היי, שאלה בנושא הפריה חוץ גופית, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן יש לי שאלה שמטרידה אותי מאוד.... אני לפני טיפול ראשון מחכה למחזור כדי להתחיל את הזריקות...מה שרציתי לדעת זה מה קורה אם הטיפול הראשון לא מצליח ? אני בת 23 ומאמינה שיהיו מספר עוברים אבל איך עושים בטיפול השני?האם צריך לעשות עוד פעם את כל הזריקות ?או שרק מפשירים עובר ומחזירים לרחם?כמה זמן אחרי עושים עוד טיפול ? הרי אחרי ההחזרה מחכים 12ימים כדי לדעת אם יש הריון, האם צריך לחכות חודש או שכבר באותו חודש מנסים שוב???? אני הבנתי שאחוז ההצלחות של כל טיפול הוא 25 אחוז ואני מוטרדת מאוד כי אני בלחץ מטורף מכל העיניין... אשמח לקבל תשובה מבנות שכבר עברו מספר טיפולים...

לילך...
14 תגובות
עמוד 1
  • הייי קודם כול אני מאחלת לך בהצלחה ואני מקווה שלא תצטרכי עוד טיפולים
    כי בראשון יצליח בע"ה
    עושים טיפול עם זריקות כשהבייציות בשלות עושים שאיבה בהרדמה מלאה
    ויום אחרי מתקשרים להגיד לך כמה הפריות היו ומתי ההחזרה .
    אם חס ושלום לא הצליח ונשארו לך עוברים אז את יכולה להחזיר אותם במקום לעבור את כול התהליך מחדש ( בערך מקבלת מחזור אחרי טיפול שלא הצליח ואחר כך אני חושבת יכולה להתחיל עוד טיפול ).ואם לא נשארו עוברים אז עוברים את כול התהליך מחדש .
    בהצלחה
  • את בת 23 - צעירהההההההה...אם הבעיה לא אצלך...סביר להניח שיהיו מספר בציות יפה...נקווה לטוב...ונקווה גם לתאומים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• ענו לך בהרחבה,שיהיה לך בהצלחה

• אפשר להחזיר 2 עוברים למשיהי מתחת לגיל 30?!
  • תודה רבה לכל הבנות על ההסברים עזרתם לי להירגע ולהיות קצת אופטימית, הבעיה היא אצל הגבר, זרע חלש אצלי תודה לה' הכל בסדר... דרך אגב בגלל שאני צעירה הרופאה הדגישה בפרוטוקול שיש להיזהר מריבוי ביציות היא הסבירה לי שאם לא ישימו לב יכול להיות לי גם 20 ביציות... בכל אופן הם לא מחזירים 2 עוברים לרחם הם נמנעים מזה גם בגלל שזה סיכון גבוה לבעיות וגם כנראה כי אני צעירה... למיטב הבנתי רק לנשים מבוגרות יותר שעברו כבר מספר כשלונות בטיפולים מחזירים 2 כדי להגדיל את הסיכוי...

לילך...
  • תודה רבה לכל הבנות על ההסברים עזרתם לי להירגע ולהיות קצת אופטימית, הבעיה היא אצל הגבר, זרע חלש אצלי תודה לה' הכל בסדר... דרך אגב בגלל שאני צעירה הרופאה הדגישה בפרוטוקול שיש להיזהר מריבוי ביציות היא הסבירה לי שאם לא ישימו לב יכול להיות לי גם 20 ביציות... בכל אופן הם לא מחזירים 2 עוברים לרחם הם נמנעים מזה גם בגלל שזה סיכון גבוה לבעיות וגם כנראה כי אני צעירה... למיטב הבנתי רק לנשים מבוגרות יותר שעברו כבר מספר כשלונות בטיפולים מחזירים 2 כדי להגדיל את הסיכוי...

לילך...
  • העיקר שיהיה בהצלחה!!!
  • בגלל גילך הצעיר לא תקבלי הרבה הורמונים וסביר להניח שיהיו הרבה בציות...
    אין חוק שאומר כמה מותר להחזיר, זה מאין הסכמה כזו,
    חוקים לזה יש בעולם כולו, בישראל זה עדיין לא בחקיקה...
    אבל.....
    אם הרופא שלך אחראי - הוא יחזיר באמת רק עובר אחד....
    ותכלס....מה רע?
    העיקר שיהיה הריון....
    את תהני יותר עם אחד לפעם הראשונה....שניים זה קשה אשששששש
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• צודקת...אני רוצה אחד אבל על הפעם הראשונה חחחח....

לילך...
  • לי נשאר רק לאחל בהצלחה...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לילך בוארון

מה קורה אם הטיפול הראשון לא מצליח ? אני בת 23 ומאמינה שיהיו מספר עוברים אבל איך עושים בטיפול השני?האם צריך לעשות עוד פעם את כל הזריקות ?או שרק מפשירים עובר ומחזירים לרחם?כמה זמן אחרי עושים עוד טיפול ? הרי אחרי ההחזרה מחכים 12ימים כדי לדעת אם יש הריון, האם צריך לחכות חודש או שכבר באותו חודש מנסים שוב????

מצרפת לך מאמר בנושא הפריה חוץ גופית שיש בו פירוט על כל התהליך.
    מקווה שיעזור.

הפריה חוץ גופית
  • בהצלחה יקירה! יש לך סיכוי טוב מכיוון שאת צעירה
  • מאמי אני לא רוצה לאכזב וכמובן שכול אחת זה שונה
    אבל גם אני התחלתי צעירה בטיפולים בסביבות גיל 24 או 23 וגילו שהבייציות לא אכותיות במיוחד רק אחרי שאיבה .
    אני מקווה שאצלך זה שונה ובאמת תקבלי כמות בייציות יפה ועוברים טובים .
    מה שאני באה להגיד שתתפללי הרבה ובע"ה תצליחי על הפעם הראשונה - אמן !!!
    בהצלחה מותק
  • גם אם יש בעיה - ככל שמתחילים בגיל צעיר יותר כך הסיכוי להשיג הריון תקין עולה.
    לי יש בעיה לא פשוטה בכלל אבל כל הרופאים אומרים שבזכות גילי הצעיר יחסית יש לי סיכויים לא רעים והמקרה שלי לא חמור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה