היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יאיר כבר נרדם בגן בשנת צהריים בלי מוצץ (הגננת האלופה שלו גמלה אותו לגמרי ממוצץ בגן) זאת אומרת שאין לו בכלל מוצץ במשך היום בגן. "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
16 תגובות
עמוד 1
תקראי לזה חיזוק חיובי ואז זה יהיה לגיטימי
למה שלא תקני לו ממש משאת ? כזאת שבשוק עולה 10-15 ש"ח...
יעל כבר חודשיים בערך ללא מוצץ בכלל- עברו כמה לילות לא מי יודע מה... והיא הסכימה לחבק חיתולי במקום מוצץ.
עיריתוש, אני קונה לו משאית זבלללל הילד לא פראייר - הוא מזהה ישר משאיות של 20 ש"ח. מדובר במשהו יקר לאללה ... אבל איכותי "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
ברור שזה לגיטימי!!! תעדכני איך עבר הלילה הראשון מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לגיטימי זה קשה להיגמל ממוצץ ולפעמים צריך תמריץ [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
אצל נדב שלי רק שוחד עובד
זאת השיטה שעבדה אצלנו בגמילה מחיתולים
שוחד?
אחלה רעיון! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
עדכון :-(((
זו היתה טעותתתתת
לילדים בני שלוש לא מבטיחים דברים "בהמשכים". אין להם את היכולת לדחות סיפוקים ליותר מיום אחד... לא משנה.. הגענו יחד למסקנה שזה פשוט קשה לו מידי. הסברתי לו שכשהוא יהיה מוכן לוותר על המוצץ לבד - אז הוא יקבל את המתנה.. מסכן היה מתוסכל כל הסופ"ש "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
אני לא חושבת שזה מדויק, גם אצלנו שיטת המדבקות מעולם לא עבדה אבל אני מכירה ילדים שזה כן עבד עליהם
לפני שקראתי את העדכון שלך, אמרתי איזה כיף בגיל כזה שוחד גם עם יותם זה לא עובד יותר מכמה שניות. אני מקווה שבהמשך הוא יהיה מוכן לזרוק את המוצץ. אנחנו עשינו כמו טקס בים כמובן לאור הגדול שלי, הוא זרק את המוצץ לים וזהו בזה זה הסתיים. בהצלחה מאמי.