תראי...בזמנו, השיקול העיקרי שלי היה יום לימודים ארוך

הם היו לומדים עד 15:00...עד שהסעה היתה מגיעה הביתה היה 15:30..היתי מספיקה לחזור מעבודה

לפי מה שהבנתי מכמה חברים יש שוני בבית סםר בין הערים..כך שמה שאני אומרת לך תקף לגבי ת"א לפני לא מעט שנים.
אז כך: שטיפת מוח- בהחלט אין !

כמובן יש את החוקים שצריך לקיים, אבל לא ברמת שטיפת מוח בכלל. עד כיתה ד' ילדים יחד בכיתות (בנים+בנות) החל מד'- כיתות נפרדות. בנות חייבות חציאות (היה להם בכלל ליבוש אחיד שמאוד נוח) ובנית ציציות וכיפות

הרמת הלימודית היתה גבוה...הרבה מעל לממוצע אבל במקצועות ספיציפיים כמו חשבון/אנגלית וכמובן תורה

לזה היה מוגדש גם רוב שעות הלימודיות. יש בזה גם יתרון וגם חיסון כמובן...לדוגמא שבן בא לשנה אחרונה של יסודי לבית ספר רגיל - הוא לא הבין איך הם עדיין לומדים חומר בחשבון שהוא למד לפני שנה אבל היו מקצועות שהיה לו קשה כי לא למדו טוב.
יש לזה עוד חיסרון אם הבת ספר לא ליד הבית..יוצא מצב שאין חברים מהכיתה שהם גם שכנים

אז היו לילדים שלי חברים מהכיתה וחברים מהשכונה אבל לא שניהם יחד (אם את מבינה את הכוונה)

בגדול, אני לא מצטערת לרגע שהם למדו שם. שעות של יום לימודים ארוך מאוד עזרו לי , הרמה היתה דיי טובה, מסגרת הדתית גם הוסיפה לדעתי

אגב..את שואלת איך התמודדו - התמודדו מצויין..תראי אצלי בבית דיי שומרים, אומנם אנחנו נוסעים בשבת , אבל אוכל תמיד כשר, כלים נפרדים - אז להם זה לא הפריעה..איפלו התאים