צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי אצל הרופא ובגלל שקיבלתי מחזור אז הוא הביא לי שוב כדורים לביוץ רק שהוא העלה לי תמינון ל2 כדורים ביום
    האם אני צריכה לקיים יחסי מין בזמן הכדורים?
12 תגובות
עמוד 1
  • איזה כדורים את לוקחת?  
  • לא יודעת זה לא לידי כרגע, זו קופסה לבנה וכתוב בכחול
  • את הכדורים את לוקחת מיום ראשון של המחזור? ורק ל3-5 ימים?
  • זה בטח איקקלומין לפי התיאור של הקופסא, אלא אם יש משהו נוסף ואני לא מכירה.....
    מאיזה יום למחזור את לוקחת את הכדורים?

• אם את נקייה מהמחזור את יכולה לקיים יחסים
    להזיק זה לא יכול
  • את לוקחת איקקלומין, לוקחים את הכדורים האלה בדר"כ מהיום ה-5 למחזור עד יום ה-9, אין כ"כ סיכוי שיהיה ביוץ בימים האלה (הייתי אומרת שאין סיכוי כלל, אבל אני לא יודעת על כל המקרים שקרו מעולם...
  • כן קוראים לכדורים איקאקלומין ואני מתחילה ממחר במשך 5 ימים
  • soshi נתנה לך הסבר מצויין, ביום ה 10 בדרך כלל מתחילים מעקב זקיקים בשביל לדעת אם הזקיקים מתפתחים כמו שצריך.. אני גם עם איקקלומין, סיימתי סיבוב שני במינון של 3 כדורים ביום ל 5 ימים ובמעקב זקיקים. כרגע זה שוב לא משפיע עליי אבל נקווה לטוב ואני מקווה שזה ישפיע עלייך ותיקלטי מהר!!!!  
  • 3 כדורים ביום?למה ככה?
  • כי לא הגבתי בכלל למינון של 2 כדורים ביום, כלום לא זז אצלי... אז הרופא שלי העלה את המינון ל 3 כדורים ביום בתקווה שהפעם זה יעזור, נכון לעכשיו זה גם לא משפיע בכלל ומחר יש לי שוב מעקב זקיקים לראות אם משהו סוף סוף התפתח כבר. הרופא גם אמר שאם בסיבוב הזה זה גם לא ישפיע אז או שהוא יעלה לי את המינון או שנעבור כבר להפריות... רק נשאר לבדוק שהכל תקין אצל בעלי, שבוע הבא יש לו בדיקת זרע ואני מזה מתפללת שהכל בסדר אצלו...
  • מזה בדיקת זקיקים?
    אני התחלתי לקחת
    כדור 1 ואז הרופא עשה לי בדיקה וראה שאני מבייצת אמר לי תימים לקיים יחסים ואז לחזור אליו באיחור, קיבלתי מחזור אז חזרתי אליו והוא נתן לי שוב תכדורים אבל 2 ביום מקווה שיצליח.
    ונקווה שלא יהיו תופעות יותר מדי כי בכדור ראשון הייתי עצבנית ורגישה יותר מדי
  • מעקב זקיקים זה אולטרא סאונד שעושים בשביל לראות שהזקיקים מתפתחים ומתי את לקראת ביוץ...
    אני מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה יצליח ובלי יותר מדי תופעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה