שגם אני אספיד חודש זה או לא???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בנות יקרות!
10 תגובות
עמוד 1
  • הכל אפשרי !!
    לא להספיד לפי שמקבלים מחזור
    כבר ראינו כמה כאלה פה בפורום

הלן
  • בס"ד
    בנות בבקשה תענו מי שמבינה קצת בנושא בבקשה:)
  • הי מוריה,
    לא הבנתי מהדברים שכתבת מתי אמור היה להיות הביוץ שלך- באיזה תאריך???
    וברור שאפשרי שנקלטת... כל מה שצריך זה זרעון זריז אחד... שיגיע אל הביצית. ככה כולנו הגענו לעולם הזה!!! אל תספידי את החודש, תחכי ותראי... וגם תזכרי שהכל לטובה- כשיגיע התינוק החמוד שלך (בעזרת השם) את תביני שכל מה שקרה עד עכשיו קרה לטובה, ושהוא התינוק אליו התפללת!!! ולא אף אחד אחר!!!

אני אתחיל עכשיו חודש שני לנסיונות, ננסה יום כן יום לא- ונקווה לטוב...

בהצלחה!
    יפעת.
  • בס"ד

יפעת שלום!

אני לא יודעת מתי הביוץ שלי בדיוק, אני לא בודקת! אני מאמינה שהכל מאת ה' יתברך! אני פשוט שואלת אם המחזורים האחרונים ( 3 מחזורים) הם בין 28-29 יום אז מתי בערך אני אמורה לבייץ???
  • הי,
    השאלה היא באיזה תאריך קיבלת מחזור... לפי מה שכתבת, שמחזור שלך לוקח כ- 27, 28 ימים, בערך 14 ימים לאחר שקיבלת מחזור- אמור להיות מועד הביוץ שלך, ולכן עליכם להגביר את המאמצים סביב מועד זה... אם תזדקקי לעזרה נוספת בחישוב, בכיף... גם לי לפני חודש הדברים האלו נראו לי כמו סינית...
    בהצלחה!!!
    יפעת.
  • בס"ד
    יפעת
    את המחזור האחרון קיבלתי בתאריך 27.6 כ"ה בסיון, 5 ימים+7 נקיים ואז מקווה ביום שישי לא האחרון אלא לפניו בתאריך :8.7 אז מתי לדעתך הימים הפוריים שלי? האם הם עברו כבר? פשוט מיום רביעי לא הייתי עם בעלי ואני קצת בבאסה שאולי פספסנו
  • מוריה היי
    בעיקרון לפי מה שאת רושמת כן היית עם בעלך בימים הפוריים
    הביוץ הוא 14 יום לפני המחזור הבא
    במידה והמחזור שלך נע בין 28- 29 יום פירוש הדבר שהביוץ שלך היה ב 11-12 לחודש יולי ( יום שני ושלישי) ומכיוון ששכבת עם בעלך מיום שישי ועד ליום רביעי כיסית את חלון הפוריות שלך
    כמו שציינתי יתכן מאוד שכן נקלטת , אין לך מה להתבאס או להיות בלחץ הכל יהיה בסדר
    תזכרי הכל לטובה
    בעזרת השם החודש הוא שלך

הלן
  • הי מוריה,
    לפי הנתונים שלך, אם קיבלת ב- 27/6/2011, ואת מקבלת בערך כל 28 ימים, הביוץ שלך אמור לצאת אחרי 14 ימים ממועד קבלת המחזור, כלומר: ב- 10/7/2011. כלומר, אם עבדתם ביום שישי (ה- 8/7/2011), יום ראשון (ה- 10/7/2011) וגם ביום שני (ה- 11/7/2011) ויום ד' (ה- 13/7/2011) נראה שנתתם עבודה יפה, וזה אמור היה לכסות את הימים הפוריים שלך...

עכשיו נשאר לך רק לא לקבל ביום 25/7/2011, כדי לעשות בדיקה ולראות...

הלוואי שיצליח לכם!!! תעדכני...
    יפעת.
  • בס"ד

נשמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה עודדתן אותי שחבל"ז

אני עכשיו עם חיוך ענק על השפתיים
  • בשביל זה אנחנו פה כדי להעלות אחת לשניה חיוכים ומצב רוח

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה