לא השרשה ולא נעליים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזור, חברות יקרות, מחזור!!! באסה...
    הוא התחיל בשלושה ימים של כתמים חומים, עדינים, לא השתמשתי בכלל בטמפון או בתחבושת... אז העזתי לחשוב שאולי זה בכלל לא מחזור.

אבל אתמול בלילה- התבדיתי... הזרם התחזק, והתקווה להיריון החודש התפוגגה.

לא נורא... לפחות יהיה לנו עוד חודש אחד (או יותר) לנסות, וגם זה סה"כ הנאה אחת גדולה, והציפייה, והמחשבות שאחרי המעשה (אולי הפעם נוצר גם אצלי בוטן קטן?)...

איזה כיף!!! אני מתה שזה יקרה כבר, אבל זוכרת להינות גם מהדרך...
    יפעת.
6 תגובות
עמוד 1

• מבינה אותך, כמו רבות אחרות בטח.
    לפני חודש היה לי אותו סיפור בדיוק. ונוראאא התבאסתי כשקיבלתי.. ממש הסתובבתי כל היום עם תחושה של כישלון... ועוד בתוספת כאבים וההרגשה של היום הראשון של המחזור - בכלל הייתי על סף אשפוז פסיכיאטרי.
    אבל החלטתי לשנות פאזה - לא מוכנה להכניס את עצמי לסרטים כאלה! כמו בשיר: "הכל קורה תמיד בזמן נכון"... אז בסדר, אז לא החודש. לי אישית עדיין אין ילדים, אז אני מעודדת את עצמי עם המחשבה שהנה, זכיתי בעוד חודש של "חיים חופשיים", צריך להינות ממנו
    אז... תמשיכי להיות חיובית ואופטימית, לא קרה שום דבר לא טבעי. תזרמי ותהני!
    בהצלחה!
  • הי בנות,
    תודה... גם לי אין ילדים, אז אני כבר מרשה לעצמי שאולי אוכל לטוס בחגים (בתקווה שעם בטן קטנה ), לשתות קצת אלכוהול ולחיות את החיים בטבעיות.
    אתמול הייתי באירוע משפחתי, ומייד התחילו עם השאלות: מה איתך, ומה קורה, למה את מחכה, ילד ראשון לא מחכים...
    ובאמת שנמאס לי מהיודעי דבר האלו, במיוחד כשאני כבר לא באמת מחכה, אלא מנסה... נודניקים!

המשך יום טוב, שעה והביתה

• הי האמת שנראה לי שאין דבר כזה כתמי השרשה
    כבר פעמיים יוצר לי שאני חושבת שזזה ומתבדה
    גם החודש אני אמורה לקבל ביום שבת וכבר מיום שבת שעברה התחילו לי כתמים בניגוב בשירותים פעם ביום
    זה ממש נראה לי שטיות
    זה רק אצלנו בראש שאנחנו מחפשות סימנים כל הזמן
  • אני למזלי התברכתי במשפחה לא מציקה, משני הצדדים. או שהם פשוט למדו עם הזמן שלא מתעסקים איתי, כי אני מגנה על הפרטיות שלי מאוד באסרטיביות
    לגבי טיסה בחגים - לנו יש כבר כרטיסים!! כך שעם בטן קטנה או בלי - בחגים עושים חיים בע"ה! מאחלת גם לך.
    עם אלכוהול אני ברוגז בשלב הזה. לפני חודש, כשבוע אחרי ביוץ, השתכרתי באופן לגמרי לא צפוי בפאב. ועשנתי המון... יום למחרת התחילו כאבי ראש מטורפים שנמשכו יומיים (ואני אחת שיודעת לשתות ומודעת ליכולות שלה...), וגם דימום קליל (אפרופו השרשות) שנמשך עד למחזור. אז אני חושבת שאולי אולי כן נקלטתי, ואז בא האלכוהול והרס את העניין...
    בקיצור, בלי ספקולציות מיותרות... צריך לשמור על עצמנו היקרות, ולחשוב חיובי
    שיהיה ערב טוווב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה