שיראל , שושן - כנסו.... (וכל מי שבה לה......) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

7 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי שיר בדיוק חשבתי עליך מה איתך. גם אני הבנתי שאחרי 10 ימים ממועד הביוץ מתרחשת השרשה שלפעמיים באה עם דימום קל או יש כאלה שעם הפרשה חומה כול עוד וזה בכמות ממש קטנה ולא נמשך יותר מיום גג יומיים זה מצויין. רק צריך להיות סבלנים ולחכות. מה שכבר הבנו שזה לא הצד החזק שלנו.
  • כן אה באמת לא הצד החזק......
    מה איתך פסקו ההפרשות?
  • לא לצערי לא אני כנראה מספידה את החודש הזה
    בתקווה לחודש חדש וטוב יותר
    רק מחכה ליום שבת שאני יוכל להתחיל שוב לספור ולהתכונן

אבל הסיכויי שלך גדול אז לחשוב חיובי ולהיות סבלנית אני מחזיקה לך אצבעות
  • הסיכוי שלי לא יותר גדול משלך אנחנו בדיוק אותו הדבר
  • זה לא קשור עכשיו לכלום....
    סתם רציתי לציין שיצאתי "שניצלית" רשמתי וכל מי שבה לה
    במקום עם א' רשמתי עם ה'.........

לא נורא , הבנתן את הכוונה......
  • היתי בדיוק במצב שלך יקירתי.....רק שאצלי זה היה ביום הראשון של האיחור הבדיקה חיכתה לי בבית........כל כך חששתי לעשות אותה פחדתי להתאכזב...בסוף אזרתי אומץ עשיתי אותה יצא שלילי התחלתי לפרוץ בבכי...אין לתאר את האכזבה....וראיתי שמאחר לי בעוד כמה ימים היה לי עוד תקווה שהבדיקה לא זיהתה הריון..וכמובן שלאחר יום המפלצת המכוערת הגיעה בשטפונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה צער...היה לי...והאמת שרק ביום הראשון התבאסתי כי הבנתי שמתישהו זה יבוא....בעזרת השם וגם אם יש בעיה היום יש את כל הטיפולים שצריך.....הכל פשוט עניין של זמן....אבל זה יבוא ולכולנו תיהיה בטן עגולה ויפהההההה:)

מה
  • מאמי , סליחה על העיכוב בתגובה... אני עשיתי בדיקה יום לפני האיחור... אני ממליצה לך לחכות יומיים לפני ולעשות!!!!!!!!!!!! בהצלחה נשמתי!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה