מפחדת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות קיבלתי את התוצאות של הצילום רחם וד"ר ישי ענה לי שיתכן שיש הדבקויות באגן. וצריך לשקול לפרוסקופיה. אין לי מושג מה זה אומר, ע"פ חיפוש מהיר בגוגל זה דורש ממש ניתוח עם הרדמה וכאלה
    מישהי מכירה?
9 תגובות
עמוד 1

• אני שמעתי על זה אבל לא מכירה, אחי עבר ניתוח בשיטה הזאת לברך
    מה שטוב בה היא שההחלמה היא הרבה יותר מהירה ופחות כאבים.
    מצאתי הסבר על זה אולי כבר קראת
    http://www.caremed.co.il/SitePage.aspx?PageID=116

בכל אופן תשמחי שאת יודעת מה הסיבה שלא נקלטת עדיין, הידבקויות זה דבר שקל לשחרר לפי מה שאני הבנתי, זה נפוץ אחרי הפלות.
  • תודה רבה על התשובה! נראה לי שגם אחי עבר את זה בברך. הבנתי שזה איזה שבועיים החלמה, ויומיים אישפוז. אוף...
    מישהי כאן עברה את זה? או שמעה על זה ממישהי אחרת?
  • מצטערת מתוקה אבל אין לי מושג
    שיהיה בהצלחה

• תודה ורדים
  • אני עברתי ניתוח לפרוסקופיה
    ניתוח בהרדמה
    להגיד לך שהוא ניתוח קל לא הגיד כי ההחלמה קצת קשה
    וכאבים אחריי , אבל עוברים את זה תוך שבועיים בערך מחלימים
    אם יש שאלות אני כאן
  • אני לא יודעת לענות לך, רק רוצה לאחל לך המון בהצלחה, שאולי בכלל לא תצטרכי ואם כן שיעבור חלק ושיניב תוצאות טובות
  • הי,
    אני עברתי ניתוח לפרוסקופיה לפני שנתיים בשביל להוצא הריון חוץ רחמי שהיה לי בחצוצרה ולא להדבקויות כמו שלך, אבל נראה לי שהתהליך מאוד דומה...
    זה ניתוח בהרדמה מלאה, עושים בד"כ 3 חתכים קטנים בבטן להחדיר את המכשירים ולתקן את מה שצריך (פעם היו עושים חתך ענק, זה שידרוג שמשאיר צלקות ממש קטנות)
    אחרי הניתוח את מתאוששת כמה ימים בבית החולים (כדאי שתארגני לך ציוד) ואז משוחררת הביתה, תארגני שיהיה לך כדורים נגד כאבים- כי יש כאבים והכדורים מאוד עוזרים, ותתכונני לשכב ולנוח הרבה. אחרי 10 ימים בערך מוציאים את התפרים, את חייבת לנוח בזמן הזה, כי התפרים יכולים להיפתח. מה שבטוח שיחרור מהעבודה תקבלי בכיף, ואם תשחקי אותה לא מרגישה טוב, בטוח יאריכו לך אותה, ואז תוכלי לנפוש קצת ולהנות!

אני מניחה שלך יהיה פוצדורה אחרת (ראית איזה מילה מפוצצת?!)
    הכל יהיה בסדר! את תעברי את זה, ותראי שאחרי קצת זמן תשכחי מזה לגמרי!
    המון בצלחה!
  • תודה בנות! אתן מקסימות
    אני מחר אביא את הצילום עצמו וביום ג' יש לי תור לרופאת נשים שלי אני אראה לה אותו עם הממצאים שמכון מאר עשו. אני מאוד מאוד מקווה שאני לא אצטרך לעבור את הניתוח הזה (קרין ו sary4y במידה וכן אני אטריד אתכן בנושא אם לא אכפת לכן )
    אולי היא תראה משהו אחר, לא יודעת.
    שבוע מקסים לכולן!!
  • קרין ושרי

שלחתי לכן מייל

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה