יעוץ בקשר לבדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכל הבננות,
    אני צריכה להתייעץ עם חכמות ממני...
    החודש לאחר שזיהו שעבר הביוץ (במעקב זקיקים ובדיקות דם), ביום ראשון שעבר 10.7, קיבלתי זריקת אוביטרל לתמיכה בשעה 18:00 אחה"צ אותו יום, וביום רבעי אותו שבוע התחלתי לקחת נרות אוטרוגסטן פעמיים ביום 200 מ"ג.

שבוע הבא ביום ראשון הייתי אמורה לעשות בדיקת דם לבדוק את ההורמונים ובדיקת הריון!
    בגלל שבאותו יום אני טסה בגלל העבודה לחמישה ימים, האחיות אמרו לי שאצטרך לחכות עד שאחזור, שזה שבוע שלם ואני בטוח אתחרפן מזה לגמרי!

נראה לכן שאפשר לעשות בדיקת דם להריון (אבקש מרופא המשפחה) ביום שישי? זה יתן לי תשובה נכונה או שזה מוקדם מידי בגלל כל התמיכה שקבלתי- זריקה וכדורים (עדיין לוקחת)?
7 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שאת יכולה לעשות יום חמישי או שישי
    צריך שיעברו 10 יום מהאוביטרל כדי שלא יהיו שאריות בגוף
    אני לא יודעת מה זה הנרות אוטרוגסטן ואם הם גורמות לתשובה לא נכונה בבדיקת דם.

בהצלחה
  • making baby no.2 תודה על התגובה והעזרה...
    הנרות האלו, הן כדורים שמחדירים בצורת נרות, לתמיכה במקרה שיש הריון... זה לפחות מה שהבנתי מהאחיות...
  • בדיקת דם ביום ה12 שאת רוצה לעשות?יש מצב שזה טיפה מוקדם. אין מצב שתעשי בדיקה ממש מוקדם בבוקר?
    אולי תקחי איתך בדיקה בייתית?

• לא אספיק בבוקר, הטיסה שלי על הבוקר ב- 6.
    אין מצב שאני עולה למטוס בלי בדיקה ביתית (או שניים- שלוש)זה בטוח ושימות העולם!!!!!!!!
    אני יודעת שאין הרבה סיכויים אבל אני מעדיפה לשמוע כן/לא ברורים... שונאת להיות תלוייה באוויר כ"כ הרבה זמן!
  • תשאל את ד״ר ישי אם 12 יום אחרי הביוץ זה מספיק ואפשרי.
  • תודה ורדים על העצה! באמת כתבתי לד"ר ישי, נראה מה הוא יענה... אני מזה חסרת ניסיון בתחום... בכל מקרה, באמת תודה!
  • קראתי את השאלה לדר ישי,השאלה הוא יבין שאת 12 יום מיחסי מין ולא נגיד מהפריה כי מהפריה זה בסדר 12 יום,

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה