היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבת שלום לכל הבחורות החמודות שהחודש ב"ה נקלטות להריון..... טוב אז התאריך שבו אני אמורה לא לקבל מחזור הוא ה- 21/07/11 כבר מה-14 התחילו לי כאבי בטן מעצבנים שמבשרים על בואה של ה[}:) הממש לא רצויה... מה אתן אומרות, להספיד את החודש או לתת לו עוד הזדמנות..? אני כבר ממש מיואשת אנחנו מנסים כבר 7 חודשים וזה כבר ממש מלחיץ אותי.... והבוקר בעלי המקסים ( שרואה שאני ממש מצוברחת בגלל הכאבי בטן)אמר לי משפט שגרם לי לדמוע מרוב התרגשות... הוא אמר לי שהכי חשוב שהוא הכי אוהב אותי בעולם, יותר מכל דבר אחר, ושמאהבה כזאת גדולה אין דבר כזה שלא ייצא פרי אהבה.... אני מתה עליו, ואני מקווה שגם הבעלים שלכם תומכים בכן כמו שהוא תומך... שבת שלום לכולן ובשורות טובות ב"ה
4 תגובות
עמוד 1
שבת שלום גם לך מתוקה!!! אכן בעלך מקסים!!!! מאחלת לך להיקלט עוד החודשץ... ולא - לא מספידים את החודש עד שאת לא רואה את ה
היי שיראל שבת שלום... קודם כל אני מאוד מאוד שמחה בשבילך, ןמאחלת לך מכל הלב שיהיה לך הריון תקין וקל ב"ה. יש לי שאלה האם גם לך היו כאבי בטן כמו מחזור, או שלא הרגשת כלום ופשוט היה לך איחור??
איזה חמוד!!! מרגששש.. אל תספידי עוד מוקדם..
לדעתי מוקדם להספיד כמו כן אם קראת פה את ההודעות של הבנות שהכוונו להספיד ונקלטו באותו חודש להריון, תגלי שגם לכן היו כאבים כאלה .
ובכלל מתחילים לך כאבי מחזור שבוע מראש ??? נשמע לי מוקדם מידי ! האם כל חודש יש לך כאבים שבוע מראש ??