היי, שאלה בנושא הפריה חוץ גופית, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן יש לי שאלה שמטרידה אותי מאוד.... אני לפני טיפול ראשון מחכה למחזור כדי להתחיל את הזריקות...מה שרציתי לדעת זה מה קורה אם הטיפול הראשון לא מצליח ? אני בת 23 ומאמינה שיהיו מספר עוברים אבל איך עושים בטיפול השני?האם צריך לעשות עוד פעם את כל הזריקות ?או שרק מפשירים עובר ומחזירים לרחם?כמה זמן אחרי עושים עוד טיפול ? הרי אחרי ההחזרה מחכים 12ימים כדי לדעת אם יש הריון, האם צריך לחכות חודש או שכבר באותו חודש מנסים שוב???? אני הבנתי שאחוז ההצלחות של כל טיפול הוא 25 אחוז ואני מוטרדת מאוד כי אני בלחץ מטורף מכל העיניין... אשמח לקבל תשובה מבנות שכבר עברו מספר טיפולים...

לילך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה