עדכוןןןןןןןןן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב כמו שאתמול אמרתי לכם....עשיתי בדיקת ביוץ יצא שתי פסים שיש ביוץ!!!!(אני בשבוע של הנקיים) היום הולכת בשעה טובה למקווה!!
    טוב אז היה לי תור היום לרופא נשים!!! הוא היה כל כך לא נעים...עונה בצורה לא יפה...ואומר שאני עושה בלאגגן עם כל הנושא ואני צריכה להרגע...אמרתי לו שאני רוצה מעכב זקיקים לראות אם היה לי ביוץ!! הוא עשה לי....ומהבדיקה יצא:
    רירית רחם 8 ס"מ. בצד שמאל זקיק בגודל 19 ס"מ
    הוא טוען שעדין לא היה ביוץ! לא יכלתי לשאול אותו עוד שאלות כי הוא ממש לא היה נעים!! מישהי יכולה לעזור לי ולהגיד לי מזה אומר??? אני אחרי ביוץ? לפני ביוץ? באיזה גודל בזקיק צריך להיות בשביל שיהיה ביוץ!! אני ממש אשמח לתשובות...להרגע....

מה
8 תגובות
עמוד 1
  • היי
    זה אומר שמחר או מחרתיים יהיה ביוץ.
    תעשי מה שצריך היום , מחר ומחרתיים
    בהצלחה

• שכחתי לרשום שאני ביום ה14 מתחילת הווסת!! ואני מקבלת בממוצע כל 33 ימים!!

מה
  • זקיק יכול לבייץ בכל מיני גדלים, יש כאלה שב 19 מ"מ (לא ס"מ אחרת זה יהיה זקיק ענק
  • תודה על התשובה...עוד שאלה....סליחה על החפירות אני ממש בלחץ!

שכחתי לציין שרשום בבדיקה ללא נוזל בדוגלס..זה תקין?

מה
  • זה מה שמצאתי בשבילך,

דוגלס הוא אזור באגן, הנמצא בין החלק האחורי של הרחם לבין אזור פי הטבעת.
    אזור הדוגלס אמור להיות נקי מנוזלים.
    בטיפולי פוריות בודקים הימצאות נוזל בדוגלס , אשר מעיד ברוב המקרים על סיום הביוץ. הסיבה לכך היא שלאחר הביוץ, משתחרר הנוזל שבזקיק לתוך האגן ואז ניתן להבחין בכמות נוזל קטנה.
    חשוב לציין כי לעיתים נצפה בבדיקת מעקב זקיקים כמות קטנה של נוזל בדוגלס, ללא סיבה מיוחדת, ללא קשר לביוץ.
    במצב של הריון מחוץ לרחם, הימצאות כמות גדולה של נוזל בדוגלס עלולה להעיד על קרע בחצוצרה.

מקווה שעזרתי...

• תודה מאמי מאוד עזר לי:)

מה
  • טליה מאמי לעבוד לעבוד לעבוד בימים הקרובים
    זקיק מבייץ כשהוא בין 18 ל 24 ס"מ

לעבודה

הלן
  • יאלללללה לעבודה
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה