היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאם ההורים של בעלי באים כל הדרך מירושלים לביקור אז סביר שבעלי יהיה פה?!?!?!?!?!?!? התשובה שלו היתה "הם באים בשביל להב לא בשבילי" אז אמרתי "אחלה אז אני יכולה לקבוע עם חברות לקפה איזה כיף" והוא התעצבן עלי. לא הבנתי אם הם באים בשביל להב אז למה אני צריכה להיות פה? כי אני המשרתת המארחת? אני באה לשם לסופ"ש כוס קפה לא מציעים לי
28 תגובות
עמוד 1
חבל על העצבים שלך. אולי זה יעודד אותך - הם גרים רחוק עכשיו
גם לי נראה סביר. ומגיע לך כוס קפה עם חברה! חשבתי שהיחסים ביניכם השתפרו פלאים. חבל לי שטעיתי
סלחי לי אבל אני לא מבינה על מה את מתעצבנת..... קפה עם חברה את יכולה בחודש תשיעי ולהכין כוס קפה להורים שלו את לא יכולה? הבנאדם בעבודה.... לא, בחיי שאני בשוק
פשוש"ה - זה בדיוק העניין. את לא מבינה... אין בעיה שהחמים יבואו, הבעיה היא שהבן שלהם לא טורח גם הוא לבוא. הבעיה היא שכשהיא מתארחת אצל חמיה לא מציעים לה כלום ושהם מתארחים אצלה היא מרגישה כמשרתת.
לאור היחסים בינך לבינם זה נראה לי סביר מאד שהוא יארח ויהיה שם בשביל לפשר.
תגידי לי פשושה את רצינית???? ההורים שלו עושים את כל הדרך מירושלים לחיפה - אז מין הראוי שהוא יהיה בבית!!!!
ואם כל כך לא חשוב שהבן שלהם יהיה אז לא חשוב שגם אני אהיה - אם התשובה שלו "הם באים בשביל להב" - אז למה הם צריכים אותי????? במיוחד שלא שאלו אותי או אותו אם זה נוח לנו, הציגו עובדה יום תאריך ושעה אז זה לא עקרוני כי גם אם קבעתי משהו אני צריכה לבטל - כי הוא עבודה לא יכול לבטל.
והתגובה שלך דוחה ופוגעת וגברית לחלוטין - נכון אני בבית אז מה? אני קורעת את התחת שלי כדי שיהיה לו יום ארוחה על השולחן, שהבית יהיה נקי ומסודר, שהכביסה תהיה נקיה, ומטפלת בלהב בחודש תשיעי, עם הפרעות קצב בשמירת הריון!!!!
אז כן, סליחה באמת שללכת לבית קפה לשבת עם חברה זה פחות טרחה מבחינתי מאשר לארח (שכל מי שמכיר אותי במציאות יודע שאני מארחת נהדר)
בואי נחשוב ההיפך - האם יכל לקרות מצב, האם הוא היה נותן למצב שההורים שלי יגיעו כל הדרך מחיפה לירושלים והוא יארח אותם ואני פשוט אעבוד??? לא!!! כי ההורים שלי היו מוודאים מראש שהם מגיעים ביום שאני לא בעבודה
אל תוציאי את התסכולים שלך עליי..... שמירת הריון...הפרעות קצב....בעיות ביחסים... כל זה לא פירטת, אז מה כ"כ גברי בתגובה שלי?? חוץ מזה זה מתחיל ונגמר ביחסים ביניכם. אם היו טובים לא היה מפריע לך לארח אותם ולא היה מפריע לך שהוא לא נמצא.
לא בריא לך העצבים האלה...
אם הם באים בשביל להב אז תשחקי אותה ראש קטן ותגידי שאיזה מזל שהם הגיעו כי את ממש חייבת לנוח שישבו איתה ותיכנסי למיטה, אז את גם שם וגם לא שם.
לדעתי זאת ממש חוצפה מצידו
אני הייתי אומרת, זה איזה קטע בדיוק הבטחתי לילדה גימבורי/גן שעשועים,
מאמי
אני בטוחה שהייתי מרגישה בדיוק כמוך!!! אבל מאמי חבל על העצבים שלך....
בנות תרגיעו
מה כל העצבים ???????????????? ולמה מיתעצבנות על פשוש"ה רק הביעה את דעתה לא צריך להינפל עליה , ממש לא יפה
פשושה מאמי תקופת הורמנים אין מה לעשות
סיווני את לא חייבת לארח אותם ולשים להם ארוחה שתיה קלה וזהוא ..... הם יבינו או שלא , בעיה שלהם
ליפעמים אמא של בעלי באה גם והיא יושבת איתי ודווקא בזמן הזה הוא נעלם וזה ממש מרגיז אני אומרת לו הלוווווווווווו זו אמ שלך בוא תישב איתה למה אני צריכה להיתקע איתה
אף אחד לא מוציא עליך תסכולים אבל התגובה שלך פוגעת ושובניסטית כאילו אני האישה אני צריכה לשרת והוא הבעל שיצא לעבוד גם לו צריך להיות כבוד להורים שלו, לא רק לי וכן גם להורים שלו צריך להיות כבוד בשבילי אני נותנת להם המוןןןןן כבוד, בחיים לא מגיבה, מורידה את הראש על כל העקיצות שלה עלי בלי סוף ובלי סיבה. מישהי אחרת שהיתה באה וסוף שבוע שלם כוס קפה לא היו מציעים לה היתה מודיעה לבעלה שלשם היא לא הולכת יותר. אבל אני בסופו של יום אמרתי תודה רבה ונפרדתי בחיוך. היום היא התקשרה אלי בבוקר לשאול למה בעלי לא עונה לה לטלפון - היא התחילה בשאלה - מה את עושה כל היום נחה? למה השאלה הזאת באה? איזה מין סוג של עקיצה זאת? זה פוגע!!! זה מזלזל!!!
ואם היית קוראת את ההודעה המקורית היית רואה מה כתבתי מלכתחילה שלא מכבדים אותי כשאני באה לשם ושכל מה שרציתי זה שיקבעו יום שהוא נמצא, ולא רק לפי מה שנוח להם.
דווקא נראה לי סביר לגמרי
פשושה אני בשוק
סיוון למה את בכלל מתייחסת
תודה בנות על העידוד תודה גם לך פשושה
כי אני בלי רכב, הוא לוקח את הרכב לעבודה.
וזה אפילו לא ברמה של מעצבן - זה פשוט ברמה של פוגע מעליב ומזלזל!!!
סיון - זה לגמרי לא מגיע לך...
פשושה יקרה , אני מאד מעריכה את דעתך. אבל אני חושבת של"נסיבות המקלות" (בכוונה במרכאות) שציינת - בעיות ביחסים, הפרעות קצב לב, שמירת הריון ועוד כהנה מרעין בישין - אין מקום. יודעת מה? אני חושבת שזכות כל אדם באשר הוא לדרוש יחס הוגן ותקין, אם לא מ"כל העולם" (כי זה לעולם לא יתאפשר), אז לפחות מקרוביו. ו"זכות כל אדם" אני מתכוונת ל: אישה, וגם גבר. אישה בהריון או לא בהריון. אישה בהריון בעייתי או אישה בהריון בריא ונטול תופעות. אישה בטיפולי פוריות או אישה שהריונותיה באים בקלות. ............................... אני מאמינה שאין פה קשר ל"נסיבות מקלות". יש פה אדם שמרגיש כפי שהוא מרגיש - וסיבותיה עמה.
בנות, תנשמו ותירגעו, שוב אני אומרת- הכל מתחיל ונגמר ביחסים שלכם עם החם והחמה. אם היחסים לא היו כאלו רעועים או לא יודעת מה, לא רוצה להיכנס להגדרות כי אני לא מכירה את הסיפור - אז כנראה שהיית מארחת אותם בכייף. לצורך העניין אם חברה שלך הייתה באה להתארח כנראה שזו לא הייתה בעיה גדולה. זו דעתי ומי שלא נאה לה לשמוע גם דעות סותרות לדעתה שתיקח בחשבון לפני שהיא קוראת. אל תטיפו לי בבקשה, ממש לא הייתה לי כוונה לפגוע. ואולגהה- נסחפת לגמרי....עוגה אפשר גם לקנות, וכלים הבעל יכול לעשות כשהוא חוזר... נו באמת.
ממי .. איך היה בסוף ? טוב , את צודקת ..אין מה להגיד , זה מרגיז.. אבל מצד שני תמיד אפשר להגיד להם - הרתחתי מים , עשו טובה תכינו קפה ותרגישו בבית כי אני ממש לא מרגישה טוב לעמוד ... אני מניחה שעצם הנוכחות שלהם לבד איתך והתגובה של בעלך מרגיזה יותר מלהכין עוגה או לשפשף פנלים
גם לי זה נראה סביר לחלוטין שבעלך יהיה כשהמשפחה שלו באה לבקר מרחוק. מילא אם היו גרים קרוב והיו מבקרים לעיתים קרובות יותר....
אני חושבת שבפעם הראשונה או השניה שפגשתי את חמותי (הרבה לפני החתונה) הבהרתי שאני לא מכינה קפה
בלי לפגוע ולהרגיז
לדעתי פשוש"ה צודקת בהחלט
לא צריך לעשות מיזה כזה ביג דיל
לא מבינה מה ההיתנפלות עליה כולה הביעה את דעתה וזה מטרת הפורום גם אצלי המצב לא משהוא עם החם והחמה הם באים אני לא מיתרגשת מיתנהגת בהתאם .
ממש הגזמתם הפעם
תמר הם לא ניידים
מאמי אין ספק שהכעס שלך לגיטימי! לפעמים הצד השני (במקרה הזה בעלך) לא רוצה להודות בטעויות שלו ומתעקש עוד יותר. מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!