היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מבינה לליבך - אבל את יודעת מה אני הולכת להגיד...נכון ? זה-כל -מה-שצריך-בשביל-הריון לא להתבאס, תנסי להסתכל על הכוס המלאה - זה עדיף מכלום "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
נשמה, אני יודעת שזה מבאס, אבל אם האחד הזה ייקלט- לא צריך יותר מזה
מבינה אותך מאמי... לי החזירו כמה פעמיים 4 ולא נקלט אז מאמי .... באמת שמספיק 1 טוב !!!! תתפללי שהוא ייתפס והכול יהיה בסדר .... בשורות טובות מותק יאללה תבשרי לנו מה שאנחנו כול כך רוצות לשמוע ..
אחד יחיד ומיוחד!!! אמן ואמן
שאתן אומרות שאתן מבינות אני יודעת שזה נכון וזה נותן הרגשה טובה אז תודה
שהאחד יקלט אמןןןןןןןןןןןןןןןןן
צריך רק אחד שיקלט - זה כל כך נכון... גם אצלי לא נשארו מוקפאים לפעם הבאה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אל תתעצבני יקירתי
היי! אני בטוחה שמהאחד הזה יצא תינוק מדהים! לא לשכוח להתפלל זה תמיד עוזר!!!
אני שוכבת ומחכה שיוציאו את ההפריה הבודדת החמודה שלי ואז יוצאת הבחורה מהמעבדה,יש שני עוברים,שתי הפריות
איזה יופי!!1 בשורה משמחת!!! עוד שבועיים בטא מהממת ושני דפקים - אמן!! מחזיקה לך חזק יקירה..
ישששששששששששששש "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
יואו איזו הרגשה זאת...... גם לי זה קרה באחת הפעמים, כתבתי לכן כאן, הרגשתי שזכיתי בלוטו בהצלחה מותק
משושה אני זוכרת שסיפרת וכל הדרך קיוויתי שזה יקרה
איזו הפתעה נהדרת!!! בע"ה עוד שבועיים בטא יפה ושני דפקים מתוקים
תודה לילי
בהצלחה!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
יקירתי!! אני הכי שמחה בשבילך!!
אודליוש ממי כמה זמן לא דיברנו,מה שלומך יקירה ומה שלום לירז?הרבה זמן לא ביקרתי בפורום הריון. תודה על התמיכה ממי
ברוך ה' יקירה הכל בסדר... עוש מעט היא בת שנתיים.. הזמן טסססס
איך אדירוש?
גם אני לא בדיוק אורחת קבועה בתמיכה, אני קופצת מידי פעם... אם את צריכה משהו, רק תגידי