התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!
    קודם כל אני מודה לקב"ה שיש לי בעיה לטפל בה ואני מרגישה את ההריון שלי קרוב יותר מתמיד. אני יודעת שכל מה שהוא עושה זה רק טוב!

הייתי אצל רופאת הנשים שלי היום. אכן בצילום רחם רואים בעיה מכנית. חצוצרה אחת סתומה ככל הנראה ובשניה יש מעבר. היא פרסה בפנינו 3 אפשרויות:
    1- כמו שד"ר ישי אמר- לעשות לפרוסקופיה ולשחרר את החצוצרה הסתומה (הפחד הכי גדול שלי כרגע)
    2- להתחיל תמיכה הורמונלית ולקוות שלא יהיה לי הריון מחוץ לרחם, היא ציינה שלי יש סיכוי גדול יותר מכל בחורה רגילה.
    3- הפריה חוץ גופית.

בנות יקרות! אתן יותר מנוסות ומבינות ממני, פליז תענו לי תשובה כנה, מה הייתן עושות במקומי? פשוט שימו את עצמכן במקומי ( אגב שאתן עושות את זה תקחו בחשבון שאני מתה מפחד מהניתוח הזה)
10 תגובות
עמוד 1
  • תראי, כמו שאמרת כשמוצאים מה הבעיה הדרך הרבה יותר מהירה כי יודעים במה לטפל...
    הגישה שלך מעולה
    נראה לי שמבין ההצעות והאפשרויות שעומדות בפנייך האפשרות הראשונה נשמעת הכי טובה כי תוכלי להרות טבעי, בלי הורמונים וכיוצ"ב...
    האפשרות השניה מבהילה יותר כי אם חלילה יהיה הריון חוץ רחמי את מאבדת חצוצרה אחת ואצלך הסיכוי גדול יותר לפי מה שהרופאה אומרת....
    האפשרות השלישית של הפריה חוץ גופית, זה רק במידה ואין לך ברירה... למה לפוצץ את הגוף בהורמונים כשיש אפשרות אחרת...
    בקיצור, לפי מה שאת מבינה מדברי אני חושבת שהלפרוסקופיה הכי כדאי... נכון שיש פחדים כמו כל ניתוח אבל שמעתי על נשים שעברו את זה וזה עזר להן... האמת פה בפורום יש ל מעט סיפורים על זה...
    אני בטוחה שיהיה מי שיתמוך בך ויפיג את הפחדים והחששות, אחרי הכל את בדרך לאוצר שלך
    חשוב לי להגיד שזו רק דעתי, הייתי ממליצה לך לקרוא על זה באינטרנט ולהתייעץ גם עם נשים שעברו זאת ואולי גם עם עוד מומחה או להפנות שאלה לדר' ישי...
    מאחלת לך שזה יעבור בשלום ובקרוב מאוד תבשרי על ביקור ה
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי...
  • מצב לא נעים אבל ברוך השם עם פתרון יחסית קל. אני בעד האפשרות הראשונה,אני בהחלט מבינה את הפחד שלך מניתוח אבל הרדמה מלאה אפילו קצרה עוברים בהפריה חוץ גופית. האם הניתוח נחשב מסובך ומורכב? וברגע שתעברי את הניתוח תוכלי להרות טבעי. טיפולי הפריות אפשרי להתמודדות כי אנחנו חזקות אבל זה לא נעים כלל וכלל ואף אחד לא מבטיח שתצליחי בטיפול הראשון.
    בתור אחת שעוברת טיפולים וגם בתור אחת שעברה ניתוח מסוג אחר לפני חצי שנה,ואם הייתי במקומך הייתי הולכת על הניתוח בלי למצמץ.
    הריון חוץ רחמי זה כל כך לא קל,עברתי הפלה וזה היה סיוט אז חוץ רחמי בכלל.

• אני מסכימה עם חברותיי..
    אני גם הייתי הולכת על האופציה הראשונה.
    נכון זה מפחיד אבל כל דבר חדש ולא מוכר ובמיוחד ניתוח פולשני הוא מפחיד
    תלמדי על הניתוח הזה ותקראי עליו כך שתהיי מוכנה אליו וזה יוריד מהפחד.
    אני חושבת שהניתוח עדיף כי כך תוכלי להלקט טבעי וזה יפתור לך את הבעיה לעתיד.
    זה פתרון ארוך טווח.

אין לך מה לפחד מהניתוח את תישני ותחלמי על תינוקות מתוקים
  • איזה מתוקות אתן!! תודה
    בנות זה נכון שגם בהפריה יש סיכונים להריון מחוץ לרחם?

