לחץ מטורף בבטן תחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות היי
    אם אתם זוכרות בהודעות הקודמות סיפרתי לכן שהיו לי הפרשות מוזרות
    אז היום התחתונית שלי הייתה מלאה בהפרשה צהובה ( איכס)
    ובערב התחיל לי לחץ בבטן תחתונה, זה הלך והחמיר לי ועכשיו יש לי לחץ מטורף
    כאמור אני אמורה לא לקבל מחזור בסופ"ש אבל אני די בטוחה שהכאב דווקא כן מבשר על בואה של הווסת, אבל הבעיה היא שאף פעם לא היה לי לחץ כזה מטורף והפרשות כאלה ואני חושבת שיש לי פטריה או דלקת אולי

בעזרת השם אני לא אקבל מחזור אבל אם כן האם מישהי יודעת אם המחזור מנקה את הפיטריה או הדלקת או בכל זאת יש צורך בטיפול אחרי הוסת ?

הלן
10 תגובות
עמוד 1
  • הלן יקירתי..~
    היה לי לפני שנתים פטריה ולפי מה שזכור לי הרופא אמר שהמחזור מרפא את הפטריה!!

לגבי הכאבים! הבנתי מהרופא שקשה מאוד להבדיל בין כאב מחזור לכאב של הריון! זה אותו כאב!

מה
  • הלוואי וזה כאב שמסמל את תחילת ההריון
  • הלן יקירתי, לילה טוב לך:)
    אני "גאה" לקרוא לעצמי מומחית לפטריות, כי לאורך השנים היה לי מהן הרבה יותר מדי:(( המחזור לא מנקה שום דבר ברוב המכריע של המקרים... פטריה הכי שכיחה אצל רוב הנשים מלווה שהפרשות מרובות (דמוי קוטג' כמו שכבר אמרתי), גרד ועיקצוצים, ואדמומיות בשפתיים. זה אכן מטופל ע"י אגיסטן. אבל! אגיסטן שנמכר ללא מרשם הוא עם מינון מאוד נמוך של החומר הפעיל, כך שלי הוא לא עזר בפעמים שניסיתי, עדיף ללכת לרופא ישר כי חבל על הזמן...
    סוג נוסף של פטריה - הרבה הפרשות עם ריח לא נעים, אבל בלי תופעות אחרות. פה אגיסטן לא קשור, הרופא נותן נרות מסוג אחר.
    בכל אופן אם זה לא יעבור, מיד אחרי מחזור (אם הוא יתעקש לבוא בכל זאת) לכי לרופא. בזמן שימוש בנרות לא מומלץ לקיים יחסים, אז שזה לא יעכב אותך תקראת ביוץ.
    כאבים לא קשורים תפטריה בשום מצב...
    נו יאללה כבר, שיגיע סופ"ש והמחזור לא, ושתשמחי אותנו עם איזה הריון, אני במתח:)))
    לילה טוב,
    ענת
  • איזה חמודות אתן

ענתי המומחית שלי, תודה רבה חחחחח אהבתי

כפי שכבר ציינתי רוב הפעמים שהייתי באה לרופא הוא היה אומר לי שיש לי פטריה אחרי בדיקה ואני הייתי מתחרפנת איך יכול להיות דבר כזה כשאני הגיינית כל כך !!
    ורוב הפעמים האלה בכלל לא היה לי כלום על התחתון, זה משהו שהוא גילה מבדיקה פנימית.

בכל מקרה אין ריח, אין עקצוצים, אין אדמומיות ההפרשה הפכה מלבנה עם גושים קטנים לצהובה יחסית כהה ( פוי פוי )

הלחץ בבטן תחתונה לא עוזב אותי, הפתעים נעלמו להם מהפנים למרות שבדרך כלל הם יוצאים לפני מחזור, נשאר להמתין בסבלנות לסוף השבוע.
    היום או מחר אני אמורה לא לקבל !

נקווה לבשורות טובות

הלן

• הלוואי הלוואי וה
  • בוקר טוב, מתוקה!
    לא קשור להיגייניות בכלל! ההיפך -ככל שאת יותר סטרילית (גם אני כמוך), ככה יש יותר סיכוי שאת פוגעת באיזון הטבעי של החמציות וכל בלה בלה עם סבונים ושטיפות.
    מחזיקה לך בידיים ורגליים!!!, טפו טפו חמסה חמסה
    תעדכני!
  • כן זה גם מה שהרופא אמר לי בזמנו כשאמרתי לו איך יכול להיות דבר כזה

קיצר אין לי מושג מה נסגר!

נמתין בסבלנות ונקראה

תודה מתוקות שלי

הלן
  • אין בנות זה ממש הזוי אני אומרת לכן
    הלחץ בבטן התחתונה פתאום פסק לחלוטין ועדיין יש לי הפרשות צהובות מפחידות כאלה חחחחחחחחח

הזוי הזוי !

הלן
  • תחזיקי מעמד!
    גם לי נשבר כבר לחכות למחזור... אני צריכה (לא) לקבל בערך ביום שני, כלומר יש עוד איזה 5 ימים. יש לי ממש רגישות בשדיים (שזה כמובן יכול להיות גם לפני מחזור), וגם אני גמורה מעיפותתתתת... השבוע הלכתי לישון פעמים ב-10!! בשבילי זה הישג מאוד גדול, כי אני לא מצליחה ללכת לישון מוקדם בד"כ... (ואני קמה מוקדם לעבודה).
    בקיצור אתמול גם כן הלכתי לישון ב-10, ישנתי איזה 8 וחצי שעות שזה הרבה, למרות זאת עכשיו אני חצי נרדמת...
    מבולבלים??! גם אנחנו!
  • חחחחחחחחח ענת את קורעת

יאללה כבר !!!!!! שמשהו יצוץ !! ושהזמן יעבור כבר!!

לגבי עייפות .....גם אני הייתי עייפה בימים אחרונים גם חולשה - אבל חשבתי שזה מהחום, לי למשל אין רגישות בשדיים ולפני מחזור כן יש לי בדרך כלל.

פרט לבחילות שהיו לי ועברו גם ופצעים כאלה מכוערים כמו שלא סבלתי מעולם בסנטר לא היה לי כלום עד לימים האחרונים בהם הופיעו הלחצים וההפרשות ההזויות האלה !!!!!!!!!

יאללה שנשמע רק בשורות טובות בעוד כמה ימים , ושהבעוד כמה ימים שיגיע כבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה