אני פשוט בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אני קצת לא מבינה מה קורה בגוף שלי!!! סיימתי לפני שבוע מחזור...אני עדין בשבע ימים נקיים שלי....מחר הולכת למקווה...היום היה לי מלא הפרשות!!!! אמרתי טוב אני יעשה סתם לקטע בדיקת ביוץ ומה אני רואה.????????????????? 2 פסים!!!!! זה אומר שאני מבייצת בימים נקיים שלי....בחודשים האחרונים זה לא היה כך...הביוץ שלי בכלל יצא 4 ימים אחרי המקווה!! מה הולך בגוף שלייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףף גם את החודש אני מפסידה כי רק מחר אני טובלת!!! יכול להיות בגלל שהחודש היה לי איחור של שלושה ימים במחזור? אז הביוץ החליט להקדים לו!!!!!

מה
6 תגובות
עמוד 1
  • הי טליה. אל תוותרי על החודש יש לך סיכוי טוב אם יצא חיובי היום זה אומר שתוך 24 עד 48 שעות זה הביוץ אז זה טוב עם מחר את טובלת אז זה יוצא בדיוק הביוץ אז בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
  • השאלה ממתי התחילו שתי הפסים!! יכול להיות שאם היתי עושה אתמול בדיקה זה היה מראה שתי פסים!! היום עשיתי במקרה! בשעה 12 בלילה!! אני כל כך מפחדת שהחודש הזה אבוד לי...כל חודש וחודש קרייטי בשבילי...

מה
  • הבדיקה מראה פסים כ-48 שעות לפני הביוץ, כך שאם היום יש לך מקווה את תספיקי את הרכבת...
  • גם אני בע"ה טובלת מחר...
    בדיוק אני בדרך למעקב זקיקים ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שעדיין לא היה ביוץ וזה ימתין למחר...
    אני במקומך הייתי מבקשת בדיקת הורמונים - יכול להיות שהחודש היה לך שיבוש הורמונלי...
    אל תוותרי על החודש ואל תספידי מהר... תנסי, תשתדלי ואני מקווה בשבילך לטוב!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• בוקר טוב חמודה
    קודם כל בלי לחץ - הוא לעולם לא עוזר
    דבר שני - אל תספידי את החודש לפני שניסית
    הרופאה אמרה לי שכל חודש הביוץ יכול להופיע ביום אחר
    אז הגוף שלך בסדר גמור....
    תני לו אהבה ורוגע והוא יחזיר לך...

טיפ- בנות שרוצות שההפרשות של סוף המחזור
    יעלמו מהר כדי לא להפסיד את הביוץ בתקופת הימים הנקיים
    תשתו הרבה מים עם לימון.. הלימון מנקה את הגוף ועוצר את