• שלחתי לך למייל את המייל שלי
    אם את רוצה כתבי לי תפלאפון שלך
    ומתיי נוח לך שאני אטלפן
    יותר יהיה לי קל דרך הטלפון להסביר לך

• היי

אני עברתי הריון מחוץ לרחם
    נותחתי ביום שישי בלפרוסקופיה והוצאה לי חצוצרה אחת שהעובר גדל בתוכה
    ברוך ה' הכל בסדר איתי עכשיו .
    זמן הניתוח הוא כשעה פלוס מינוס
    בהרדמה מלאה
    ההחלמה קצת קשה , אני עדיין בבית עם כאבים שבע"ה יעברו !

נכון שיש סיכוי שחס ושלום טפו טפו טפו זה יקרה שוב
    אבל היום אני יותר מודעת ובביקורת של רופא מתמחה בהריונות מחוץ לרחם
    ובכלל בלפרוסקופיה הכל כדי לשמר את החצוצרה השניה .

ואם לא זה אז הפריה חוץ גופית ! ( לא אכפת לי לקבל תאומים : - )))))

אז ככה :
    1. קודם כל הבריאות שלך עצמך ( ילד זה חשוב אבל הבריאות שלך יותר )
    2. להיות במעקב צמוד של רופא ולא של סנדלר
    3. לחשוב באופטימיות !

אני הייתי ממליצה לך לעבור ניתוח לפרוסקופיה בבילינסו פ"ת !

בהצלחה לכולנו !
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • היי תותי!
    קראתי את ההודעות שלך ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד לך שאת מדהימה ושאני מאחלת לך רפואה שלמה והריון תקין!

טוב אז לאחר התייעצות עם מכון פועה:
    ירדתי מהפריה ואני כנראה ארד מהעניין של הלפרוסקופיה (כרגע לפחות), בייחוד שהבנתי שיש סיכוי לעוד הידבקויות גם לאחר הניתוח.
    יש לי מעבר אחד תקין וחצוצרה אחת פתוחה, אני אשתמש בה וברגע שאני אקלט בע"ה אני אהיה במעקב צמוד של הרופאה שלי ואם חלילה יהיה מצב של הריון מחוץ לרחם אנחנו נתמודד איתו בשלבים הראשונים שלו- בע"ה זה לא יקרה.
    אנחנו עדין בהתלבטות, יש לנו עוד זמן לחשוב עד שיעבור ה CMV (לא עוד הרבה!)
    אשמח לשמוע את דעתכן
  • ללי

את צודקת לדעתי

יש לך חצוצרה אחת תקינה וזה מספיק
    בדיוק כמו שלי יש !!!

שתדעי דבר אחד , יש לגוף שלנו מבחינה ביולוגית אפשרות ל"פיצוי" על צד אחד שפגוע או לא עובד כראוי , הצד השני עובד פי כמה יותר טוב !

חמודה , יש המון בנות שנולדות באופן טבעי עם חצוצרה אחת עקומה /פגומה
    או שהן בכלל באופן מולד נולדו רק עם אחת !

אז דבר ראשון , תנסי להכנס להיריון באופן טבעי
    בע"ה שתקלטי כבר בשבוע 5 תלכי לייעוץ של רופא מומחה + אולטרסאונד
    ולא מהסוג שיש לרופא נשים בחדר אלא במכון אולטרסאונד מתקדם
    בע"ה ישתבח שמו לעד ה' יעניק לך הריון תקין בתוך הרחם
    ל9 חודשים קלילים !!!

אם תוך כמהחודשים את רואה שזה לא הולך , טיפולי פוריות ivf
    זה המקום !!! , איך שהרופא שניתח אותי אמר לי "המקום בו סיכויי ההריון הם הגבוהים ביותר " ושלא תחשבי שזה קל אבל מה לעשות שהחיים לא קלים בכלל באופן כללי מבלי שום קשר להיריון וללידה !!!

נשיקות וחיבוקים ושיהיה לך המון בהצלחה

נ.ב החלפתי חתימה ממש מתאימה לנושא שלנו !!!
    " אין יאוש בעולם בכלל !!! "

• לכי לפי הלב - זה הפיתרון הטוב ביותר עבורך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אשכולית - את צודקת, אני פשוט מרגישה שזה הכי נכון לי (ולבעלי )
    תותי מתוקה , החתימה שלך מקסימה. הלוואי שנזכה לדבוק בכך תמיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה