שאלונת למבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הסתכלתי על האולטרסאונד האחרון שעשיתי בחודש אפריל
    התחלתי לחשוב.....כשעשיתי אותו הייתי אחרי הפסקת גלולות, נצפה אצלי בשחלה אחת זקיק בגודל 10 מ"מ וזה היה ביום ה 6 למחזור נראה לי, זאת אומרת שבהנחה
    שהזקיק גדל 1.5-2 מ"מ ליום הביוץ שלי אמור להיות בין היום ה 11 ליום ה14
    האם אני צודקת ? ( המחזור הסדיר שלי מגיע כל 31-33 יום )
    השאלה היא האם אפשרי בכלל להסתמך על האולטרסאונד הזה, הוא בוצע מיד לאחר ההפסקה של הגלולות?
    הלן

2 תגובות
עמוד 1
  • תראי,
    באופן עקרוני, הביוץ מתרחש 14 יום לפני קבלת הוסת... בהנחה שהמינימום אצלך זה כל 31 יום אז הביוץ הוא סבחב היום ה-15 -16, אבל....
    יש סיכוי שהביוץ אצלך מוקדם יותר...
    אני ממליצה לך לקיים יחסים מהיום ה-10 עד ה- 18 יום כן יום לא ואז את מכסה את כל חלון הפוריות שלך...
    ובלי שום קשר יש סיכוי שהאולטרסאונד בהחלט משקף מציאות ובהחלט אפשר להסתמך עליו...
    אני גם ממליצה לך לבקש מהרופא שלך הפניות למעקב זקיקים החודש - זאת הדרך הכי טובה לעקוב אחר הביוץ...
    בהצלחה!!
  • עוד לא קיבלתי מחזור ואני מקווה שהחודש נקלטתי
    בכל מקרה ואם לא אז מוקדם מידי אנחנו כולה התחלנו לנסות מחודש אפריל
    ואני לא רוצה לרוץ לרופא לבקש הפניות לכל מיני בדיקות
    לפני שהחלטנו ביצעתי את כל הבדיקות דם ואולטרסאונד ובדיקות גנטיות על מנת לראות שהכל תקין.

פרט לכך אני מקיימת עם בעלי כל החודש יחסים ולא דווקא סביב הביוץ ככה שאני מכסה את כל החודש

פשוט עניין אותי אם זה נכון

הלן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה