היא הגיעה.... אני עצובה אבל אופטימית.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי החלו דימומים או רק הפרשות? כמה זמן אתם מנסים טבעי?
שיק מותקה תתעודדי ותזכרי הכל לטובה יתכן באמת שזו מתנה ליום הולדת לחודש הבא
יכול להיות שביינתיים כשתתעסקי בקביעת תור והגשת מסמכים תהיה עסוקה ותקלטי
הכל יהיה טוב רק לא להבאס להוריד ידיים, הרימי ראש וצעדי קדימה הכל יצליח
דרך אגב כמה זמן אתם מנסים ?
הלן
הי עדי, הפרשות חומות בעיקר וכאבים נוראיים בבטן התחתונה... ככה זה כל חודש אצלי..... אנחנו מנסים שנה וקצת....
בעלי גם מתבאס שצריך לנסוע כל כך רחוק לרופא כי זה בחיפה ואנחנו מאזור המרכז.... מישהי יכולה להמליץ לי על מומחה פוריות באזור המרכז.... אולי זה יקל על התהליך אם הרופא יהיה קרוב אלינו.... פשוט חברה טובה שלי המליצה לי על איצקוביץ׳ מנסיון אישי שלה אז ככה יצא...
ולמה ישר הפריה ולא להתחיל בהזרעות? בעלך צודק לדעתי.. זה לא הגיוני לנסוע עד לחיפה כל פעם... איזה קופת חולים את? אם את בכללית יש לי רופא מומחה לפוריות טוב, גיסתי טיפלה אצלו
גדול גדול של אבקת הריון שבעזרת ה' כולכן תקלתו במהרה ועדיין המשיך כול שבת להדליק נרות ולברך את כולכן בפרי בטן עגול ויפה לילי
הי שיר מצטערת לשמוע כנראה זה לא החודש שלנו לא נורא נחכה ליום שבת ונתחיל לספור ונקווה לחודש חדש :) תמיד לפני שמתחילים בטיפולים פתאום מגיעה לה הפתעה ונקלט טבעי זה כמו שתמיד שעושים בדיקת הריון מקבלים מחזור יום למחורת
עדי לשאלתך, למה ישר הפריות? כי יש בעיה בזרע וע"פ דברי הרופא הטיפול המתאים לבעיה הוא הפריה, הוא אמר שאם נרצה אפשר לנסות הזרעה אחת או שניים......אם באמת היה סיכוי להזרעות הוא לא היה אומר לנסות פעם אחת או שתיים אלא חמש או שש פעמים כפי שעושים עם כולן כשאין בעיות משמעותיות... לא בא לי להיות שפן נסיונות ולא בא לי להתפוצץ מהורמונים ובסוף נעבור להפריה גם לא בא לי לבזמן סתם זמן על טיפול שמלכתחילה הסיכוי נמוך, את מבינה...
זה בגדול, אבל לא יודעת אולי בכל זאת אנסה הזרעה אחת לפחות...
ולגבי הקופ"ח , לא , אני בלאומית.....
אני רוצה לספר לכן שלקחתי היום יום חופש מהעבודה ונסעתי לחוף הים לנקות את הראש רק אני וספר טוב........היה לי מזה כיף, עשיתי חשבון נפש עם עצמי, נרגעתי קצת וזה ממש הקל עלי לאחר הביקור של ה-
שיר אני ממש מבינה לליבך.... אני עשיתי הזרעה אחת ונקלטתי אבל לצערי היה לי הריון מחוץ לרחם ועדין לא קיבלתי ... מחכה לקבל כדי לעשות הזרעה נוספת... תכלס את צודקת אם אם סיכוי חבל לבזבז זמן... לא כדאי לך לעבור לכללית ?
מאמי שלי לא נוראאאאאא!! החודש הבא הוא יהיה של כולנו ..תעשו הזרעה ישבחו תזרע של בעלך ותיקלטי בקלות אמןןןןןןן 5555
מה
מה שמפתיע ומרגיז אותי זה שקיבלתי הפעם אחרי 25 ימים, פעם קודמת אחרי 28 ולפני אחרי 30 ימים.. לאחרונה המחזור שלי לא סדיר רק זה מה שחסר לי עכשיו שבנוסף לכול המחזור שלי לא יהיה סדיר.... איך אוכל לחשב עכשיו בדיוק את הביוץ.... אני אף פעם לא מצליחה לפי חום השחר.... לא יודעת, לא תפסתי את הקטע....
היי שיר, אם את רוצה מומחה לפוריות מאיזור המרכז אני ממליצה על פרופ' זיידמן הוא נמצא בתל אביב ברח' ויצמן, שתי חברות שלי הצליחו בזכותו להיכנס להריון. בהצלחה
אחלה תודה... בינתיים ביטלתי את התור לאיצקוביץ׳ החלטנו שנחכה עם זה קצת ובינתיים נבדוק באזור המרכז.... אתקשר היום לזיידמן תודה
היי שיר ,
ד"ר וויליבוץ ישככר, תבדקי אם הוא מקבל פרטי... בהצלחה