אתן באמת שוכבות עם רגליים מורמות אחרי ...?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה שעמום זה, בננות, אני חייבת לציין!
    רבע שעה, לשכב בלי בגדים? מישהי עושה את זה?
    חייבים למצוא מה לעשות בזמן הזה... יש רעיונות?
    עכשיו ברצינות- אתמול בעליקי ואני התחלנו את ה"יום כן-יום לא" שלנו... הביוץ שלי אמור לצאת בסביבות סופה"ש אז התחלנו לתרגל. בכל אופן, אחרי שהוא "הזריע" אותי, נזכרתי שצריך לשכב על הגב עם רגליים מורמות כדי לעזור לזרעים להגיע לביצית...
    זה היה מבאס משתי סיבות:
    1) תסלחו לי על הבוטות, אבל הוא סיים לפני, ואז אני לא יכולתי לסיים כי הייתי עסוקה בלשכב ולוודא שהזרעים מגיעים לייעדם;
    2) מה עושים בזמן הזה? מצאתי את עצמי ב-12 בלילה, שוכבת עירומה, רגליים על הקיר (מול החלון) וסופרת את הדקות... מרוב שיעמום גם מדדתי את החום (למרות שחום השחר עושים בשחר- בטח לא שניה אחרי סקס)...

אז קדימה בנות, רוצה לשמוע מי באמת עושה את זה ומה עושים בזמן הזה! רעיויות יצירתיים יתקבלו בברכה...
    נשיקות!!!
    יפעת.
23 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב, יקירתי! הצחקת אותי בשעה כה מוקדמתתת!
    אני יכולה לספר לך מה אני עשיתי בפעם האחרונה ששכבתי עם רגליים למעלה (או יותר נכון עם רגליים מקופלות, מן תנוחה עוברית על הגב).. השעה הייתי מאוחרת, ואיכשהו באותו היום דלגתי על ארוחת ערב נורמלית והיתי מאוווד רעבה. אז בעלי המתוק בזמן הזה קפץ לפיצריה, ואז מצאנו את עצמנו טוחנים פיצה במיטה ב-11 בלילה.. זאת הייתה שחיטות מוחלטת, כמו בימי צעירותי הפרועים לא ממש נהוג אצלנו לאכול פיצות במיטה באמצע הלילה, אבל... אם כבר אז כבר, עושים כייף עד הסוף
    בכל אופן, עם עושים את זה לפני השינה, אז אין כ"כ בעיה. אני בכלל משתדלת לא לקום עד הבוקר וזהו. ואגב הדעות של הרופאים חלוקות... איזו רופאה כתבה לי פעם באיזה פורום שזה שטויות, וזה רלוונטי רק אחרי הזרעות בזמן טיפולים...
    לסיכום, ההמלצות שלי הן:
    1. לאכול פיצה
    2. לקרוא ספר
    3. לספור כוכבים, שאת בטח רואה מהחלון שעל הקיר...
    שיהיה יום טוווב יקירתי, ותתכונני לעבודה מאומץ עד סופה"ש כולל
  • להדליק טלוויזיה ולראות טלוויזיה במשך 15 דקות עם רגליים למעלה.
    אני לא הייתי מתקלחת אח"כ.

• גם אני רואה טלוויזיה בזמן הזה, זה מעביר יופי את הזמן.
  • אני גם שוכבת עם רגליים למעלה
    לפעמים 5 דקות לפעמים יותר עד 20 דקות לפעמי אפילו יותר אם מה שאני רואה בטלויזיה מעניין
    אני מכסה את עצמי ורואה טלוזיה והזמן עובר מהר
    ההדעות חלוקות בנוגע למקלחת אחרי זה, חלק אומרות שאחרי כ 20 דקות רצוי להתקשר במים חמים מאוד כדי שזרימת הדם תהיה טובה יותר
    החודש ניסיתי גם עם מקלת גם בלי מקלחת
    את התוצאות אני אמסור שבוע הבא חחחחחחחחחחחחח
  • להתקשר = להתקלח חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שקורה כשעובדים וכותבים הודעות בפורום בו זמנית

• הי,
    הרסתן אותי...
    הבעיה שלי היא שאין לי טלויזיה בחדר השינה (אני והעקרונות הטיפשיים שלי), וגם אין לי קליטה בטלפון בבית... אז נשארתי עם ספרים (אוהבת!), לאכול (אוהבת 2 X) ולצפות בכוכבים...
    מצחיק אותי איך אנחנו מוכנות לנסות הכל (אבל הכל!) כדי שזה יקרה כבר...
    לא ידעתי שיש מחלוקת לגבי מקלחות... תמיד מגלים דברים חדשים!

יום מקסים והמשך נסיונות מוצלחים ועדכונים חיוביים!!!
    יפעת.

• היי
    רק שתדעי שבחודש שניסיתי עם רגליים מורמות גם נקלטתי..
  • הי מייקינג בייבי2,
    באמת הייתי צריכה לוודא שהוא יסיים אחרי... טעות של מתחילות! ואני חושבת כל הזמן על הביצית המלכה שמחכה, והזרעים האבירים שנלחמים עליה... ואז אני חושבת שצריך לעשות ספר ילדים שיספר את הסיפור באופן ידידותי לילדים (אבל לא עושה עם זה כלום )
    ואז אני מדמיינת את עצמי מגלה היריון, ומספרת לבעלי, ולאמא שלי, ואיך הבטן גודלת לי, ואיך יראה התינוקי שלי... הבעיה היא שאני כל הזמן חושבת על זה!!! כל היום... בגלל זה אני פה במקום לעבוד...
    נו מילא, נעבור גם את היום הזה...
    נשיקות.
  • אכן נכון, כרית מתחת לטוסיק יותר נוח וגם יוצר תנוחה יותר טובה
    אם אין לך טלויזיה אז ספר זה הדבר הכי טוב, פשוט לא נוח לי לקורא ספר בשכיבה מלאה אז אני רואה טלויזיה.

זמן איכות עם הבעל זה גם רעיון, לשכב ולדבר קצת

נקווה לתוצאות חיוביות אצל כולנו בקרוב

הלן
  • גם לי אין טלוויזיה, כי גם לי יש עקרונות מטופשים!!!!!!! ולא תהיה אף פעם, ושיתהפך העולם!...
    ספרים ואוכל - מה אפשר לבקש יותר מזה??....
    אוףף, עכשיו הרגיזו אותי... בעלי נפגש אתמול עם איזה חבר שלו (טיפוס קצת הזוי בהגדרה), שפתאום החליט שיש לו "כוחות" והוא רואה דברים... אז הוא אמר שיש לנו סיכוי לבת (אנחנו רוצים בת) ושאנחנו לא צריכים להלחץ ולא לחשוב שיש לנו בעיה חלילה, שזה יבוא לנו רק צריך להיות רגועים... כאילו מי אתה בדיוק??? מישהו ביקש ממך לחזות את עתידנו המשפחתי???? מישהו ביקש ממך לדבר על הנושא??????????.... מישהו שאל מה אתה "רואה", יא הזוי שכמותך??..
    אני ממש נגנבת מהחוצפה הזאת של אנשים, כל פעם מחדש
  • אוי ענתי אני כל כך מבינה אותך!!!!!
    גם אותי מעצבנים כל אלה שאוהבים לדחוף את האף שלהם , שזה בעצם כולם !!!
    השכנים , החברים , בעבודה הדודים
    כל אחד מרשה לעצמו לשאול , לתת עצה, לספר סיפורים או סתם לחפור בנושא !
    זה מטריף אותי , אמרתי לאמא שלי שאני כבר על סף לענות בצורה מגעילה כי נמאס לי.
    זה לא עניינו של אף אחד, זה עניין פרטי שלי עם בעלי ואם ארגיש צורך אחשוף אותו בפני מה שארצה !

אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ענת,
    אני בהלם מהשטויות של אנשים... מחליט שהוא חוזה עתידות... אולי שיחזה את העתיד של עצמו, הבחור ההזוי הזה?! אני יכולה לחזות שבעתיד הלא רחוק הוא ימצא את עצמו באשפוז כפוי או בחושה בהודו...
    אל תתייחסי!!! תקווי שתקבלי את מה שאתם רוצים, אבל מישהי כבר אמרה פעם שלא תמיד מקבלים מה שרוצים, אבל תמיד מקבלים את מה שצריכים!!!
    גם אני מאוד רוצה כבר שתהיה לי בת (אני רק בנסיונות עדיין, כן?)... בעלי יותר זורם ממני, אבל סבא שלו רוצה כבר נין(!) זכר(!) ראשון(!) שיישא את שם המשפחה שלו... ומי אני, סה"כ ה-א-מ-א, זו שצריכה לסחוב בבטן 9 חודשים ולגדל כל החיים, שתגיד משהו??? אבל בסה"כ אני לוקחת את זה בהומור, כי ברור לי שלא הוא ולא אני נחליט...
  • אוי אתן פשוט מקיסמות, בנות...
    הלן - כן, זה סיוט וזה בעיה, והכי מרגיז שאין מה לעשות עם זה כ"כ, זאת המנטליות הדבילית שלנו. אני דווקא כן מסוגלת לענות בצורה חריפה על ההצקות.. לכן בד"כ לא מציקים לי. אבל נראה לי במקרה הזה וברגע זה אני מחליטה להתחיל לעשות את זה. כל מי שישאל משהו בכיוון - יקבל תשובות בנוסח "תתעדכן דרך המזכירה שלי" או "אתה מעוניין לעזור במשהו??" וכאלה. ותוספת חיוך מושלם ואטום שאומר "תעזבו אותי, באמא שלכם" זה אמור לעבוד...
    יפעת, אני חושבת שהייצור הזה לא לגמרי "חזר" מהודו גם ככה... על זה נכתב השיר "שמים קלים - מחיר כבד" סתם חוצפן מטומטם..
    גם אנחנו רק בשלב נסיונות!! אבל לכל המשפחה יש בנים, בנים, ועוד בנים, וכמעט רק בנים!!... אז מאוד בא לנו שהראשונה תהיה בת, וא"כ כבר לא משנה... אבל זה מה זה שולי תכלס... שנהיה בריאים רק
    נשיקות וחיבוקים
  • חחחחחח.... איזה שרשור מצחיק....
    בכל אופן שני ההריונות שלי הושגו עם רגליים למעלה..
    וגם אני משתדלת לא להתקלח אחרי....
    ומה אני עושה כשהרגליים למעלה??? בעיקר מדמיינת את הזרעון האביר פוגש את הביצית הנסיכותית... ואיך העוברון שלי גדל בתוכי.... איזו הרגשה
    ובזמן הזה בעלי מתקלח וכשהוא יוצא הוא צוחק ואומר "עדיין עם הרגליים למעלה? שיטה
    חדשה? קדימה למצב אופקי.."
    בקיצור מתוקות אנחנו נעשה הכל אבל הכל כדי שזה יקרה..
    הלוואי החודש כולנו עם בטא מרשימה שלא מותירה ספקות והריון תקין ועגוללללל!!!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• היי בנות,

הרסתן אותי לגמרי!!!!!!!!!!!!! אני חייבת לציין שעשיתן לי את היום וגרמתן לי להעלות חיוך ענקי (אני קצת בבאסה בתקופה האחרונה) כל אחת עם התגובה שלה......
    אז גם אני מצטרפת אליכן וגם אני שוכבת עם הרגליים למעלה אחרי ובעלי מחכה כמה דקות "בפנים" כדי שאף זירעון לא יברח חחחחחחח

וגם לי נמאס מכל האנשים האלו שחושבים שהם יודעים ומבינים מה הם אומרים!! אחת השכנות שלנו שבעלי מכיר מאז שהוא זוכר את עצמו אמרה לי "את בהריון, תסמכי עליי אני יודעת מה אני אומרת, אני קולטת דברים כאלו......" והיה בא לי לפוצץ אותה!!! או כל האנשים האלו שכל שניה שואלים " נו יש משהו בדרך??" או בוחנים לי את הבטן ואת הציצי ואת הגוף כל שניה ושניה!!!! אנשים והעין הזאת שיש להם לפעמים רק עושים רע....... בא לי להתפוצץ עליהם יום אחד ולהגיד להם שיסתמו כבר את הפה ושיתעסקו בעצמם במקום באחרים!!

בכל מקרה, לצערנו אנחנו לא יכולים לשלוט באנשים ובטח לא בפה שלהם....
    יהיה בסדר, אני מקווה......
  • כןןןןן אתה צודקת זה מטריף
    מתחילים להסתכל כל הבטן והציצי גם אני שמה לב וזה מטריף אותי
    דיייייייייייייייי!!!!! קרציות !!!
    אני אף פעם לא הרשתי לעצמי לשאול שאלות כאלה אף אחד וגם לא להעיר הערות
  • והכי גרוע זה שיש את האנשים שמתחילים למשש לך את הבטן.... כאילו, איזה חוצפה יש לאנשים??? אין גבול לחוצפה כנראה!!!
  • חחחחחחחחחח בנות אתן גדולות

האמת שגם אנכנו ב 3 החודשים האחרונים היתחלנו להישתמש בכול ההמלצות שהעלתם כאן בעלי ממצין קצת בפנים ולאחר מכן נישארת אם הרגליים למעלה בין 10-20 דק'
    ולאחר מכן עושה דוש (לא מסוגלת בלי) במים חמים כדי להמריץ טת הדם
    ואת התוצאות כבר כולכן יודעות

ולגבי החטטנים אוףףףףףףףףף זה ממש מרגיז אתמול ההינו באירוע משפחתי וגיסה של אמא שלי אמרה לאמא שלי "תגידי לבת שלך שתטבול במקווה אחרי הבת שלי כי היא בהריון" אויייי כול כך רציתי לגיד לה לא תודה אני כבר בהריון להוציא לה תעניים היא כל הזמן מציקה לאמא שלי כי איון לה עדיין נכדים אבל העדפתי לשתוק כי אני לא רוצה לגלות לאף אחד עד חודש 3 לפחות
    הבל הייתי חייבת לגלות לאמא כדי שתרגיש קצת יותר טוב והיא מזה שמחה
    לילי
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי lililili23

חחחחחחחחחח בנות אתן גדולות

האמת שגם אנחנו ב 3 החודשים האחרונים היתחלנו להישתמש בכול ההמלצות שהעלתם כאן בעלי ממצין קצת בפנים ולאחר מכן נישארת אם הרגליים למעלה בין 10-20 דק'
    ולאחר מכן עושה דוש (לא מסוגלת בלי) במים חמים כדי להמריץ טת הדם
    ואת התוצאות כבר כולכן יודעות

ולגבי החטטנים אוףףףףףףףףף זה ממש מרגיז אתמול ההינו באירוע משפחתי וגיסה של אמא שלי אמרה לאמא שלי "תגידי לבת שלך שתטבול במקווה אחרי הבת שלי כי היא בהריון" אויייי כול כך רציתי לגיד לה לא תודה אני כבר בהריון להוציא לה תעניים היא כל הזמן מציקה לאמא שלי כי איון לה עדיין נכדים אבל העדפתי לשתוק כי אני לא רוצה לגלות לאף אחד עד חודש 3 לפחות
    הבל הייתי חייבת לגלות לאמא כדי שתרגיש קצת יותר טוב והיא מזה שמחה
    לילי

לילי
  • אכן... אני ב3 המקרים הרמתי רגליםם על הקיר לכמה דקות...
    בהריון הראשון נקלטתי על הפעם הראשונה.....
    בהריון השני- אחרי 4 חודשים
    עכשיו- טוב... זה עם גלולות
  • מה...להרים להרים רגלים?? על הקיר?? באוויר תופס?? חח

אתן יודעות עוד תנוחות אחרות שמועילות??
  • הי,
    לילי- איזה כיף לאמא שלך לדעת שאת בהיריון!!! אני מקווה שאוכל לספר לה מייד, בעלי מתנגד וטוען שצריך לספר לה רק אחרי שלושה חודשים... פחחח שלאמא שלו יספר אחרי 3 חודשים... חצוף!
    אני שמעתי על תנוחות שעוזרות לקבוע את מין התינוק, אבל לא יודעת כמה זה נכון... בכל אופן, מאוד שמחתי אחרי שבעלי סיים בתנוחה הרגילה, כשנזכרתי שאומרים שככה מביאים בנות...
    בהצלחה!
    יפעת.
  • אז...קדימה-להביא תנוחות..... לכל הנושאים...חח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה