המלצות בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בבוקר מדדתי חום, כמו כל בוקר, והטמפרטורה הייתה נמוכה מהרגיל 36.2, כשבדרך כלל חום הגוף שלי בבוקר הוא 36.4 בממוצע.
    עכשיו עשיתי בדיקת ביוץ ויצא לי 2 ספים זהים, כלומר אני מבייצת.
    עכשיו אני מבינה שהביוץ שלי מאחר ביומיים. לפי המחשבון הוא היה צריך להיות ביום ראשון ותמיד אני מתמקדת ביום לפני הביוץ, ביום הביוץ, ויום לאחריו. ועכשיו אני מבינה שהוא בכלל מתחיל ערק היום.

בכל אופן, מה אתן ממליצות לי לעשות ביומיים האלו כדי שאני העלה את הסיכויים להקלט?
    אגב, אתמול עבדנו...
6 תגובות
עמוד 1
  • מה אני ממליצה לך לעשות? סקס, סקס, ועוד פעם סקס!! עושה רושם שזה בדיוק הזמן, יקירתי...
    אני לא מודדת חום השחר, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שההבדל מבחינת תזמון בין ערכת ביוץ למדידת חום השחר הוא שהבדיקה מזהה את הביוץ לפני שהוא קורה, ולעומת שאת חום השחר עולה בזמן/אחרי. כלומר את אמורה להיות בדיוק באמצע המיוחל!! אז... למה את מבזבזת זמן על כתיבה בפורום?!
    בהצלחההה, ובשורות טובות לכולנו החודש,
    ענת
  • מאמי הבדיקת ביוץ מראה לך ביוץ בערך יום יומיים לפני שמתרחש הביוץ זה מה שה יה לי אתמול...אני כרגע בשבע ימים נקיים שלי היום אני אמורה לטבול.. אתמול סתם לקטע עשיתי בדיקת ביוץ כי הרגשתי כאבים יצא 2 פסים נכנסתי ללחץ אמרתי ואי איך אני אקיים יחסי מין לפני המקווה....נלחצתי הלכתי לרופא הוא עשה לי מעקב זקיקים ואמר לי שהביוץ יהיה בעוד יום יומיים בערך!! והסביר לי ברגע שהבדיקה מראה לך שתי פסים...הביוץ יהיה תוך יומיים

בהצלחה מאמי

מה
  • יאללה לעבווווודדדדההההה

הלן
  • reas היום ומחר!!! ואת מכסה את תקופת הפוריות

• חמודות

• לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה