איך לא להתחרפן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    רק רציתי להגיד שמזל שיש את הפורום הזה!... לפחות אני מבינה שאני לא היחידה שנכנסת לפה 15 פעם ביום, ושלא רק אני עסוקה בספקולציות אינסופיות של "אולי כן/לא", שלא רק אני מחפשת אצלי תסמינים שונים ומשונים של הריון, שלא רק אני כועסת על עצמי על ההתעסקות המוגזמת בנושא, שלא רק אני מחליטה שמעכשיו אני קולית ולוקחת את הכל ברגוע, ואז מוצאת את עצמי כותבת כאן את ההודעה הזאת...
    אז יאללה, שנגדל מהר ונפרח מפה לפורום הבא!! ורצוי לפני שנשגע את הבעלים, החברות הקרובות, ואת עצמנו

ענת
6 תגובות
עמוד 1
  • ענתי היי כולנו מתעסקות בזה בצורה זו או אחרת
    אני אישית מאוד נהנית להיכנס לפורום הזה יש פה בננות מקסימות חמות ותומכות וכך יש הרגשה שאת לא לבד, את תומכת ונתמכת
    אני מקבלת תענוג להיכנס לפה, זה לא נובע מתוך מחשבות חוזרת ואובססיה אלא מתוך כיף ולכן זה בסדר להיכנס לפה ולחלוק עם הפורום את הרגשותיך
    אל תרגישי שזה פסול להפך הוא זה אמור לשחרר אותך ולתת לך תחושה טובה ולא תחושה של אובססיביות כשאת כותבת או נכנסת לפה
  • הלן יקירתי!
    תודה על המילים החמות, כבר הספקתי להבין כמה הבנות פה מקסימות ותומכות, ובדיוק מהסיבה הזאת כתבתי שמזל שיש את הפורום הזה:)
    אני רחוקה מלהרגיש אובססיבית, בסך הכל מנסים כמה חודשים בודדים... כל מה שכתבתי - נכתב עם קומץ של הומור עצמי שבו אני מצטיינת גם בחיי היומיום שלי.
    אז שוב תודה לכולן על כך שהן פה, תומכות וקשובות. מכיוון שאני לא מצליחה לא לחשוב על הנושא בכלל (והייתי רוצה, שזה סתם ככה יקרה יום אחד, ובקרוב;) הפורום הזה נותן מענה מצוין...
    בהצלחה ויום טוב לכולן!!!:)
  • הי ענת,
    הרסת אותי מצחוק עם ההודעה... ממש הרגשתי כאילו כתבת בשמי!
    גם בשבילי הפורום הזה משמש מקום לפרוק, לטחון מים לפעמים, להעלות ספקולציות, לקווחת ולהתאכזב, והרבה יותר פשוט לעשות את זה פה מאשר בבית... בעיקר כשכולן חוות את אותם הדברים.
    הלוואי שיהיו לכולנו בשורות טובות החודש! תמשיכי להיות מלאת חוש הומור, זה יעשה רק טוב.

יפעת.
  • בננות יקרות עוד מעט כולנו נצחק על עצמנו כשנסתובב עם בטן עגולה ויפה

ונעבור להשתגע בנושאים אחרים הקשורים להריון בפורום השכן
    הרי אתן יודעות זה אף פעם לא נגמר אחר כך יש משהו חדש

הלן
  • בס"ד

משום מה מוכר מאוד!
  • כן כן, בנות יקרות, אנחנו אכן עם בעייתי.... אין מה לעשות, ככה אנחנו בנויות, מזל שיש את המין השני בשביל לאזן.. (באותם מקרים שהרוגע האינסופי לא מעצבן.. ככה זה אצלי לפחות)
    יאללה, יש לי עוד שבוע לחכות למחזור.. משום מה נראה לי שהחודש לא תהיה הצלחה מי יודע מה. למרות שבחודש שעבר היתי בטוחה שהנה זהו זה, וטעיתי.. כך שאולי זה יעבוד הפוך על הפוך
    מוריה יקירתי, עבודה/לימודים/ספורט/תכנון נופשים ובילויים זה מספיק עיסוקים, לא?... נראה לי אתן פוש עם הלימודים, ככה גם אעסיק את עצמי ב-110% במקום 100, וגם אסיים איתם יותר מהר, אמן!
    באיחולי חסידות ותינוקות,
    ענת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה