התייעצות עימך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהריון הקודם שלי משבוע 31 בעת הערכת משקל שגרתית התגלה מיעוט מי שפיר(7) ומצג עכוז - הייתי בביקורת פעם בשבוע עד שבשבוע 36 בביקורת שגרתית התגלה כי הכל ריק לחלוטין ונותחתי.

בהריון הנוכחי התחלנו את הביקורת משבוע 26 ובאמת הכל היה תקין. בשבוע 31 עברתי עיר עברתי רופא כמובן עדכנתי אותו על העבר והמעקב, הוא עשה לי הערכת משקל ראה שהכל תקין ולא הפנה אותי יותר למרפאת הריון בסיכון והמשך מעקב.
    שבוע 36 (לפני שבוע) הייתי אצלו במעקב והוא אמר פעם הבאה לבוא בשבוע 40 (אם לא אלד לפני כמובן)
    נשמע לי תמוה העניין שעם העבר ההריוני שלי אני אמורה עכשיו 4 שבועות לחיות באי ידיעה - האם המצג עדיין ראש,האם לא התפתח מיעוט מי שפיר - לדעתך שיקול הרופא נכון ואני סתם היסטרית? או האם יש מקום לחששותי?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין מקום לחשש, וביקורת בעוד 4 שבועות היא סבירה והגיונית, ולא צפויה כל בעייה לא עם כמות המים ולא עם המצג. בוודאי שאין צורך במעקב של הריון בסיכון.

כמובן שעדיף לא להיות מוטרדת (ו/או בהיסטריה) לחינם ופשוט גשי לביקורת/בדיקה עוד לפני כן, או אצל הרופא שלך או אצל רופא אחר (פרטי) או במוקד של הקופה שלך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה