-
אני קניתי חיתולי טטרא חדשים, הגעילו אותי הישנים...
בנוסף אלכוהול, צמר גפן, קרם לחות, קרם לטוסיק
אני לא השתמשתי במחמם בקבוקים למרות שאמא שלי ז"ל קנתה לי בלידה של כרמלי, גם הסטרליזטור רק צבר אבק, הרתחתי את הבקבוקים בסיר גדול עם מים, היה לי הרבה יותר נוח...
מנשא עדיף לחכות לראות את הנוחות שלך...לנסות עם התינוקת בתוכו...
-
החיתולי טטרה שלי לא מגעילים אותי פשוט שקד סופר רוכושנית עליהם וחולה עליהם בטירוף אז אני אצטרך לקנות אחר צבעוני או משהו כזה טוב אצליך זה בת אני צריכה לחליף את כל הקולקציה
-
חיתולי טטרה, בקבוקים, מוצצים, חליפה ליציאה מהבי"ח (גם בעיני חליפה ראשונה צריכה להיות חדשה
-
גם חשבתי לגבי החיתולי טטרה ופלנל שכדאי חדשים
-
אל תשכחי לדאוג גם לעצמך- תחתונים חד פעמיים (לי היו מאוד נוחים), פדים להנקה (אם כבר סבלת מדליפות בעבר), פדים גדולים.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
לי היה מאוד נוח עם סטריליזטור ומחמם הבקבוקים אצלי בשימוש שוטף
-
יו מיכל איזה מגניב השרות מנשא הזה יוווווווו התלהבתי
-
סיון, שלחתי לך מייל (נראה לי שזה היה אתמול). אתם יכולים לקחת את המיטה כבר עכשיו.
-
אה נטע איזה יופי תודה
אני אדבר עם חמתי
-
מנשא מראש אל תזמיני.
אני קיבלתי מנשא מחברה וליה מסרבת לשבת בו
-
אני לא השתמשתי בסטרילי' והמחמם הזה...נראה לי מיותר לחלוטין
-
כבר ענו לך אבל אני אכתוב מה אני קניתי..
חליפה חדשה לשחרור
חיתולי טטרה
טיטולים
לנו י' אותך נתן
"רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
-
מה זה המנשאים האלה ליטל - סורי על הבורות אני לא מבינה בזה
חוץ מזה אני חושבת שאנחנו לא אותה מידה
-
לנו י' אותך נתן
"רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
-
אה אוקיי, כי ראיתי בחנות שמנשאים מגיעים במידות
-
אנחנו קנינו ככה.
מצעים
בגד לבי"ח
שמיכה לעגלה
חיטולי בד וטטרה(הוספתי כמה)
מוצצים
בקבוק
אלכוהול
סבון לתינוק