עדכון..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בנות.... כפי שאמרתן לכן היה לי תור היום ב8:30... נצפה עובר אך ללא דופק!!!!!! הרופא המליץ לי על מנוחה למשך שבוע... ואז לבוא להיבדק שוב... אני מקווה לטוב!!!! .... הכי עיצבן אותי שהוא שאל אותי: את רוצה את ההריון הזה? ואני בהיתי בו בשוק!!! ואז אמרתי לו "כאילו ברור!!!!!!!!!".. אז הוא אמר לי קחי בחשבון שאם עוד שבוע לא יצפה דופק אז נכין אותך לשלב הפלה... בקיצור אני בדאון!!! לא מפסיקה לבכות... והכי באסה שכאבי הבטן לא עוזבים אותי!!!!!
30 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד
  • שיראל,
    הלוואי והכל יהיה בסדר,
    מחזיקה לך מיליון
  • שיראלוש מאמי שלי הכל יהיה בסדר, יכול להיות מאוד שהיה לך ביוץ מאוחר ולכן איך דופק
    יתכן וזה הריון מאוד מאוד צעיר.
    אני מתארת לעצמי שזה לא קל אבל תנסי להתנתק מזה, אל תיכנסי בבקשה לחרדות
    הכל יהיה בסדר.

הרופאים הם טיפוסים מאוד קרים, מכיוון שהם נתקלים במיקרים שונים כל יום כל היום הם מעבירים מידע באופן קר ובלתי מתחשב ברגשות
    הוא פשוט ציין בפנייך את התהליך זה הכל, תקבלי את זה כתהליך שלא יצא לפועל.
    אני בטוחה שעוד שבוע נשמע ממך בשורות טובות בעזרת השם

תנוחי מתוקה ...שולחת לך המון נשיקות

הלן
  • נשמה!! תיכנסי לשבועות הריון בפורום פה! רשום במפורש בשבוע שמונה שבשבוע הזה תזהו דופק!! בלי לחץ! תנוחי תשתי הרבה מים!! תשמרי על עצמך ובע"ה יהיו רק בשורות טובות!!!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"

• אל תלחצי יכול להיות שההריון צעיר מאוד.
    עם הבן שלי בשבוע 6+ לא היה דופק עדיין ואני נלחצתי כי הריון לפני זה גם לא היה דופק וזה נגמר בהפלה.
    אבל שבוע לאחר מכן כבר היה דופק קטנטן וחמוד
  • שיראל היקרה!!!
    אני מקווה לטוב, הלוואי שתתבשרי בשבוע הבא על דופק ועל היריון תקין...
    מאחלת לך שתרגישי טוב ותתאוששי, תנוחי, תנסי קצת לשפר את מצב הרוח ואת ההרגשה... אם יש משהו שנוכל לעשות- רק תגידי!!!
    מחזיקות לך אצבעות,
    יפעת.
  • קבלי ממני אלפי
  • בנות הלוואי ואתן צודקות.... אני לא מבינה למה הרופא לא היה כזה אופטימי כמו שאתן... התגובה שלו שהייתה כ"כ החלטית מוטטה אותי.... אני מקווהשאתן צודקות ואכן זה מוקדם מידי
  • גם אצלי שהתחילו הדימומים הרופאה שאלה אם זה הריון רצוי, זה לא אמור לעצבן...הם רוצים לשלול אפשרות שעשית לעצמך משהו ע"מ להפיל...
  • שיראל, באיזה שבוע את?
    אם את בשבוע 6 אז יש עוד זמן לדופק...
    בלי לחץ... גם אמרת שכנראה הביוץ מאוחר...
    הרבה סבלנות ואמונה שיהיה בסדר..
  • כן אני בשבוע 6+1... והמחזור שלי כל 32 יום.... כך שיש סיכוי לביוץ מאוחר...

שושי, עכשיו אני מבינה את השאלה של הרופא... לא חשבתי על האופצייה הזו...אלוהים ישמור!!
  • זה שבוע קשה שלא נגמר.. אבל תשתדלי
    להיות רגועה.. מחזיקה לך שהכל יהיה
    בסדר.. יש לי הרגשה טובה
  • הלוואייי!!!!!!!!!!!!
  • שרלוש מתוקה יהיה בסדר הלוואי מתפללת יום יום בשביל
    ובעזרת ה' יתברף שבוע הבא יהיה דופק טנטן אמןןןן
    לילי
  • אל דאגה ממי הכל יהיה בסדר....
    אצלי ראו דופק בשבוע8 +2......
    בשורות טובות ב"ה

חני
  • בגלל זה אני לא יודעת מה לעשות? מתי להיבדק???? בעלי קבע לי ליום שישי שזה שבוע 6+6.... זה עוד מוקדם לא???
  • היי שיראל

מחזיקה לך אצבעות !

בבקשה תלכי בשבוע 7
    +4

אל תמהרי ואל תדאגי אני בטוחה שיהיה דופק
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • היי תותי שלנו!!! התגעגעתי!!!!!!!!!!!! אז לבטל את התור? וללכת ביום חמישי הבא???
  • היי

אני חושבת שאת צריכה להמתין באמת לשבוע הבא !

יהיה טוב בע"ה
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • אני חושהת שכן כדאיושהעזאת ה' עד אז לבוטן שלך יהיה כבר דופק
    לילי
  • הלוואייייייייייייייייייי
    אם זכור לכן... ביום ראשון הלכתי לבדיקה ונצפה עובר ללא דופק... בשבוע 6+1.... עד היום ברוך ה' אין לי כאבים... ואין לי דימום 555555 ...
    מישהי בפורום השני כתבה שיש אפשרות לראות את התפתחות התינוק דרך בדיקת בטא??? מה ז"א??? אם הבטא ממשיכה לגדול ולהכפיל את עצמה אז זה אומר שיש דופק???? לא הבנתי בדיוק איך בדיקת בטא יכולה לעזור????

נ.ב ... מה אתן אומרות יש סיכוי שההריון ישרוד??? אם עד עכשיו לא היה לי דימומים????
  • בטח שיש סיכוי!!!!!!
  • תודה מאמי
  • שירלוש לפי מה שאני הבנתי כן ניתן לראות לפי בטא אם העובר מתפתח אם את זוכרת שבוע שעבר עשיתי בטא שיצא 13 והשבוע עשיתי בדיקה חוזרת כדי לראות הכפלה שהכול תקין וזה הוכפל ל 726 כך שכן זה מעיד על היתפתחות

אני מציע לך לעשות בדיקה כדי לראות הכפלה ככה שזה גם יוכל להוריד ממך מעת מהלחץץץץץ
    מחזיקה לך
    לילי
  • בכל מצב אם אעשה בטא מחר רק ביום א אוכל לעשות שוב כדי לבדוק הכפלה... אז זה מיותר כי יש לי תור לאולטרסאונד ביום ו'.... אעדכן כמובן.........
  • בדיקת בטא נוספת תרגיע אותך עד לבדיקת הדופק- אם יש הכפלה של הבטא (כל יומיים אם אני לא טועה)- זה מבשר טובות על התפתחות העובר. רופאת המשפחה יכולה לתת לך מספר הפניות לבדיקת דם בביקור אחד אצלה- מותר להם להוציא כמה הפניות לבדיקת בטא בבת אחת ואז תעשי כל שבוע בדיקה ותבדקי התפתחות הבטא. אם אין חלילה כאבים או דימומים- אין סיבה לחשוש- תהיי אופטימית!!!
    בהצלחה!!!!

• בהצלחה מחר

• איפי תודה!!!!!!!!!!!
  • שיראל

מחזיקה לך אצבעות !!!

שה -

• הכל יהיה בסדר את תראי!
    פשוט הבדיקה הקודמת הייתה ממש מוקדם בלי קשר לביוץ מאוחר

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה