התלבטות שחייבת להוציא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואולי מישהי תיתן לי עוד כיווני מחשבה שלא חשבתי עליהם ..
    אז ככה : יש לי הצעת עבודה .זה מעולה ומצוין אבלללללללל
    השכר נמוך ממה שקיבלתי בעבר בערך ב1500 בנטו .
    אין הסדרי אוכל מסודרים .
    עשו טובה שנתנו לי חניה.
    בימים שבעלי יקח את הילידם לגן - אני אצא ב6:15בבוקר ואחזור ב16:30
    בימים שאני אקח את הילדים לגן - אחזור ב18:30
    אז מצד אחד אני אומרת , אם אני עובדת משרה מלאה לחלוטין , יוצאת עם עלות השחר, חוזרת מאוחר לילדים בימים מסוימים .. אז למה בעצם אני מתפשרת על שכר ותנאים שבעבר קיבלתי בלי להניד עפעף??
    מצד שני .. לא כל החברות בהיי טק מאפשרות לבוא מוקדם ולצאת מוקדם ...

עשינו חישוב , אני ובעלי , ורק עצם זה שאני יוצאת מהבית עולה לנו 5000 הוצאות
31 תגובות
עמוד 1
  • אני נוטה להקשיב לבעלך.....
  • אני לא מבינה בזה..
    ו- מה לי ולהייטק..?
  • אם את חותמת - מתי תחילת עבודה?
    שואלת כי אוג' ממש לפנינו וצריך קודם כל למצוא לו פתרונות...
    כמה באמת בא לך על העבודה הזו?
  • זהו אוררטל , שאין לי מושג באמת איך שוק העבודה כי התחלתי לחפש לפני 3 שבועות , אם לא פחות ..
    השעות מבאסותתתת
    ללכת עם קופסאות אוכל לעבודה זה מבאססס
    די נו , בא לי משהו עם תנאים .. אני באה עם נסיון ..
    מצד שני , כמו שאמרתי , הגמישות בשעות מפתה..

אוף אוף אוף
    אה , וכן , בעלי סוגר את כל מה שצריך בבית עד השקל האחרון . אין ליותר מדי מותרות אבל כל מה שצריך בבית - יש. אז ככה שבוא טען שאין לי מה להלחץ ..
    אבל בא לי כבר למצא את עצמי במקום נורמלי וקבוע ..
    מבאס שכל הריון שלי גורר פיטורים ...
  • עמית
  • היי מותק , בוקר טוב,
    רק רציתי להגיד שבעלך צודק, ואני הייתי מחכה למצוא משהו עם תנאים טובים יותר
    לטווח ארוך יותר...
  • נראה לי שענית לעצמך

• בהחלט דילמה
    למיטב ידיעתי תחום ההייטק זהו תחום מאוד גמיש מבחינת שעות ..אם לא הכי גמיש שיש כמובן צלוי איזו חברה ומה קורה עם שעות נוספות (חוזים גלובליים וכו) ..אבל בגדול, אני תמיד עבדתי בשעות מאוד גמישות..גם כל מי שאני מכירה מהתחום מאוד גמישים...(שום, אלא אם כן חברות כמו אמדוקס,קונברס וכו - אלו טוחנים שעות שאפשר לגור שם )
    אני תמיד חיפשתי לעצמי מקומות עבודה שזה לא חברות כאילו, אלא חברות "נורמליות" כמו בנקים/חברות ביטוח/קופות חולים וכו...היחידות מחשב שלהם..מישהו שנותן את המיכון. לדעתי זה הכי טוב שאפשר לאישה..שעות סבירות, אין גלובלי ואז בזמני לחץ עובדים עד הלילה..תנאים מעולים

אני דיי מאמינה שאם תשקיעי עוד קצת בחיפושים ותהיי "דבוקה" למה שאת כן רוצה לקבל - את בסוף תמצאי את הכי טוב
    אני במזנו שחיפשתי, היתי "דבוקה" ל- 8 שעות עבודה ולא התפשרתי
    לך יש את הדרישות שלך- אל תתפשרי ! במיוחד שאת מחפשת רק 3 שבועות
  • מאמי כמו שאמרתי לך אני הייתי מחכה עוד קצת ומחפשת משהו יותר טוב
    רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • לחתום איתם חוזה, זה אומר להתחייב לתקופת עבודה מסויימת?
    יש אפשרות שתתחילי לעבוד שם, ותוך כדי תחפשי משהו אחר, שיותר מתאים לך מבחינת שכר ותנאים?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • את יכולה להמשיך לחפש, אבל כמו שאמרתי לך - את צריכה למצוא עבודה בקרוב, אחרת זה רק יהיה קשה יותר.
    בנוסף, גם עם ההוצאות וההכנסות כמעט ומשתוות חוצמזה שגם נניח יש לך עוד 1500 שקל בחודש זה עוד 18000 שקל בשנה - נכון שלא תתעשרו מזה, אבל זה מותרות (מנוי לבריכה, 2 נופשים בשנה, צעצועים וכו).

אני יודעת לגבי המצב בשוק שיש מצב מעולה בשוק למתכנתים (אני לא יודעת איך זה QA), אבל אם המצב לQA הוא טוב, אני בטוחה שתמצאי עבודה טובה בתנאים טובים.
    לעבודה בשעות נוחות - אני שוב ממליצה על חברות גדולות (כדוגמת אמדוקס)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני ממש לא ממליצה לאישה על אמדוקס
    חוזה גלובלי, שעות עבודה מטורפות
  • אני עבדתי באמדוקס - ממש לא שעות עבודה מטורפות.

כמו צבא שם - ב17:00 מפילים את העפרון. (אם מגיעים ב8:00 כמובן)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא יודעת , אני בתחום האחר אבל מכירה את הנפשות הפועלות , לדעתי אישית אני עם מרינה , מה עוד שמה לעשות שבנקים/בתי השקעות ובטח חברות ביטוח גדולות בסופו של דבר יותר יציבות ויותר מעניקות תנאיים מרוב חברות ההייטק ושעות הם נורמליות . מה עוד שיש לי חברה שהתגעה מאוד על עבודתה בקומברס בזמנו .... איפו היא היום כולם יודעים.
    http://www.holdthatpic.com/
  • ואי תודה לכולן .. האמת שהבחורה מהחברה הזו כל הבוקר מציקה לי בממתינות .. הגיע הזמן שאחזור אליה..
  • יעלי...אולי זה תלוי מהמחלקה

יש לי מיליון חברים באמדוקס...כולם בפיתוח - אף אחד לא אמר לי שמניחים איפרון בזמן כולם על חוזים גלובלים , הרבה עובדים 12 שעות ביום
    אומנם התנאים מצויינים- אין מה להגיד.
  • פנינה..אני עובדת בחברת ביטוח.....יותר נכון בחברת בת שלה שבבעלותה שמספקת שירותי מיחשוב
    תגידי מה את מחפשת אני אברר לך
  • התלבטות, קשה לי להגיד מה הייתי עושה.
    אני מניחה שבעיקר צריך לחשוב האם בא לך על העבודה הזו ? האם המקום מוצא חן בענייך, העבודה, יש אתגרים וסיפוקים, מקום לקידום ?
    יתכן שתקבלי גם במקומות אחרים פחות כסף ואולי יותר , ולגבי השעות רוב המקומות בהייטק ניתן לבוא וללכת מתי שרוצים (כל עוד לחץ) אבל אם זה משרה מלאה אז ברוב המקומות תצטרכי לקום מוקדם ובימים שאת לוקחת את הילדים לגן להישאר עד מאוחר.
    (אני לדוגמא היום הגעתי לעבודה ברבע לשבע, ואת יודעת שאני בין פעמיים לשלוש בשבוע עובדת עד מאוחר
  • מרינה תודה
  • אני אבדוק לך , תכף אשלח מייל לכוח אדם אם מחפשים וטעדכן אותך
  • פנינוש, אם אתם יכולים למשוך עם משכורת של בעלך עוד כמה חודשים,
    אני במקומך לא הייתי מתפשרת. פשוט חבל על הזמן שלך.
    את כבר לא בחורה בלי ניסיון בתחום, אנחנו לא נהיות צעירות משנה לשנה,
    את אמא לשני ילדים ובאמת הגיע הזמן לבסס את עצמך מקצועית במקום עבודה טוב:
    שכר טוב, תנאים, וביטחון שזאת עבודה לאורך שנים.

ואת יודעת מה?
    במקומות כאלה שמציעים עבודה בלי תנאים,
    ומנתצמצנים על משכורות,
    בדרך כלל אלו מקומות לא יציבים ולא רציניים.
    ואם תתחילי לעבוד יהיה לך קשה לחפש משהו אחר:
    לצאת לרעיונות עבודה, לשלב רעיונות+עבודה+ילדים....
    למה לך כל שנה לחפש עובדה חדשה,
    עוד פעם חפיפות, מקומות חדשים, אנשים חודשים, מחסור בוותק.
    עדיף לחכות למשהו טוב ויציב, אם כבר את מחפשת
    נטלי
  • נטלילה
  • וואייייייייייייי זהו . עשיתי את הטלפון ואמרתי שקשה לי עם ההתפשרות הזו , על שכר ותנאים , שהיא התפשרות לא קטנה עבורי , ואני שוב מציעה שזה יהיה 8 שעות עבודה בשכר הזה .
    היא תבדוק ותחזור אלי , למרות שהיא לא מאמינה שיאפשרו 8 שעות ..
    אז תחזיקו אצבעות וירטואליות ..

• בטח מה, על נוחות משלמים . וכן , שווה לי לקבל פחות ולעבוד מעט פחות .
    אני ממש מקווה.. זרקתי לה את הכדור ונראה .
  • מאמי..אם תהיי עקשנית ותעמדי על שלך- הם יתנו לך (אם רוצים אותך) ואם היא תשמע בקולך שאת מתלבטת- היא תעשה הכל כדי לא לתת לך את זה
    לי מלא מתקשרים מכל מיני כוח אדם שיש להם קורות חיים שלי אפילו שאני כבר 10 שנים עובדת באותו מקום ולא מתכוונת בזמן קרוב לזוז
    הדבר הראשון שאני אומרת בטלפון לפני שאני שומעת בכלל את ההצעה : אם אין לך לתת לי 8 שעות והשכר פחות מ-20- אל תטרחי בכלל לדבר
  • מסכימה עם כל מילה של מרינה.

תאמיני בעצמך ויהיה בסדר!
  • את צריכה ללכת לעבודה בתחושה שטוב לך..ורק את יודעת מה יגרום לך להרגיש טוב
  • נו???? יש עדכון?
  • לא.. טרם ..אני גם מחכה בלחץ ..
  • מחזיקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה