התייעצות דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אדיר טיפס על הסורגים של המיטת תינוק ונפל על הראש וקיבל מכה חזקה...
    לקחתי אותו לרופאה היום וב"ה הכל בסדר....
    אני בסרטים עכשיו להשכיב אותו לישון במיטה כי ברור שהוא עלול לנסות לטפס שוב..
    מישהי השכיבה תינוק בגיל שנה במיטת מעבר? יש אולי פיתרון אחר? הוא מאוד שובב ובטוח הוא יירד מהמיטת מעבר

]
    ]
10 תגובות
עמוד 1
  • אני בגיל שנה וחצי העברתי את שחר

• תודה לאל שהכל בסדר.
    במיטת תינוק עדיין יש לו את המגן ראש?
    בכל מקרה - אם הוא כבר למד שאפשר לרדת מהמיטת תינוק סביר שהוא ינסה שוב רק שהפעם גם ישכלל את השיטה.
    רצוי מאוד להעביר למיטת מעבר או למיטת נוער.
    ו...כן, יורדים מהמיטה. זה חלק מזה....
  • יש לו עדיין את המגן ראש כנראה בגללו הוא הצליח לטפס...... הבעיה שנסיתי להוריד את המגן אבל הוא מקבל בלילה מכות מהסורגים של המיטה....

]
    ]
  • הסורגים הם על השלב הכי גבוה?

יש אפשרות להוריד את מיטה יותר למטה, ואז הסורגים גבוהים יותר.

איזה פחד אללה יוסטור.

עוד משהו - תנסי להזיז את המיטה צמוד למיטה שלך או למיטות אחרות - שלא יהיה צד חופשי ולא מוגן. אפשר גם לשים מזרן או כריות ושמיכות מתחת.

הוא כבר מעל שנה וחצי? אור שלי כבר בגיל שנה ו-3 העברתי למיטת מעבר.

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הוא בן שנה ושבועיים אבל מאוד שובב הוא מטפס על כל מקום אפשר... מהרגע הוא התחיל לזחול כבר הורדנו את המיטה לשלב הכי נמוך כדי שהסורגים יהיו אבל כנראה הוא מתגבר על כל המכשולים הקטן הזה

]
    ]
  • אם אני לא טועה ניצן עבר למיטת מעבר בגיל שנה +3 או שנה +4
    בדיוק בגלל הסיבה שלך..
    אם הוא הולך לבד - הייתי מעבירה אותו למיטת מעבר.
    חה חה הוא כנראה בוגר לגילו
  • אצלנו גם הגדולה בגיל שנה כבר קפצה מהמיטה, אז בהתחלה שמתי לה מזרן ליד המיטה כדי שכשהיא תקפוץ לא יקרה לה כלום אז כל לילה הייתי מגלה שהיא ישנה על המזרון ואחרי חודש בערך כבר העברתי אותה למיטת מעבר.
  • אני העברתי את ליאבי בגיל שנה וחודשיים למיטת מעבר והיה מעולה

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • הוא התחיל ללכת לפני חודש... היום אני אלך לקנות לו מיטת מעבר לפני שהוא יעשה לי עוד צניחה חופשית... אני עדיין בטראומה מאתמול.....
    ]
  • זה אחד הסימנים לעבור למיטת מעבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה