוצץ רק לשינה, אני אני מניחה ש-1.

אני אנסה לגמול בחופשת הקיץ.

רק לשינה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מעולם לא השתמשנו במוצץ.
    כשהוא נולד, הצעתי לו, הוא לא אהב ומיד וויתרתי על זה.

~ יולי ~
    4

סוג אחד של נוק

האמת, די אסון

לינוי מגיל חודש, נגמלה לפני חודשיים
    ליה מאז הלידה ישר הרגלנו

חצי מהיום עם, חצי בלי
    נטלי
  • פיתוש את מזה צודקת, אומנם אצלנו לא היה מוצץ אבל יותם השתמש בי כמוצץ במשך שנתיים וחצי
    בהחלט הייתי מעדיפה מוצץ.

להלן תשובותי:
    1. מהרגע שאני רואה לאיזה סוג מוצץ הילד מתחבר אני דואגת לקנות עוד עשר כאלה מחשש שאולי כשאני אצטרך עוד בדיוק כבר לא יהיו כאלה בחנות.
    2. לכל אחד יש את הסוג שלו. יהודה עם טוליפס (אותו סוג מאז שהוא נולד) חיים עם איזה משהו זול שעולה גרושים (ניסיתי איזה עשר סוגים ורק את זה הוא היה מוכן לקחת) ושושי גם טוליפס אבל כמובן בצבעים ורוד וסגול.
    3. אסון בקנה מידה בינלאומי
    4. מוצץ מגיל הלידה ואף אחד עוד לא גמול 0חיים ויהודה עם מוצץ רק בשינה)
    אולי אני אגמול את יהודה שנה הבאה כשהוא יהיה בגן עירוני וכבר לא ילך לישון שנ"צ.
    5. חיים ויהודה רק בשינה, שושי במהלך כל היום לפי הצורך.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • לצערי או לשמחתי אף אחת מהבנות לא לקחה מוצץ...

יש ארבעה, כולם של אור. לינוי לא אוהבת מוצצים, לפעמים עושה דאווין שכן
  • 1. כמה מוצצים יש לכל ילד באופן כללי, בבית? היו מעל 20 כיום 4 לשניהם.

2. האם יש כמה סוגים או רק סוג אחד, ואיזה?2 מאמ ואוונט , בעבר נוק וטומי טיפי

3. עד כמה זה אסון לשכוח מוצץ בבית מ-1 עד 10? כאשר 1 זה שלא יקרה כלוםוזה לא מורגש ו- 10 מדובר באסון בגודל בינלאומי?נכון להיום 5

4. מאיזה גיל נתתן מוצץ ומתי הילד נגמל או מתי אתן מתכוונות לגמול?נלידה עד שבחרו לזרוק, ליאור זרק לבד ביומולדת שנה...שחר רק בשינה מידי פעם מבקש..טל..שיהיה בריא חייב 3 ביד אין קייס אוף...

5. כמה זמן במהלך היממה הילד עם מוצץ?רק בלילה וגם לעיתים רחוקות..

טוב אני לא פונקציה הם כבר גדולים

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • 1. כמה מוצצים יש לכל ילד באופן כללי, בבית?4 שלושה במיטה ואחד בפה עם שרשרת שלא יללך לאיבוד כי שקוף ולא רואים אותו

2. האם יש כמה סוגים או רק סוג אחד, ואיזה?אוונט

3 . עד כמה זה אסון לשכוח מוצץ בבית מ-1 עד 10? כאשר 1 זה שלא יקרה כלוםוזה לא מורגש ו- 10 מדובר באסון בגודל בינלאומי אסון בין לאומי כולל חיתול ביד עד לא מזמן הייתה ממש כל היום עם המוצץ למרות שממש הייו מעלימים לה אותו למלא שעות וגם המטפלת במשפחתון והיינו מאוד כועסים עליה כשהייתה מדברת עם מוצץ וממש מכורה אליו אבל כשחלתה עם האפטות בפה לפני שלושה שבועות לא יכלה למצוץ אותו מרוב כאבים ואחרי שבוע כבר לא רצתה אותו אפילו בשינה למרות שאני אוהבת שהיא מתנחמת בו לפעמים והמטפלת במשפחתון אמרה שהיא מבקשת לשינה וכן לפעמים ובבית כלל לא למרות שבימים האחרונים טיפה פה ושם להתנחם - זה בסדר מבחינתי

4. מאיזה גיל נתתן מוצץ ומתי הילד נגמל או מתי אתן מתכוונות לגמול?תשובה בשאלה הקודמת חשבתי להתחיל לאט לאט לקראת תחילת השנה בגן עיריה ששם אי אפשר להשתמש במוצץ אבל זה קרה לבד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה