היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל השבת (שבת חתן של אחותי) סבלתי מכאבי בטן תחתונה וכאבי גב.... אז החלטתי במוצ"ש ללכת להיבדק... ניגשתי למיון נשים שם עשו לי בדיקת אולטרסאונד ... נצפה שק הריון אבל ללא עובר..... הרופא אמר שזה לא תואם את שבוע 6 אז אמרתי לו שהמחזור שלי כל 32-33 יום כך שיכול להיות שהביוץ שלי מאוחר... אז זה הרגיע אותו ואמר שיכול להיות שזו הסיבה... (כי שבוע 6 זה רק למי שהמחזור שלה הוא כל 28 יום... )בקיצור הוא נתן לי הפניה חוזרת ללכת שוב מחר ב8:30 בבוקר לבדיקה חזורת ודרש ממני לשתות הרבה ובלי יחסי מין... בקיצור אני מפחדתתתתת!!! והכאבים לא עוזבים אותי!!!!!
10 תגובות
עמוד 1
היי! הכאבים יכולים מאוד להיות מהתרחבות של הרחם, ולגבי הדופק מאוד יתכן שאת בשלב מוקדם (על אחת כמה וכמה שהמחזור שלך ארוך), אני מאמינה שיהיה בסדר! אל תלחיצי את עצמך יכול להיות שתראי דופק רק עוד שבוע. בכל מקרה שיהיה בהצלחה! ותתפללי זה עוזר תמיד
מאמי אם תחשבי על זה בגלל שהמחזור שלך הוא 32-33 זה 4-5 ימים פחות ממחזור של 28 את כמעט שבוע פחות!!! לא יודעת בדיוק מה אמורים לראות בכל שלב אבל שבוע 5 שזה ממש ממש התחלה יש הרבה שעדיין לא מגלות שהן בהריון בשבוע כזה. תנוחי תשתי הרבה ותהיי רגועה בע"ה מחר יהיו בשורות טובות!!! שבוע טוב ומבורך לכולן!
מתפללת בשבילך מאמי בעזרת השם יהיה בסדר
אל תלחצי.... הגיוני שעדיין לא ראו דופק אם הביוץ שלך מאוחר יותר.
תעדכני אותנו מה אמרו לך היום בבוקר!!
מחזיקה לך
שיראלי תירגעי , הכל יהיה בסדר אני גם מאמינה שזה נובע מזה שיש לך מחזור ארוך יותר בעזרת השם הכל יהיה בסדר אל תילחצי זה לא בריא לך ולא לעובר....חבל להילחץ כשעוד שום דבר אינו בטוח אני מאמינה שתשמעי רק חדשות טובות
הרבה נשיקות
הלן
שיראל מותק, אני מאמינה שהכל בסדר... תתאזרי בסבלנות ותמתיני עוד כמה ימים לבדיקה נוספת... יכול להיות שבאמת הביוץ היה מאוחר...
שיראל, באמת יכול להיות שזה בגלל ביוץ מאוחר... מחזיקה לך
מקווה מאוד שהכל תקין אבל אם ההריון כל כך צעיר אז גם היום אולי לא יראו כלום, לא?
מחזיקה אצבעות שהכל תקין
הי שיראל, אני מבינה את הפחד והחשש, אבל כולנו פה מקוות לטוב ומחזיקות לך אצבעות!!! תנסי להיות רגועה, תהיי אופטימית והלוואי הלוואי שהכל יסתדר.
מחכות לשמוע ממך בשורות טובות! יפעת.
אמן אמן שיהיה טוב!!!! אוףףףףףףףףף הכי חשוב שאצא מהסיפור הזה בידיים מלאות... אחרת כל השמחה שלי הייתה לשווא....