עזרה בחישוב הביוץ.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי ב-26 למרץ.
    מאז הלידה קיבלתי אחרי הדימום של הלידה ארבע פעמים מחזור בהפרשים של 21 או או 22 ימים- מתי הביוץ שלי מתקיים אם קיבלתי מחזור בעשירי לאפריל?
    בהיריונות הראשונים לא נמנעתי ממגע עם בעלי בימים של הווסת- אחרי הלידה השנייה החלטתי להימנע בימים של הווסת בגלל פטריה שהייתה לי בסוף ההיריון ופחדתי שתחזור ולצערי עדיין לא נקלטתי - החודש לא ויתרתי על אף יום- כדי להגדיל סיכויים והשאלה היא- האם לפי חישובי ביוץ כבר הגעתי לימים האלו??
    אני יודעת שזה קצת מוזר ואולי חצוף מצידי שאכנס לפורום הזה אחרי שחוויתי שני היריונות רצופים עם לידה תקינה - אבל אני כל כך מדוכאת מאז שקיבלתי את המחזור שמרגישה צורך לבדוק כל דרך אפשרית שתעזור לי לקדם היריון חדש שיביא איתו לידה של ילד. הלוואי וכולנו נראה בקרוב עובר יפה, בריא ומושלם שמתפתח בתוכנו!!

7 תגובות
עמוד 1
  • הי לילך,
    מה זה השטויות האלו "חוצפה מצידי"??? כולן מתקבלות פה בברכה, אמן שכולנו נוכל לחזור לפורום הזה לנסיונות בפעם השלישית- כמוך... אחרי שני היריונות תקינים ולידות קלות!!! טפו, טפו, טפו!

לגבי השאלה שלך- לא כתבת מתי קיבלת בפעם האחרונה, אז קשה לחשב את תקופת הביוץ שלך. האם מאז אפריל לא קיבלת מחזור? בכל מקרה, את צריכה לחשב את המועד הבא של המחזור שלך, וממנו להחסיר 14 יום- זה בערך מועד הביוץ שלך...
    אם תרצי, תפרסמי את מועד הווסת האחרון ואעזור לך...

בהצלחה!!! ומזל טוב...
    יפעת.
  • ליללך קודם כול ברוכההה הבאה ומאכלת לך שהות קצרה
    לגבי חישוב ימי הביוץ יש לף כאן בפורום מחשבון ביוץ שנימצא בצד ימין ברשימה הוורודה
    תוכלי לכנס לשם ולחשב את ימי הביץ שלך
    לילי
  • בס"ד

אהלן לילך!

מה שלומך? ברוכה הבאה לשהות הכי קצרה שיש!
    אני גם מה זה מסתבכת עם חישובי ביוץ כך שבנושא זה לא אוכל לעזור , אבל יש כאן מלא בנות שיוכלו לעזור בנושא זה
  • תודה לכל המגיבות על קבלת פנים חמימה-
    יפעת- כתבתי בטעות עשירי לאפריל במקום עשירי ליולי- לפי מה שכתבת על חישוב הביוץ אני בדיוק בזמן הביוץ.
    לילי- תודה שהפנית אותי לקישור של חישוב הביוץ.
    מוריה- הילדים שלי באמת קטנטנים - זה אתגר גדול לגדל שני ילדים בהפרשים כאלה - יש רגעים לא קלים ויש לי סיבה טובה להירדם בכל מקום מרוב ששעות השינה הצטמצמו. אבל מכיוון שאני כבר בת 33 ויודעת שכנראה אסיים את המחזור שלי בגיל צעיר יחסית (קיבלתי מחזור בגיל 11 והמחזורים שלי נורא קצרים- כשלושה שבועות ולכן "נותרו" לי פחות ביציות בשלות לעתיד) ומכיוון שכך לא ארצה לקחת סיכון לבעיות פוריות בעתיד. אני גם החלטתי לא לצאת לעבוד ולהיות אמא במשרה מלאה לפחות עד שכולם יכנסו למסגרת חינוכית. בנוסף יש לי בעל נפלא שעוזר כשחוזר מהעבודה וכמעט בכל ערב אנחנו אצל ההורים של בעלי ונותנים לנו לנוח ולהתפנק והם עוזרים עם הילדים.
    אני גם לא הצלחתי להיכנס להיריון בתקופה של מספר חודשים בנישואים הראשונים שלי בגיל 20 עד שפירקנו את החבילה ומפחדת ששוב תחזור הבעיה הזו.
    מאחלת לכולנו לקבל את המחזור בעוד תשעה וחצי חודשים אחרי הלידה (אחרי הדימום של ההיריון

• הי לילך,
    וואו! הצלחת להרשים אותי, גיבורה אמיתית בהצלחה עם החבר'ה הקטנים ועם אלה שבדרך.
    כשאת אומרת שהמחזור שלך הוא 3 שבועות - את מתכוונת שמהיום בראשון של הווסת ועד היום בראשון של הווסת הבאה עוברים 3 שבועות? (סורי עם זה נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני בעצמי לא הייתי סגורה על העניין הזה עד שהתחלתי להכנס לעניינים...). אם כן - אז אכן רוב הסיכוים שאת בדיוק בתקופת הביוץ כי זה שבועיים פחות יום לפני הווסת הבאה שלך.
    בהצלחה ושלא נקבל את המחזור הלא רצוי החודש
    ענת
  • שום חצוף, הכל טוב...
  • ענת- המחזור שלי שלושה שבועות כולל הווסת, כאשר הווסת בין ארבעה לחמישה ימים- ואח"כ קצת יותר משבועיים "נקיים". ואכן לפי ההסברים של הבנות המקסימות כאן- אני כנראה בדיוק בזמן הביוץ- הלוואי והפעם זה יצליח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה