אז זהו...הגיע הרגע....התחלנו טיפול ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי יקירות,
    החלטנו שלפני שקופצים להפריות (כפי שנאמר לנו שאנחנו צריכים) החלטנו לנסות הזרעה אחת או שתיים... לראות איך הגוף מגיב.......אז ככה:
    יום שבת התחלתי לקחת איקקלומין למשך חמישה ימים, יום רביעי אני אמורה לסיים את הכדור האחרון ולהתקשר לרופא ו......., אין לי מושג ומה אז, מתי אני אמורה לבוא לאולטרסאונד?

סליחה על הבורות , אבל מה בדיוק הכדורים האלו עושים?!
18 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי הכדורים מיד קפצתי לזריקות

• היי שיר,
    אני גם מטופלת באיקקלומין בגלל שחלות פוליציסטיות. אז ככה:
    הכדורים גורמים לזקיקים (שזה ביציות) להתפתח ולהגיע למצב של ביוץ.
    באיזה יום של המחזור התחלת את האיקקלומין? בדרך כלל מתחילים ביום ה- 5 למחזור למשך 5 ימים ואז ביום ה- 10-11 את אומרה להתחיל את המעקב זקיקים (שזה בדיקת אולטרא סאונד) וככה בודקים אם יש זקיק או כמה זקיקים שמתחילים להתפתח.
    את צריכה לחזור על המעקב זקיקים כל כמה ימים, יגידו לך מתי לבוא שוב, עד שיראו שגודל הזקיק לפחות על 18 מ"מ ואז את צריכה להתחיל לעבוד טוב טוב...
    איזה מינון של האיקקלומין נתנו לך?
    אני התחלתי סיבוב שני במינון של 3 כדורים ל-5 ימים והתחלתי כבר את המעקב זקיקים וכרגע לצערי זה לא משפיע עליי ב-כ-ל-ל !! יום רביעי אני צריכה לחזור שוב על הבדיקה, נקווה שמשהו יתחיל לזוז שם כי זה מזההההה מייאש אותי ואני מתחילה להיות מתוסכלת שהטיפול שוב לא עוזר... בסיבוב הראשון זה גם לא השפיע לכן הוא הגדיל את המינון.
    את משלבת עם זה הזרעה?

אני מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי ומקווה שעזרתי...
  • כמו זריקות כך גם הכדורים - גורמים להתפתחות זקיקים נוספים בשחלות שלך...
    מכל זקיק - בזמן ביוץ נפלטת ביצית שמתחילה בנדידה לכיוון המפגש עם הזרע (יום ההזרעה)....
    שיהיה בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• רק לעודד אותך שגם אני בזמנו הרופא אמר לי שאני חייבת הפריה, לא הזרעות, לא כדורים, ישר למים העמוקים....
    נלחצתי קצת וביקשתי הזרעה...
    הוא עשה פרצוף ואמר "איך שאת רוצה",
    הוא חשב שזה בזבוז זמן,
    ההזרעה הראשונה הצליחה ונקלטו תאומים (שלצערי אחד מהם לא נשאר והשני לשמחתי הגדולה הוא בני היקר)

בהצלחה

• כבר ענו לך בפירוט רב אז רק נותק לי לאחל לך בהצלחה
  • המון המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

מיטל
  • איזה מקסימות אתן תודה!!!!

Nashnush- ?. התחלתי לקחת כדור אחד ביום הרביעי למחזור למשך חמישה ימים, כלומר חמישה כדורים סהכ ביום רביעי לוקחת את האחרון... זה נחשב למינון גבוה?

פשוש״ה - מהפה שלך לאלוהים הלוואי ויהיה כך גם אצלי ואצל כולכן בעזרת השם....

תודה תודה תודה????
  • שיר יקירה ,
    קודם כל בהצלחהההההההה
    אני עשיתי הזרעה ראשונה ונקלטתי.... הבעיה שהיתה אחרי שנאלצתי להפלה לא קשורה...
    לגביי האיקקלומין מינון של כדור אחד זה לא הרבה.. אני הייתי עם 2 כדורים ליום למשך חמישה ימים... ביום ה- 10 לוסת עשיתי אולטרסאונד ראשון , וכן הלאה עד שהגעתי ליום ה- 17 שבו היה זקיקים גדולים ויפיםםםם...
    יום לפני ההזרעה הזקרתי אוביטרל ויום למחרת עשיתי את ההזרעה...
    ביום ה- 14 להזרעה את יכולה לעשות בדיקת דם...
    הזרעה ראשונה ומנצחת אמןןןןןןןן
    בהצלחה
  • אוףףףף אני מקווה.... אני מחכה לזה כבר....
    מה היתה הבעיה אצלכם? גם בזירעונים? אצלנו זו הבעיה יש רק 5 מיליון שהמינימום 20
    מישהי הצליחה עם נתונים כאלו בהזרעה? אצלי הכל בסדר
  • אצלנו בדקו והכל בסדר גם אצלי וגם אצלו... פשוט לא הולך ...
  • זה לא נחשב למינון גבוה בכלל, זה המינון שמתחילים ממנו.. בגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות אז הוא התחיל במינון של 2 כדורים ביום ל- 5 ימים וזה לא השפיע בכלל. אני גם לא מקבלת מחזור לבד אז הייתי צריכה לקחת כדורים שגורמים למחזור בשביל להתחיל את הסיבוב השני, והפעם הרופא נתן לי מינון של 3 כדורים ביום ל- 5 ימים והתחלתי כבר את המעקב זקיקים לפני שבוע אבל לצערי כלום לא זז אצלי בנתיים ומחר אני אהיה כבר ביום ה- 17 למחזור ויש לי שוב מעקב זקיקים בתקווה שמשהו התחיל לזוז שם.....
    הרופא שלך לא אמר לך מתי להתחיל את מעקב? כי את אמורה להתחיל אותו ביום ה- 10 למחזור אז שתדעי.....
  • הוא אמר לי להגיע ביום שישי הקרוב, אם קיבלתי ביום רביעי שעבר אז זה בסדר לא? זה יוצא יום 10 למחזור....נראה לי...
    מינון הכדורים גורם למה? יותר זקיקים?
    אגב זקיקים, מה הכמות שנחשבת לכמות יפה, מכובדת או איך שלא תקראו לזה?
  • יום שישי בדיוק זה יהיה יום 10 למחזור אז טוב שהוא אמר לך להגיע ביום שישי... אני לא יודעת אם יש כמות מסויימת אבל בתכלס, מספיק אחד שיתפתח יפה ושיעשה את העבודה... איך זה משתלב עם הזרעות?? ואיך עושים הזרעות? בזה אני לא מבינה...  

• היי
    מינון הכדורים משתנה בהתאם לתגובה של הגוף שלך, זה משתנה מאחת לאחת.
    חברה שלי עם מינון של כדור ליום נכנסה להריון ויש לה עכשיו תאומים בן ובת
  • לגמרי....... תודה
  • האיקקלומין מה שטוב בו זה לא הורמונים, הוא רק משפיע על הבלוטות שיפרישו את ההורמונים המתאימים כדי שיגדלו זקיקים.
    ד"א אני עם מינון של 1.5 ליום נקלטתי (אבל אין לי מושג כמה זקיקים היו כי הרופא שלי לא מאמין במעקב זקיקים...)

• קיבלתי 5 ליום כי זה היה הסבב הרביעי שלי כבר.
    התחלתי ממינון של 2 כדורים וכל טיפול הוספנו עוד אחד.
    אני ממש לא אוהבת את האיקקלומין, התופעות לוואי נוראיות לעומת הזריקות.
    אני כל כך פחדתי מהזריקות ועכשיו בדיעבד מצטערת שלא בחרתי בזריקות מההתחלה..

הבעיה אצלי היא שאני פוליציסטית.
  • היי לא ממש יודעת לענות כי גם אני קפצתי ישר לזריקות...
    בכול אופן יקירה הרבה הצלחה ובע"ה טיפול ראשון מנצח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה