אם זה לא הריון אז כנראה התחרפנתי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות ,
    בימים האחרונים זה הפך בלתי נסבל אני סובלת במהלך היום מבחילות אתמול בערב זה כל כך החמיר שהייתי בטוחה שאני אקיא, הייתי מותשת רצח והלכתי לישון יחסית מוקדם

אתמול בדיוק אמרתי לבעלי שאני שונאת את זה , ואני מקווה מאוד שאני לא מפתחת תופעות פסיכולוגיות , חודש שעבר למשל לא היה לי מצב כזה ובכלל לא היו תופעות מוזרות, כמה ימים לפני מחזור היו כאבי בטן ואז המחזור הגיע .

עכשיו גם הפצעים האלה על הפנים שלי וגם הבחילות המטרידות האלה מעצבנים אותי, אני מנסה להתעלם ממשיכה את היום כרגיל כמובן אבל מידי פעם מגיחות להן המחשבות המטרידות האלה ( האם אפשר להגיש תלונה נגד המוח על הטרדה ????? )

בכל מקרה בעוד שבוע בדיוק אני אמורה (לא) לקבל. כאמור התופעות היחידות הן בחילות (פוי ) ופצעים שכמובן גם יכולים אולי להצביע סתם על איזה שינוי הורמונלי.

ובקיצור ולסיכום בא לי להרביץ לעצמי חחחחחחחח
    הלן

20 תגובות
עמוד 1

• חח אני ממש מקווה שזה אכן סימני הריון ולא תופעות פסיכולוגיות..
    אני לא רוצה לבעס אותך אבל החודש הייתי בטוחה שאני בהריון כי היו לי בחילות, רגישות בשדיים והם אפילו טיפה גדלו (גם בעלי שם לב, הוא מדד אותם.. חח
  • חחחחחחחח אפרופו שדיים - בחודש שעבר נאלצתי להליף חזיות השדיים גם גדלו לי
    חשבתי כשמפסיקים גלולות אחרי כמה חודשים השדיים להפך קטנות מעט והן גדלו

האמת אחרי שהספקתי גלולות מיד והייתה צריכה להגיע הווסת הראשונה הטבעית זה היה לפני כחודשיים היו לי גם בחילות אבל אז זה היה אחרי מחלה (וירוס )
    והבנתי שזה קשור לעניין
    חודש שעבר הכל היה כרגיל והגיע הווסת בזמן
    והחודש נחיה ונראה

תאמיני לי אני כל היום עסוקה ועדיין המוח החצוץ שלי מוצא זמן לחשוב על זה

הלן
  • בובה אני מאחלת לך הריון...
    ומקווה שזה לא פסיכולוגי כמו אצלי
    גם לי היו סימפטומים כאלה כל השבועיים
    והתבאסתי...
    אני מציעה לך להיות רגועה ובעזרת השם
    נשמע בשורות טובות עוד שבוע
  • מחזיקה לך אצבעות שזה הריוןןןןןןן!!!!!
    בעזרת השם אצל כל בנות ישראל!!!!אמן ואמן

מה
  • בננות מתוקות תודה לכן

אני רגועה לחלוטין ובכלל לא לחוצה בננות, אם לא החודש אז חודש הבא
    כשזה צריך לבוא זה יבוא, ואני אופטימית לחלוטין ומאמינה שהכל לטובה

אני פשוט מתחרפנת מהתופעות למרות שהיום בבוקר הייתה לי קצת בחילה ונעלמה לי, ואני מרגישה נפלא מה שגם הבחילות לא מפריעות לי לאכול חחחחח אני אוכלת רגיל לחלוטין

בכל מקרה כפי שכבר ציינתי חודש שעבר זה לא היה ככה ולכן קצת תמוהה בעיני אבל אני מודעת לכך שיכול להיות שינוי הורמונלי כלשהו בגוף שעשוי לגרום לבחילות ולפצעים כמו שהיו לי להופיע ולכן אני לא מתבאסת ולא בונה על זה אלא רק מקווה שאולי רק אולי זה יהיה החודש שלי

הלן

• קירתי... תחזיקי מעמד המוח הזה שלנו הוא בעייתי לפעמים. הלוואי והיה אפשר ללחוץ על איזה מפסק ולכבות אותו...
    בחודש שעבר הייתי בטוחה שאני בהריון, כי היה איזה בוקר שקמתי ותכננתי לשתות את הכוס קפה עם משהו קטן השיגרתיים שלי, ופתאום רק המחשבה על נוטלה עשתה לי בחילה! ואני מאוד אוהבת נוטלה!!!.... ואין מצב שהיא עושה לי בחילה, מקסימום לא בא לי...
    בקיצור זה לא היה הריון.
    ועכשיו בימים האחרונים הייתה לי בחילה בגלל וירוס בבטן.
    לסיכום, בהשראת הסבתות ופולניות שנלו: לקוות לטוב, אך להיות להיות מוכן גם לרע (לא שזה משהו רע.. אבל בואי נגיד לתשריט השלילי)
    אז... לא לחפור יותר מדי לעצמך ו...בהצלחה!!! לכולנו
  • תחזיקי מעמד
  • נקווה לטוב

ענת כמו שכבר ציינתי הבחילות דווקא ממש לא מפריעות לי לאכול כי מופיע גם הרעב והוא גובר עליהן מה שכן אתמול בערב לא אכלתי ובדרך כלל אני אוהבת מאוד לנשנש בערב

בכל מקרה אני לא חופרת לעצמי , לא לחוצה ולא מתבאסת ומוכנה להכל
    אני רק כועסת על עצמי שאני חושבת על הנושא ופשוט רוצה לשכוח מזה

הלן
  • יו הלןןןןןןןןןן יש לך אותן תופעות כמו אצלי....גם לי פתאום נהיו פצעים בפנים.... ונדיר שיוצא לי... ועכשיו יש לי 2 על הלחי....
    אני גם רעבה כל הזמן... אך בחילות ברוך ה' עדיין אין לי....
    הלוואיייייייייייייייי וזה הריון!!!!!!!!!!!!!!!הלוואי הלוואי!!!
  • הלוואי שיראלי מתוקה

נקווה לטוב
  • הלן, הלוואי
  • לא הרבה- 3 חודשים
  • שבועיים לפני המחזור את מרגישה ככה???
  • היי
    אם את אמורה לקבל בעוד שבוע ז"א שרק לפני שבוע היה ביוץ?
    זה נשמע קצת מוקדם לתופעות...

אולי את טועה ואת כבר אמורה לקבל וזה באמת הריון??

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • האמת שגם לי לא ממש הסתדר כל העניין
    הפצעים יצאו לי ממש קרוב לביוץ וחשבתי שאולי זה קשור לביוץ, אולי הביוץ בכלל מופיע לי לא שבועיים לפני מחזור אלה לפני
    אני לא מאלו שבודקת הפרשות וקונה ערכות, אני פשוט שוכבת עם בעלי כל החודש.
    הבחילות הגיעו כמה ימים כשלושה ימים אחרי הביוץ המשוער.
    בימים האחרונים הבחילות הגיעו ועזבו אותי לסרוגין , הפצעים עברו להם (ברוך השם זה היה מזעזע ומכוער רצח ), יש לי כאבים בבטן תחתונה
    מן לחץ כזה, דומה ללחץ שלפני מחזור ( כבר קרה לי אתמול שהיה לי כאב כזה בסוף הלכתי לשרותים וזה עבר לי)
    אתמול התחילו לי הפרשות לבנות, לפני יומיים היו צהבהבות ( סליחה על התיאור המעורר תאבון )
    קיצר לא יודעת נותר רק לחכות ולראות - המחזור שלי הוא כל 31-33 יום
    נותר לחכות לסופש ולראות מה יהיה

אני מקווה לטוב ולוקחת הכל בפרופורציה
    הכל לטובה

הלן
  • יש לי הרגשה טובה לגבייך!!!
    מחזיקה לך מליון אצבעות
    בע"ה נשמע בשורות טובות...
  • תודה מאמי מהפה שלך לאלוהים

אמן אמן !!

• הלן אני מחזיקה לך אצבעות
    ממש מוזר שכ"כ מוקדם כבר יש לחלק מהבנות תופעות של בחילות ופצעונים
    אני כבר בשבוע 8 באמצע וברוך השם עדיין לא התחילו שום תופעות אז אל תצפו שתמיד יהיה תופעות
    אם הייתי מחכה לתופעות כמו שאתן מתארות לא הייתיח יודעת עד היום שאני בהריון
    אצלי הדבר היחיד שהיה זה שהמחזור לא הגיע ו-5 ימים אחרי האיחור עשיתי בדיקה שנמצאה חיובית
    מחזיקה אצבעות לכולכן בעזרת השם החודש יהיה שלכן
  • זהו שאני בכלל לא בטוחה שזה תופעות של הריון
    יכול להיות שכן יכול להיות שלא
    מה שבטוח כאלה פצעים מזעזעים ובחילות זה לא משהו שאני סובלת מהם כל חודש
    למשל חודש שעבר היו כמה פצעים על הפנים לא משהו נורא ולא היו לי בחילות
    בכל מקרה אני מודעת לכך שניתן לפתח תופעות לוואי פסיכולוגיות וגם לוקחת הכל בפרופורציה.
    הנה גם עכשיו אני יושבת עם בחילה וצרבת שזה משהו שאני לא סובלת ממנו !!

תחילה חשבתי שהפצעים המזעזעים אולי קשורים בכלל לביוץ, אני עדיין חושבת שאולי הם היו קשורים לביוץ

בכל מקרה נחיה ונראה, אחכה עוד שבוע ואז נעשה בדיקה אם הווסת לא תגיע

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה