יצאנו לדרך!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    היום הייתי עם בעלי בברזילי וקיבלנו הנחיות לתחילת הטיפול של IVF. יש קצת חששות אבל מצד שני שמחה גדולה שאכן יצאנו לדרך!!!
    קניתי היום את כל התרופות שהרופא נתן יצא לי סכום של 800 ש"ח (!!!!) - האמת הייתי בהלם כמה שניות, שאלתי שוב והבנתי שזה הסכום.
    אז יש לי 2 שאלות:
    1. האם יש החזר מביטוחים כלשהם על התרופות הללו?
    2. מה עושים עם הכמות המטורפת הזאת של זריקות שקיבלתי - כל פעם הולכים לאחות או עושים לבד.
    3. אשמח לקבל כל טיפ/מידע חשוב - כאמור המדובר בטיפול ראשון של IVF ...
    תודה רבה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כול בהצלחה
    אל תלחצי מהסכום אצלי 800 ש"ח זה לשבוע זריקות .
    אם את בכללית אני יודעת שיש החזרים על כמה מהתרופות .
    אם את לא מפחדת לעשות לבד אז את לא צריכה את האחיות אבל הייתי ממליצה לך פעם ראשונה ללכת אליהן כדי לקבל הסבר איך להזריק ואיפה.
    מאמי אין טיפים לדעתי ... צריך להתפלל הרבה
  • שיהיה המון בהצלחה...
    לגבי ההחזרים לא ניסיתי האמת לרוץ לקבל...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• הייייייייייייי
    קודם כל מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
    ודך צלחה וקלה!!!!
    באמת באמת...ממש בקטנה...והכל עובר חביבי
    זה הסכום שיוצא בערך לכל סבב הפריה ...גם לי יצא דומה דרך כללית צןשלם-פלטיניום
    אני לפני כל זריקה מסוג חדש-הלכתי לאחות והיא הסבירה לי ויום אחרי עשיתי בכר לבד!!!!!!!!!!!!!!!
    חוץ מהמנוגון - שבעלי התלהב לקחת חלק והוא עשב לי בטוסיק !!!
    אבל באמת ממש שטויות...לא לא היה שום כחולים וכו בבטן ואפילו המשכתי עם הביקני בלי חשש
    הדקפפטיל והאוביטרל-אותה זריקה בדיוק...
    הגונל אף...מכוונים פעם אחת את המזרק וקולטים את העניין -וממש לא ביג דיל
    מנוגון כבר רקיחה יותר מענינת ...לא משהו רציני....אבל כרוח בערבוב קל של האמפולות עם הממס...וישר למזרק...קצת יותר רציני....וזהוווווווווווווו
    מלא אהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!
    ואנחנו פה תמיד
  • שתזריקי לבד אני ממש ממליצה לשים קרח לפני הזריקה לכמה דקות על מקום ההזרקה,זה עוזר פלאים,שיהיה בהצלחה

• תודה רבה בנות,
    המון המון תודה על התמיכה!!!
    אני אאמץ את ההמלצות שלכם!!! :)

• בהצלחה, אני גם עומדת לפני IVF יש לי זמן אני רק בתהליך הטפסים והבדיקות שלפני..
    שיהיה לך בהצלחה
    הזריקות באמת לא כל כך כואבות וקרח עוזר להרגיע את המקום
    בעלי עשה לי את הזריקות, אני לא מסוגלת לעשות לעצמי..
    תבררי לגביי ההחזרים אולי יש דרך ביטוח או קופ"ח

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה